Yeni evlinin evine gitmek.

Yatakları kendileri toplasın yahu ben hiç toplanıyorum, toplayıp yerine koyuyor kayinvalidem şaka bir yana arasalar güzel olur elbette ama aramamaları problem olmamalı bence. Yani şu konuda insanlar bir akşam yemeğine gelecekler diye niye esinizi aramış sizi aramamıslar demenin bir manası yok. Haber verip gelmek istiyorlar, seni aradılar beni aramadılae muhabbetine girsem eşim bana güler sanırım, buna mı takılıyorsun diye

Canım kişi kendinden bilir işi..
bu anlayışı kendi aileme de, kayınvalideme gösteriyorum . Tabi ki sen göstermek mecburiyetinde değilsin. Herkes kendine neyi yakıştırırsa öyle davranır. Büyük-küçük farketmiyor.

İzin mi? İzin almamış ki geleceğiz demiş yine geleceğiz deseydi ama evin hanımını arasaydı diyorum. Hadi eşinizde unuttu size haber vermedi söylemedi. Onlar da çat kapı akşam oldu geldi. Eeee ?
Ya da oğluna dedi oğlu da kabul etti. Ama bi baktı ki akşama toplantisi var. Neyse ya annemlere haber ederim sonra gelirler dedi. Ama kader ağlarını çoktan ormustu bile. unuttu annesine demeyi ve annesi babası geldi.. gelin evde bir başına... Kapıyı açtı ki ne görsün.. ooov olacak şey mi?

Deme öyle deme ... içim cız ediyor...

Ay ne genelledin beee tatlım. Parçaladın kendini . Anladık sen öylesin canım. Ama herkes aynı fotokopiden ibaret değil.
Sen eşinin ailesine ne kadar önem verirsem aynı özeni oda senin ailene verir.
Sen eşinin ailesine çemkirirsen, eşin annene hayli hayli çemkirir. Sizde durumlar böyle belli ki. Allah yardımcın olsun.

Ay zaten varya şuan ki olay o değil aslında konu sahibi aileyi hiç istemiyor o yüzden böyle yoksa derdi geldiler gittiler değil

Yüz verme demesi falan yine insanca. Kapıyı açma yazmış birisi .
Bir arkadaşım boşanma aşamasında şu an. O yüz vermemeler kapıyı acmamalar terslemeler herkeste ise yaramıyor
5. Sayfadan sonra okuyamadım sinirden kapıyı açma diyen mi olmıs ? Cidden arkadaşlar ne kadar güzel yönlendirmeler yapıyorsunuz maşallah siz yaptınızda ne oldu ? Çokmu mutlusunuz eşinizle ? Arkadaşım bu millet kafayı yemiş gerçekten diyicek sözbulamıyorum hani eşinin ailesinden eziyet görürsündw yada ters hareket gelmesin diye yüz asarsın açmazsın kapıyı genede açarım ben ama 20 günlük evli insana ne güzel öğütler vermişsiniz kızlar gönülden tebrik ediyorum

Birde sen yemeği yapıp evi temizliyorsan adamda para kazandı o yemeğin malzemelerini aldı
Kaynana kayınbaba görümce düşmanlığı korkutucu boyutlarda
Haftada 3 gün bize gelmeye çalışıyorlar sürekli bizden para koparma peşindeler sürekli eşimin tarafı misafir geliyor deseler elbette hak vereceğim ama bu konuya gelen yorumlar inanılmaz

Ama siz kadinsiniz,ve babaniz da kiz babasi oluyor bu durumda.
Kiz babalari daime deger veren,genc ciftin kiymetini bilen ve de kizini prenses gibi yetistirmis kisidir,eş ailesiyle bir tutulur mu hiç:))

herhangi biri eşime geleceğini söylüyorsa eşim bana sormadan gelin demez, dediyse de hep benim başka programım çıkmıştır ve iptal etmem. gelir oğluyla/kardeşiyle oturur giderler. gayet basit çözüm, zaten benim annem geldiğinde de benimle oturup saatlerce sohbet ediyor, damadıyla değil.

Piremses onlar , o yüzden ...

Yemeğe gelenler sanki el gibi davranmışsınız eşinizin ailesi canı ciğeri bir çocuk kolay mi yetişiyor ne emekleri var çocuklarında tabi ki gelecekler kalacaklar çocuğunun mutlu olduğunu görünce onlarda mutlu olacaklar bende iki erkek annesi olacağım bu yüzden duygularım ağır bastı sanırım...Yemek dediğin ne ki internette her şeyin tarifi var ...Mercimek çorbası fırında tavuklu patates pilav yapabilirsen börek birde tatlı revani şekerpare falan oldu bitti işte ..Ayrıca kpss yede daha çok var hayır dualarını alırsınız işte ...Zaten çok gelmezler siz sınava çalıştığınızı ima ederseniz..

Degil mi,halbuki dugune kadar ne ritüeller ince ince takip edilmistir,düğün gecince "kapiyi acma,davet mi ettirdiler aaaaaa"
Bu ulkede bir cok kisi bilir ki o ritüeller dugunle bitmez, en azindan iki aile yemege alinir filan.

Degil mi,halbuki dugune kadar ne ritüeller ince ince takip edilmistir,düğün gecince "kapiyi acma,davet mi ettirdiler aaaaaa"
Bu ulkede bir cok kisi bilir ki o ritüeller dugunle bitmez, en azindan iki aile yemege alinir filan.
Düğüne kadar erkek tarafı şunu alsın bunu alsın, köprüyü geçince de insanları parasını ödettirdikleri koltuklara oturtmazlar, mesafe koyarlar.

Öyle mi der Ben bir sorayım seni ararım anne demediyse kusura bakma bizim hanımın şu şu işi var sonra gelin mi diyecek o kaynanaya onu diyecek bir oğlan... annesi yırtar bence
O sizin çevrenizdeki insanlara mahsus bir durum sanırım benim genelde gördüğüm ve içinde bulunduğum çevrede yırtma falan olmuyor pek

Welcome to evlilik demekten nefret ederım ama oyle ve mesafe koymazsan boyle uzar gıder

Bizim evde yemekleri esim yapiyor , pek cok arkadasimin evinde de erkekler yapiyor yemegi , neden bu kadar tuhafiniza gitti bu durum?

Ben 2 ay sonra çağırdım yemeğe, ben çağırana kadar hiç gelmediler de gelelim de demediler. Garip geliyor zorla davet ettirmek.

Bizim evde yemekleri esim yapiyor , pek cok arkadasimin evinde de erkekler yapiyor yemegi , neden bu kadar tuhafiniza gitti bu durum?
Merak ettim siz ne yapıyorsunuz eşiniz genelde yemek yapıyorsa? Benim bildiğim genelde kadınlar yemek yapar hasta olursun yorgun olursun canın istemez o zaman erkek yapar. Ama sizde genelde böyleyse bilemicem. Değişik geldi sürekli olması. Siz yemek yapmasını bilmiyorsunuz sanırım.

Merhaba açtığım konuyu görmüş müydünüz bilmiyorum kardeşim ama bu eş ailesinden bende epey çekiyorum. Siz gene 20 gün iyi valla biz balayına çıktık sabahsı babası aradı altın istemeye bir hafta kaldık indiğimiz gün aradı gelin bize gelin bizde kalın diye gitmedik parada vermedik de ikinci hafta şehirdışndan kuzeni geldi iki gün kaldı o gitti dört gün sonra onun ablası geldi bende kaldı abisi kaldı derken daha 1 aylık evli değilken 15 gün yatılı misafir ağırlamışım akşam yemeğine gelenleri saymıyorum bile en Son isyan ettim eşime de düzene oturdu hatta annemin evine gittim ağladım boşancam ben diye çok sinir bozucu durumlar ben sonuna kadar Sana hak veriyorum ama bunu çözebileceğin tek kişi eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…