- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi Milamila9494
-
Yatakları kendileri toplasın yahu ben hiç toplanıyorum, toplayıp yerine koyuyor kayinvalidemAma evin düzenini biz ayarlıyoruz ya giriş çıkışla alakası yokki bu işin . Örnek veriyorum misafir gelecekte ben bir gün önce evi bi siler süpürürüm temiz olur . Misafirin geleceği gün sadece ikramlık hazırlarım kendimi evde çok yormam çünkü akşama enerjim kalsın misafiri güzel ağırlayalım hoş sohbet etmek isterim. Çalışıyor olsam da hafta sonuna misafir alırdım. Kv nin herkesi aramasına gerek yokki beni araması yeterli ben eşime söylerim zAten . Ayrıca kv gelince tüm gün evde benimle oluyor akşamları toplamda oğlunu 3 saat görüyor tüm gün sabah kahvaltısı öğlen çayı yataklarının toplanması vs ben yapıyorum oğulları değil
Oğlu mu yemek yapsın?ay gerçekten sizler okuduğunuzu anlamakta zorlanıyorsunuz sanırım ya da öyle yorumlamak istiyorsunuz. Evin hanımı evin beyi diye ayrım yapmak cinsiyetçilik değil ki. Bir kadın vardır bir de erkek. İkimizde eşiğiz mantıcına getiriyorsunuz ama saçmalıyorsunuz. Umarım bu anlayışı gerçekten kaynananıza gösteriyorsunuzdur. Genelde klavyede kalıyor da başkasına akıl vermek kendini mükemmel göstermek biz kadınların en iyi yaptığı şey bu formda
Ya da oğluna dedi oğlu da kabul etti. Ama bi baktı ki akşama toplantisi var. Neyse ya annemlere haber ederim sonra gelirler dedi. Ama kader ağlarını çoktan ormustu bile. unuttu annesine demeyi ve annesi babası geldi.. gelin evde bir başına... Kapıyı açtı ki ne görsün.. ooov olacak şey mi?İzin mi? İzin almamış ki geleceğiz demişyine geleceğiz deseydi ama evin hanımını arasaydı diyorum. Hadi eşinizde unuttu size haber vermedi söylemedi. Onlar da çat kapı akşam oldu geldi. Eeee ?
Deme öyle deme ... içim cız ediyor...Ya da oğluna dedi oğlu da kabul etti. Ama bi baktı ki akşama toplantisi var. Neyse ya annemlere haber ederim sonra gelirler dedi. Ama kader ağlarını çoktan ormustu bile. unuttu annesine demeyi ve annesi babası geldi.. gelin evde bir başına... Kapıyı açtı ki ne görsün.. ooov olacak şey mi?
Ben bu konuda yorumlarımı burada kesiyorum siz değerli gelinlermükemmel gelinler can kaynanalaaaaar burda bunları yazar akşam da offf annen yine bunu dedi annen yine bunu yaptı diye adamların başının etini yersiniz çok tatlısınız
Ay zaten varya şuan ki olay o değil aslında konu sahibi aileyi hiç istemiyor o yüzden böyle yoksa derdi geldiler gittiler değilYatakları kendileri toplasın yahu ben hiç toplanıyorum, toplayıp yerine koyuyor kayinvalidemşaka bir yana arasalar güzel olur elbette ama aramamaları problem olmamalı bence. Yani şu konuda insanlar bir akşam yemeğine gelecekler diye niye esinizi aramış sizi aramamıslar demenin bir manası yok. Haber verip gelmek istiyorlar, seni aradılar beni aramadılae muhabbetine girsem eşim bana güler sanırım, buna mı takılıyorsun diye
5. Sayfadan sonra okuyamadım sinirden kapıyı açma diyen mi olmıs ? Cidden arkadaşlar ne kadar güzel yönlendirmeler yapıyorsunuz maşallah siz yaptınızda ne oldu ? Çokmu mutlusunuz eşinizle ? Arkadaşım bu millet kafayı yemiş gerçekten diyicek sözbulamıyorumYüz verme demesi falan yine insanca. Kapıyı açma yazmış birisi.
Bir arkadaşım boşanma aşamasında şu an. O yüz vermemeler kapıyı acmamalar terslemeler herkeste ise yaramıyor
Ama siz kadinsiniz,ve babaniz da kiz babasi oluyor bu durumda.Babası arayip yemeğe gelmek istedi diye yüzü düşen bir kadına nasıl saygı duyuyor ki kocan?
Veya bu yaptığın şeyde problem görmeyecek kadar ailesine saygı duymayan bir adami sen nasıl sevebiliyorsun?
Düşünüyorum da babam bize gelmek istedi diye suratı düşecek bir insanla bir saniye nefes almak istemem.
Nasıl aile ilişkileriniz var sizin ya?
Anne baba ötesi var mı?
20 günlük evli olunca ne oluyor?
Prenses havaları saçma sapan
Piremses onlar , o yüzden ...Birde sen yemeği yapıp evi temizliyorsan adamda para kazandı o yemeğin malzemelerini aldı
Kaynana kayınbaba görümce düşmanlığı korkutucu boyutlarda
Haftada 3 gün bize gelmeye çalışıyorlar sürekli bizden para koparma peşindeler sürekli eşimin tarafı misafir geliyor deseler elbette hak vereceğim ama bu konuya gelen yorumlar inanılmaz
Degil mi,halbuki dugune kadar ne ritüeller ince ince takip edilmistir,düğün gecince "kapiyi acma,davet mi ettirdiler aaaaaa"Birde sen yemeği yapıp evi temizliyorsan adamda para kazandı o yemeğin malzemelerini aldı
Kaynana kayınbaba görümce düşmanlığı korkutucu boyutlarda
Haftada 3 gün bize gelmeye çalışıyorlar sürekli bizden para koparma peşindeler sürekli eşimin tarafı misafir geliyor deseler elbette hak vereceğim ama bu konuya gelen yorumlar inanılmaz
Düğüne kadar erkek tarafı şunu alsın bunu alsın, köprüyü geçince de insanları parasını ödettirdikleri koltuklara oturtmazlar, mesafe koyarlar.Degil mi,halbuki dugune kadar ne ritüeller ince ince takip edilmistir,düğün gecince "kapiyi acma,davet mi ettirdiler aaaaaa"
Bu ulkede bir cok kisi bilir ki o ritüeller dugunle bitmez, en azindan iki aile yemege alinir filan.
O sizin çevrenizdeki insanlara mahsus bir durum sanırım benim genelde gördüğüm ve içinde bulunduğum çevrede yırtma falan olmuyor pekÖyle mi derBen bir sorayım seni ararım anne demediyse kusura bakma bizim hanımın şu şu işi var sonra gelin mi diyecek o kaynanaya onu diyecek bir oğlan... annesi yırtar bence
Oğlu mu yemek yapsın?ay gerçekten sizler okuduğunuzu anlamakta zorlanıyorsunuz sanırım ya da öyle yorumlamak istiyorsunuz. Evin hanımı evin beyi diye ayrım yapmak cinsiyetçilik değil ki. Bir kadın vardır bir de erkek. İkimizde eşiğiz mantıcına getiriyorsunuz ama saçmalıyorsunuz. Umarım bu anlayışı gerçekten kaynananıza gösteriyorsunuzdur. Genelde klavyede kalıyor da başkasına akıl vermek kendini mükemmel göstermek biz kadınların en iyi yaptığı şey bu formda
Merak ettim siz ne yapıyorsunuz eşiniz genelde yemek yapıyorsa? Benim bildiğim genelde kadınlar yemek yapar hasta olursun yorgun olursun canın istemez o zaman erkek yapar. Ama sizde genelde böyleyse bilemicem. Değişik geldi sürekli olması. Siz yemek yapmasını bilmiyorsunuz sanırım.Bizim evde yemekleri esim yapiyor , pek cok arkadasimin evinde de erkekler yapiyor yemegi , neden bu kadar tuhafiniza gitti bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?