Yeni evlinin evine gitmek.

Geline heves etmek ne demek?

Aslında büyükler hem tecrübeli hem de çalışmayan daha fazla yani yemek yapmaya Zaman çok

Amma bu bilmem kaç parça tabak çanak kaşık çatal alan gelinler de onları kullanacak bu nedenle davet davet üstüne

Amcamı çağır dayını çağır vs

Bu durumda yeni gelinin Kv si de benim gelin altta kalmasın onu bunu çağırsın modunda oluyor

Hep yazarım 12 kişilik takım nasıl kullanılıyor diye zira o kadar kişilik yemek yapmadım

Kaldı ki o kadar büyük tencere vs de yok ki evde

Özetle mesafe candır

Damdan nasi agliyor su an kvsi mesafe koydu diye dimi

Kim kime mesafe koymuş ki

Giderim önüne yemek koyar çayıma kadar yapardı

Son yıllarda hastası var yemek saatinde gitmeyiz ya da yapar götürürüm vs ama Kv ona yemek yapmadım diye değil de oğlu aç diye dövünür

15 yıldır açlıktan ölmedi neyse ki

Basimiza ne geliyorsa gosteris merakimizdan
Ogluma senin gibi kv diliyorum. Diger herkes birbiri ile evcilik oynayabilir
Benim icin sakincasi yok

Tabii ki yeni evlenen insanlarin evine gidilmez ayiptir bize gore de. Ailem ben evlendikten kaaac hafta sonra gelmistir mesela, biz cok dikkat ederiz boyle seylere. Zorunda olmadikca gencler rahatsiz edilmez :)
Ama sizinkiler kafaya koymus gelicekler. Korkmayin zamanla misafir ala ala alisiyorsunuz panik yapmamaya. Herkesin adeti dusuncesi farkli iste yapcak bisey yok luzumsuz kalma olaylari da cok kotu... esinize soyleyin ne gerek var kalmaya diye. Normalce gidin gelin. Kibarca kalma tekliflerini reddedin, siz de sakin kalmaya gelin, bize de bekleriz vs demeyin. Siz mesafenizi koydukca anlarlar insallah onlar da.

Mincik mincik iliskin olmayinca mesafe koydu oluyor nedense
İnsanlari anlamak cok zor. Sonra sikayet ediyorlar esim evlilige alisamadi,esim surekli annesine gitmek istiyor vs vs diye

Valla bizim toplumda şöyle bir şey var. Vur diyince illa öldürüyoruz. Eskiden aileden şiddet öğretmendeb şiddet görürdük. Fikrimiz alınmadı konusturulmazdik.

Neyse ben de dahil yeni nesil ebeveynler çocuklara daha dikkat edelim derken saygısız korkusuz birşey oldular. Okullar fena zaten. Öğretmen olanlar bilir. Çocuğum 6 yaşında artık bebeklikten çıktı. O kadar da pedagoji kitabı falan okudum. Bebekten iyi hostu da artık geleceğinden korkuyorum.

Mesela en basiti biz ona baskı kurmaya çalıştım. Her şeyi uzun uzun acikladik bebekken bile. İkna yöntemine gittik. Geçen yıl farkettim ki artık yorulmuşum ya sürekli uzun konuşmalar yapmaktan. Artık ipin ucu kaçmış sürekli ikna etmemiz gerekiyor.

Bizim zamanımızda anne baba bir host derdi yeterdi. Tamam korkması n birey olsun kendine güveni olsun vs ama dengeleyemiyoruz. Genler de yok. Bu tarz sosyal durumlar da genler aracılığıyla aktarılıyor bence.

Olmadı yani yapamadık. Bakalım napcaz gelecekte. Korkuyorum. Lise de kızı olan kadin in adliyelik olduk başlığını da okudum iyic ümitsiz oldum artık.

Bunlari ilk msjina da yazsaydin keske.yorumlarimizi begenmiyosun ama biz de muneccim degiliz

Bunun kv sevip sevmemeyle ilgisi yok ki.20 gun gecmis insanlar ogullarinin evine gelmek isteyebilir.hani arada yasanan biseyler olur o zaman anlarim.
Ben de kv mi sevmeyenlerdenimm.ne sorunlar yasadik vaktiyle ama sonucta esimin ailesi yapacak bisey yok.mesafe tabi ki herzaman iyidir ama abartmamak kaidesiyle

Evliliğimizin 1.haftası dolduğu gün hem eşimin ailesini hemde kendi ailemi yemege çagirdık.

Yeni evlilerin evine gidilebilir ancak ;
Kendi kendini yemeğe davet ettirmeleri ve kalma olayları çok gereksiz

Yemeğe ev sahibi isterse davet eder
Ancak ailesi çaya kahveye gelmek isteyebilir bunun yeni evlilikle alakası yok

Biz yabancı değiliz der geçerler Emin’im
Benim kv bu mesajları 6 sene olacak hiçççç almadı

Kiz aneyin evinde yemegin tuzuna bakmayi ogrenmedinmi gelinnn ahahahaha saka saka ne var ya abartma sende birak gelsinler ev de ne durumda olabilir ki anlamadim evi b.. K goturuyorsa kendini bir sorgula kpss hazirlan elbet ama ev de temiz olmali pozitif enerji verir temiz ev gelip kalacaklarini sanmam kalsalarda belki 1 gece

Kusura bakma da senin rahatın bozulduğu için gelmelerini istemiyosun kendi annen baban gelirse aman gelsinler şöyle böyle dersin onlarda biliyordur evi herşeyi aman ha gelinlerin rahatı bozulmasın bende 1 senelik evliyim ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…