-
- Konu Sahibi birkedilianne
Ahh ah aynı dert bende de var neymiş bu ya bi yasasakta kurtulsakHissettiğiniz sey nasil bir sey? 4 aydir cinsel hayatim var. Cok aktif de degil esimin işinden ve benim ara kanamalarimdan dolayi. Ben 1 kere kendi kendime denedim vajinal orgazmi ama cok buyuk bir tatmin yasamadim. Bu muydu acaba dedim. Hayal kırıklığı gibi bir sey oldu cinsellik benim icin.
Bende de başlarda böyle olmuştu. Sonra anladım ki kaslarımı nasıl kontrol edeceğimi bilmiyormuşum. Sen üstte olursan kontrol sende olur, üstte olunca kasları da rahatça kontrol edersinMerhaba hanımlar.
Öncelikle yeni evliyim. Evliliğimin ilk 1.5 ayı fiziksel problem sebebiyle ilişki gerçekleşmedi ve ben hep kaçındım, erteledim. Daha sonra muayene oldum ve kalın perdeli kızlık zarına sahip olduğumu öğrendim ve küçük bir operasyonla zarı aldırdım. İyileşme sürecinden sonra da ilişkiye girebildik. Bende sürekli çok afedersiniz çişim geliyormuş gibi bir his oluyor ama hala vajinal olarak orgazm ve ya zevk alma olmadı. Ne zaman zevk almaya başlanır acaba? Ya da bu şekilde olması normal midir?
Bizim sistemimizde yok herhalde bu. Bugün 35 40 dakikadan fazla ayni pozisyondan sürdü. Ama olamadim yani. Zevk oluyor cok keyifli ama vajinal orgazm ne bilmiyorum daha.Ahh ah aynı dert bende de var neymiş bu ya bi yasasakta kurtulsak
Bende bende..klitorisi uyarıyor musunuz bide öyle deneyin bende her şeyi deniyorum.ama. tık yokBizim sistemimizde yok herhalde bu. Bugün 35 40 dakikadan fazla ayni pozisyondan sürdü. Ama olamadim yani. Zevk oluyor cok keyifli ama vajinal orgazm ne bilmiyorum daha.
Deniyorum ama ben ustteyken ona dokunurken ritmim bozuluyor. Misyonerdeyken de elimi altta sıkışıyorBende bende..klitorisi uyarıyor musunuz bide öyle deneyin bende her şeyi deniyorum.ama. tık yok
Acaba olacak mıyım takıntısı da sizi durduruyor olabilir mi? Ben üstte olduğum zamanlarda penisi direk içime almıyorum yukarı duğru yatık olmasını sağlayıp üzerine oturuyorum ve hareket ederek klitorisin uyarılmasını sağlıyorum, bende çok işe yarıyor.Deniyorum ama ben ustteyken ona dokunurken ritmim bozuluyor. Misyonerdeyken de elimi altta sıkışıyoresim yapsa hareketli oldugum icin yapamıyor. her halükarda olmuyor. Butun yatak hayatimi da anlattim. Kendimi ciplak gibi hissediyorum
Şöyle kendi kendime denedigim zaman baslarken saate baktim. 24 dk sürdü. 24 dk boyunca esim dayanabilir mi diye stres yaparken durmuş olabilirim. Ama bugün serbest bıraktım. Hicbir sey dusunmedim odaklandim. 35 40 dakika belki daha fazla sürdü. Ama yine orgazm olmadim. Bu sefer cok zevk aldim. Bu konuda yazdigim ilk yorumlardaki gibi olmadim. Zevk aldim dogru noktalarim uyarildi ön sevişme de gayet iyiydi ama orgazm olmadim.Acaba olacak mıyım takıntısı da sizi durduruyor olabilir mi? Ben üstte olduğum zamanlarda penisi direk içime almıyorum yukarı duğru yatık olmasını sağlayıp üzerine oturuyorum ve hareket ederek klitorisin uyarılmasını sağlıyorum, bende çok işe yarıyor.
Bir gün o da olur mutlaka, acaba olacak mıyım kaygısı çok etkiliyor beni, direlten döndüğüm çok oluyor buna takıldığım için. Neden bu kadar ayrıntılı yaratmış ki yaradan, adamlarınki bir defa dikildi mi rahatlamadan inmiyor, keşke erkek olsaydım diyorum bazen.Şöyle kendi kendime denedigim zaman baslarken saate baktim. 24 dk sürdü. 24 dk boyunca esim dayanabilir mi diye stres yaparken durmuş olabilirim. Ama bugün serbest bıraktım. Hicbir sey dusunmedim odaklandim. 35 40 dakika belki daha fazla sürdü. Ama yine orgazm olmadim. Bu sefer cok zevk aldim. Bu konuda yazdigim ilk yorumlardaki gibi olmadim. Zevk aldim dogru noktalarim uyarildi ön sevişme de gayet iyiydi ama orgazm olmadim.
Evet yaa çok karmaşik bir organ. Klitorisin uzantısı g noktasi klitoris hepsi ayni şeyler. G noktasindan boşalıyorum su geliyor ama orgazm degil bu. Rahatlama da yaşamıyorum. Bekarken sadece klitoral evlendik karmakarisik. Ama kocalar... oldum olasi ayni seyi tutup ayni sekilde bir çabayla yapıyorlar.Bir gün o da olur mutlaka, acaba olacak mıyım kaygısı çok etkiliyor beni, direlten döndüğüm çok oluyor buna takıldığım için. Neden bu kadar ayrıntılı yaratmış ki yaradan, adamlarınki bir defa dikildi mi rahatlamadan inmiyor, keşke erkek olsaydım diyorum bazen.
Evet yaa çok karmaşik bir organ. Klitorisin uzantısı g noktasi klitoris hepsi ayni şeyler. G noktasindan boşalıyorum su geliyor ama orgazm degil bu. Rahatlama da yaşamıyorum. Bekarken sadece klitoral evlendik karmakarisik. Ama kocalar... oldum olasi ayni seyi tutup ayni sekilde bir çabayla yapıyorlar.
Artik oyle yapıyorum. Tavrım esimi de geriyordu belli ki onceden. Erken boşalabiliyordu. Ben kendimi rahat bırakınca o da kontrollü olabildi.Olanın mutluluğunu yaşamaya bak, biz çok takıyoruz kafaya, o zaman olacağı varsa da olmuyor
Bu iyiye işaret, gerginlik zaten başlı başına cinselliğin düşmanı, keyif almak için yapıyoruz bunu ya gerilirsek anlamı kalmaz ki, tabi hepimiz zirveyi yaşamanın derdindeyiz ama gerilince hiç olmuyor.Artik oyle yapıyorum. Tavrım esimi de geriyordu belli ki onceden. Erken boşalabiliyordu. Ben kendimi rahat bırakınca o da kontrollü olabildi.
Aktif cinsel hayatınız ne zamandan beri var?Bu iyiye işaret, gerginlik zaten başlı başına cinselliğin düşmanı, keyif almak için yapıyoruz bunu ya gerilirsek anlamı kalmaz ki, tabi hepimiz zirveyi yaşamanın derdindeyiz ama gerilince hiç olmuyor.
12 yıldır evliyim, bunun öncesinde de cinselliği tanıyacak vaktim oldu. Evliliğimin içinde de çok farklı süreçlerden geçtim, hatta sırf cinselliğe duyduğum uzaklıktan dolayı eşimi kaybetme noktasına da geldim. Şimdi balayı modunda yaşıyoruz, bütün sorunşarımızı aştık. Ama çaba göstermeden olmuyorAktif cinsel hayatınız ne zamandan beri var?
Şimdi mutlu olmaniza sevindim12 yıldır evliyim, bunun öncesinde de cinselliği tanıyacak vaktim oldu. Evliliğimin içinde de çok farklı süreçlerden geçtim, hatta sırf cinselliğe duyduğum uzaklıktan dolayı eşimi kaybetme noktasına da geldim. Şimdi balayı modunda yaşıyoruz, bütün sorunşarımızı aştık. Ama çaba göstermeden olmuyor
Teşekkür ederim. Çocuk sahibi olmak kadınlarda tam bir tranva sebebi, onlar büyüyüp soğukluğumun sorun oluşturduğunu algılayabilince çözüm aramaya başladım. Çok şükür buldum da, gıda takviyeleri kullanıyorum, şu an herkes çok mutluŞimdi mutlu olmaniza sevindim