Yeni Evlilik ve sorunlar !

Evlilikte alışma diye bir olay mı var yani zamanla aşılır mi bu .
Dışarı çıktığımızda yada bir çok gün gülüyor eğleniyoruz
Dışarı çıkıyorum ya kaynanamin gölgesinden çıkmış gibi oh be diyorum
Bende çok gezen eğlenen biriydim

Çalışmaya 11 yaşında mı başladınız. Evlenir evlenmez ne hikmetse sağlık sorununuz çıkmış. Ya çalışıp para kazanıp destek olacaksınız eşinize yada köstek olmayacaksınız.
Aynen öyle canım 11 yaşında hem okudum hem çalıştım hemde öyle masa başı değil erkek gibi .
Yanlış bir kelime kullanıp cuma gecesi sizi incitmek istemem sağlık konusunda bu olay başka bir durum ve ince noktam bence bisey yazmayın kalp kırmayalim

Bence baştan kabul edip altlu üstlü oturduğunuz o evde vay ben rahat edemiyorum diye kavga cikarmaniz çok haksız bir tavır
Baştan kabul etmeyecektiniz

Eşiniz çok olgunmus bu arada takdir ediyorum

Ama o adamda en sonunda size yeter der, sabrını zorlamayın bence böyle naif bı adamin

Eşimle bence çok iyiyiz sorunsuz
Birbirimizi kısıtlamıyoruz
Saygı duyuyoruz
Güler yüzle bakıyoruz birbirimize
Birbirimize hersey olmaya çalışıyoruz.

Şuan da sabretmekten başka bir şey yapamazsınız. 2 yıl görüşmüşsünüz o kadar da mantık değildir

Seni gerçekten seven sana değer veren biri var. Herkese nasip olmuyor.. ama şunu anladım insanoğlu hep daha fazlasını istiyor.

Eşine destek ol.. Dışardan bakıyorum duruma..yanlış davranıyorsun.

Borclari icin "beni ilgilendirmiyor esim yansitmiyor" diyorsunuz. Aslinda sözde mantik evliligi yapmissiniz. Herseyi kabul edip sonra sürekli kavga cikartan da siz esiniz kendini orda yirtarken. Bu kafa ile devam edersiniz evi birakin evlilik diye de birsey kalmaz. Borclari evlilk icinde yaptiysa sizi de ilgilendirmek zorunda. Bence önce kafa yapinizi düzeltin, aileye sonra sira gelir. Esinizle olan iliskinizi baltaliyorsunuz. Ayrica adami da pek sevdiginizi düsünmüyorum

Su zamanda gecinmek cok zor gercekten. Maddiyat gerginlik yaratiyor anladigim kadariyla. Kaynanayla oturmak ve kucuk ev de tuz biber.
Mantik evlilliginde bunlar dikkat edilmeliydi, mantik evliligi olmamis pek .
Bu zorluklarda esinize destek olmayip bir de kostek olursaniz( kavga cikarmak) sonu iyi gözükmüyor.

Nasil çözeceğimi bilmiyorum.

Baştan kabul etmeseydiniz aile apartmanını keşke , biraz daha birikim yapsaydınız evlenmek için.

Sürekli kavga çıkartmayın . Adam da bir susar iki susar üçüncü de patlar, geri dönüşü olmazsa o zaman da pişman olursunuz.

Maddi sıkıntıları aşmak için de destek olmalısınız , yapacak başka birsey yok .

Elimde değil dışarıda yemek yiyelim diycem diyemiyorum öfkeleniyorum bisey alalım diycem diyemiyorum üzülmesin diye bu yüzden patliyorum
madem durumunuz kotu neden borca girerek dugun yaptiniz? ailenizden arkadaslarinizdan ayrilmissiniz, para da yok, tabi ki strese girersiniz. ama esim iyi davraniyor, KV iyi diyorsunuz, o zaman alismaya calisacaksiniz. oncelikle durumunuzu kabullenmekle ise baslayn, sonra kendinize bir mesgale ve is bulun. 15 sene calistim diyorsunuz, yine calisin. dikkatsiz olursaniz sim yasadiginizdan daha cok sorununuz olur. esiniz sizin gonlunuzu aliyormus, huysuzluk yaparsaniz her zaman alttan almaz. Allah yardimciniz olsun.

kayınvalideyle altlı üstlü oturmayı niye sorun ediyor hanımlar ya? bence güzel birşey...aynı bahçede oturuyoruz yemek yapar getirir,bir eksiğim olur gider isterim,kahve yapar çağırır
siz eşinizi hiç sevmemişsiniz evlenmek için evlenmişsiniz resmen ...ben eşinize üzüldüm açıkçası çok daha iyi bir evliliği hakkediyormuş

Kayınvalide ile oturmanın bir çok artı yönü var bana çok faydası oluyordu kayınvalidemin alt üst otururken güzel taraflarından bakmak lazım hep olumsuzluklardan bakmamak lazım
Önce cefasını çekeceğiz ki şimdi sefasını sürelim

Bi eşiniz artık sizin şu tavırlarınızdan bunalıp ayrılmak istesin o zaman normale dönersiniz bence. Şimdi eşiniz hep alttan aldığı için sürüyor bu evlilik ama kimse sabır taşı değil. Evi beğenmiyorduysanız en başta taşınmayacaktınız. Ayrıca çalışmayıp evde oturup maddi sorunlarımız var diye dertlenmekte garip bir durum. Bütün yükü kocanızın üzerine atmışsınız, size yansıtmıyor ama yine de memnun değilsiniz. Sizin geçinmeye gönlünüz yok bence.

Nasil çözeceğimi bilmiyorum.
Esimle severek evlendik . 3 yila yakin sevgiliydik . Ama evlilik bambaska dünya.
İsin icine maddiyat ,aile girdi. Bizden bağımsız kavga etmeye basladik .
Sonra düşündük bizle alakasi yok. Anlayisli olmaya basladik
Birimiz sinirliyse digeri susar genellikle. Ve haksızlık yapmiyoruz ,yani ben hakliysam haksiniz der. Ben sinirliyken onu uzersem , sonra ozur dilerim .

Siz haksiz oldugunuz halde esiniz sizden özür diliyor. Belli ki alttan aliyor. Ama bir yere kadar böyle gider . Sonra o da sinirlenmeye baslayacak.
Gercekten sadece siz degil ,ulkece zor zamanlardan geçiyoruz bence. Biraz anlayışlı olun. İyi günde kötü günde diye bosuna dememişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…