- 26 Şubat 2018
- 592
- 958
- 103
- Konu Sahibi Milamila9494
-
Hem ailelerde heyecanlı oluyorlar çocuğumuzun evi diye bence problem yok abartılacak birşey değilHanımefendi bu kadar yuh,çüş,oha yapılacak ne var Allah aşkına?
Ha 20 günde gelmişler ha 1 ayda. Alt tarafı evladının evine gelmek istemişler yani bu kadar abartacak coşturacak ne vardı bi anlatır mısınız lütfen?
Siz beni cook iyi anlamissiniz❤❤❤guzelce anlat zaman lazim size alismam lazim.. zorla sevgi saygi insaa edilmez yasandikca olusur boyle seyler arada deyin.. tabiki mesafeli olacaksiniz daha alismaya calisiyorsunuz. herkesin kendi evi yok mu araniz uzak mi ne diye orda burda kalma muhabbeti oluyor anlamiyorum herkes evinde rahat eder hele yeni evliler bakalim ne dertleriniz var cinsellik oturmamis daha mutfakta insan sekerli tuzlu yapiyor yemegi yakiyor ocagin firinin huyunu ogrenene kadar.. ne bu acele.. size saydirmaya calisiyolar zorla kendilerini cok samimi olmaya calisiyolar en sevmedigim sey.
ben sizi anlayışsız buldum acıkcası . gelsinler ne olacak ki ? yemek yapılır bilmiyorum bu kadar neyi abarttınız ?
anneniz hadi bu aksam size geleyim dese muhtelen hiç negatif hissetmezdiniz . oda esinizin annesi , artık aynı ölçüde davranmanız gerekiyor .
Simdi size de kizmiyorum cunku daha nisanlilik sürecinde annemin evinde haftada 4 kere geldigini bilseydiniz bence bu yorumlardan vazgecerdinizHem de ne... Evlenirken gelenekler, bilezikler havada ucussun, sonrasında eve yemeğe gelmesinler. Valla ben de bu rahatliktan istiyorum.
Cok tesekkür ederim siz de beni cok iyi anlamissinizBu daha başlangıç...
Daha neler neler göreceksiniz.
Yemeğe gelebilirler fakat kalmayı kabul etmeyin.
Bu ara da kv biz çok uyanık, kp nizi konuşturuyor. Bu tür kv lerden korkarım. Yapmak istediklerini başkaları aracılığı ile ve asil asil durarak yaptıran cinsten galiba...
Çok ısrarcı insanlar ise mesafeyi asla ama asla bırakmayın siz kelimesini kullanmayacak çok özen gösterin. Rica ederim, teşekkür ederim, sizin tercihiniz cümlelerini sık sık kullanın.
Bende yeni evli iken görümcem yeni doğum yaptı, boşanıcam diye tutturmuştu. Sürekli eşimi arayıp, yazıp size gelicem diyordu.
Baktım olacak gibi değil eşime istemiyorum demiştim.
Kayin kücük o size gelmek istedi diye nisanliyken gecenin 10unde bile annemlere gelmisligi var.. iste bu yüzden yuzsüz cocugunu dunurune birakip gitmisligi var baksin diye.sevmedigim hareketlerŞimdiye kadar bi sorn yaşamadıysanız abartıyosun. Hveslenmiş insanlar 1 sene sonramı gelsinler. Yemekte neyi güzel yapabiliuosan onu yap. Laf edecek olurlarsa bundan sonra ona göre tavır alırsın. Direk önyargılı olma. Kalmaları pek uygun olmaz sadece arabaları yokmu, kaynın çokmu küçük.
Hayir annem su aralar aramaya bile cekiniyo kizim sizi rahatsiz etmiyim diye. Oyle de ince insanlar kendi ailem. Kaynana kisisi nisanliyken sürekli annemin evine gelrdi rahatsiz olurduk ama bisey diyemezdiValla çevremde 10 günden sonra aileler yemeğe alınır. O yüzden 20 gün geçmiş,davet de etmemişsiniz, hala haberli geliyorlarsa yüzsüz değil bayağı anlayışlılar bana göre
Bence bu saate dek bir kendi ailenizi, bir eşinizin ailesini almış olmanız gerekirdi evinize. Çalışıyorum vakit bulamadım deseniz amenna, ama 1 günlük KPSS fazladan çalıştınız diye atanmazsınız merak etmeyin.
Belli ki bahane ediyorsunuz, karşı taraf da farketmiş ve bu yüzden kendini davet ettirmiş.
Merak ettim kendi aileniz geldi mi evinize?
Üstteki yazdiklarimi okursaniz aslinda prenses degil de köle olarak göründugumu anlarsiniz benceBabası arayip yemeğe gelmek istedi diye yüzü düşen bir kadına nasıl saygı duyuyor ki kocan?
Veya bu yaptığın şeyde problem görmeyecek kadar ailesine saygı duymayan bir adami sen nasıl sevebiliyorsun?
Düşünüyorum da babam bize gelmek istedi diye suratı düşecek bir insanla bir saniye nefes almak istemem.
Nasıl aile ilişkileriniz var sizin ya?
Anne baba ötesi var mı?
20 günlük evli olunca ne oluyor?
Prenses havaları saçma sapan
Kaynana duruyomu 20 gunluk degil 5 gunlukken kaldik.. trip atti kalmiyosunuz diye bende herseye hayir diyen kisi olmamak icin kaldim esimin hatrina20 günlükken gidip evlerinde niye kaldınız ki ? Ben şehir dışında ve 6 7 saatlik yoldaki yere bile kendi ailemde kalmak istemedim. Mesafe budur bence.
O cümleyi ben söylemedimki:)Nekadar cok sorun etmissinben 2 haftalik gelinken hem kendi ailemi hem esimin tarafindan istemede bulunan akrabalarini cagirmistim (esimin anne babasi ayri gorusmuyorlar) Ama daha 1 haftalikken benim babam demisti haftaya size gelelim diye , sonucta yapa bilen yapiyor yemegini ustelik internet denilen bisey var ac istedigin yemegin tarifini ölcusune kadar veriyor yemegi bazen tuzlu bazen tuzsuz yapiyorum elimin ayari oturmadi demene karsilik bunu soyluyorum bence fazla buyutuyorsunuz ayrica polemik yaratmak degil ama kendi ailesine davrandigi gibi davranan varmi demissin ? Neden davranilmasin ki sonucta oglunu aliyorsun aranizdaki aile iliskini bilemem ama cok ön yargilisin bunda abartilacak birsey yok
His olarak demedim elbette aynı olamaz . Ama maddi destek(ihtiyaç dahilinde ) , eve gelme süresi, gibi gibi şeyler de kesinlikle es olunması gerektiği taraftariyim.Son cümleniz için alıntıladım , bir insan , erkek veya kadın demiyorum evlendikten sonra eşinin annesine , kendi annesine davrandığı ölçüde mi davranmalı? Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz? Bu tutum bana çok yapmacık geliyor da içinden gelerek her iki tarafa da aynı şekilde davranan var mı merak ediyorum.Polemik değil amacım.
Benim kaynanam cidden melek ama kayınbabam allahım yarabbım karı gibi o yetiyor bana zatenBurada konu sahibini kınayanların çoğu bu olay yüzünden yeni evliyken olay çıkarıp yatağını ayırmadıysa bende bir şey bilmiyorumherkes kayınvalide sevici oldu birden nolduysa
İnkar edemem bende kayınpederi severim ama kaynanammmmm düşmanıma vermesin acırımBenim kaynanam cidden melek ama kayınbabam allahım yarabbım karı gibi o yetiyor bana zaten
Hic alakası yok, kendimden örnek vereyim, çalıştığım hâlde ikinci hafta eşimin ailesini yemeğe çağırmıştım. Nişanlıyken de belli sıkıntılar yaşamıştım kayinvalidemle ama eşimin ailesi neticede onlar.Burada konu sahibini kınayanların çoğu bu olay yüzünden yeni evliyken olay çıkarıp yatağını ayırmadıysa bende bir şey bilmiyorumherkes kayınvalide sevici oldu birden nolduysa
İnsanlar oğullarının evlerini merak ediyordur. Kovmaya yüzsuzluge gerek yok.Keske birazcik anlayisli dusunceli olabilseler.. peki bu durumda ne yapabilirim bende mi yuzsuzluge vurayim
Abartmasanız bu işleri. Lohusalık mı bu gün sayıyorsunuz? Evlenmişsiniz olmuş bitmiş.
İnsanlar çocuklarını evlendirmiş, pek tabii gidip evinde misafir olmak isterler, çok yanlış bakıyorsunuz meseleye.
20 günde çoktan sizin davet etmeniz gerekirdi, onların da gönlü hoş olurdu.
Kalma kısmı uygun değil, daha doğrusu gereksiz, ama yemeğe gelmek istemeleri çok çok normal. Bir çorba, bir pilav, bir de tavuk öğrenci evinde bile pişirilir, strese girmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?