- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.115
- 748
- Konu Sahibi pembecanta
Bütün bu bahsettiğiniz sorunlar ancak arada aşk varsa çekilir siz koca olsun çamurdan olsun demişsiniz, nitekim olmuş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi kesin hastayım diyecekBi eşiniz artık sizin şu tavırlarınızdan bunalıp ayrılmak istesin o zaman normale dönersiniz bence. Şimdi eşiniz hep alttan aldığı için sürüyor bu evlilik ama kimse sabır taşı değil. Evi beğenmiyorduysanız en başta taşınmayacaktınız. Ayrıca çalışmayıp evde oturup maddi sorunlarımız var diye dertlenmekte garip bir durum. Bütün yükü kocanızın üzerine atmışsınız, size yansıtmıyor ama yine de memnun değilsiniz. Sizin geçinmeye gönlünüz yok bence.
Şimdi kesin hastayım diyecekhiç sekmez. Çalışmasına engel sorunu vardır bak gör
Onu inanın görmemişim. Yok adam ne kadar zengin olursa olsun konu sahibi asla tatmin olmaz.Sağlık sorunlarım sebebiyle dinlenmek istiyorum yazmış konunun sonunaOlabilir çalışmıyordur ama o zaman da sızlanmak saçma. Adam ikinci bir işe mi girsin konu sahibi rahat yaşasın diye beklenti nedir anlamadım ki
![]()
Evlenip adamın başını neden yaktınız ?Iyi akşamlar
Evliliğimin 47.günü bugün.
Uzun bir ilişkiden sancılı ayrıldıktan sonrasında kendimi çok iyi hissedene kadar kimseyi istemedim 3 yıl aradan sonra eşimle tanıştım 2 yıl konuşup görüştük kadın ruhundan anlayan anlayışlı efendi bana değer veren bağlı.. benimki mantık evliliği oldu diyebilirim yorulmuştum hep ben fedakarlık etmekten kırılan olmaktan beklenti içinde olmak beni tükenmişti.
Yemek masasında ben beklerken o dışarıda başka kadinla olacaksa beni seven işten çıkıp hemen eve gideyim diyen biri olsa daha mutlu olurum diye düşündüm.
Eşim yakışıklı olgun ama ilk günden beridir sorunlar sıkıntılar yakamızdan düşmedi kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz mecburen kredi borçları ve biraz extra borçlar var beni ilgilendirmiyor eşim yansıtmıyor bana ama durmadan düşünüyorum nasıl ödüycez nezaman rahata kavuşacağız.
Evim teras kat ve küçücük evimden nefret ediyorum hep hayalimdi daha ferah güzel bir ev oldum olası teras kat sevmedim,sevmiyceeem.
Eşimin ailesinden nefret ediyorum görmek bile istemiyorum
Hele bir tane görümcem var yalancının teki hep ilgi çekmek için nefes alır gibi yalan konuşuyor
Eşim yoğun çalışmaya başladı izinsiz çalışıyor
Borçlar
Ailesi
Maddi sorunlar yüzünden rahat dışarı çıkamamak vs
Sürekli tartışma çıkarıyorum,eşime kötü davranıyorum benim özür dilemem gerekirken o gelip özür diliyor sarılıyor beni karşına alıp konuşuyor anlatıyor belli bir sure sadece sabır etmeliyiz Allah sonra ferahlık verecek diyor o an tamam sonra yine aynıyım.
15 sene hep çalıştım geniş bir çevrem vardi hepsi orada kaldı şimdi görüşmek istesem bile arkadaşlarımla maddi olarak önceki gibi lüks yapamam belli bir süre buda beni bunaltıyor.
-olurmu böyle şeyler genelde ?
Benmi fazla abartıyorum yoksa hersey çok berbat ve dahada berbat mi olacak gibi ?
(Çalışma konusu ben biraz dinlenmek istiyorum sağlık sorunlarım sebebiyle)
Hayatınızda o kadar çok şey değişmiş ki uyum sağlamak çok zorIyi akşamlar
Uzun bir ilişkiden sancılı ayrıldıktan sonrasında kendimi çok iyi hissedene kadar kimseyi istemedim 3 yıl aradan sonra eşimle tanıştım 2 yıl konuşup görüştük kadın ruhundan anlayan anlayışlı efendi bana değer veren bağlı.. benimki mantık evliliği oldu diyebilirim yorulmuştum hep ben fedakarlık etmekten kırılan olmaktan beklenti içinde olmak beni tükenmişti.
Yemek masasında ben beklerken o dışarıda başka kadinla olacaksa beni seven işten çıkıp hemen eve gideyim diyen biri olsa daha mutlu olurum diye düşündüm.
Eşim yakışıklı olgun ama ilk günden beridir sorunlar sıkıntılar yakamızdan düşmedi kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz mecburen kredi borçları ve biraz extra borçlar var beni ilgilendirmiyor eşim yansıtmıyor bana ama durmadan düşünüyorum nasıl ödüycez nezaman rahata kavuşacağız.
Evim teras kat ve küçücük evimden nefret ediyorum hep hayalimdi daha ferah güzel bir ev oldum olası teras kat sevmedim,sevmiyceeem.
Hele bir tane görümcem var yalancının teki hep ilgi çekmek için nefes alır gibi yalan konuşuyor
Borçlar
Ailesi
Sürekli tartışma çıkarıyorum,eşime kötü davranıyorum benim özür dilemem gerekirken o gelip özür diliyor sarılıyor beni karşına alıp konuşuyor anlatıyor belli bir sure sadece sabır etmeliyiz Allah sonra ferahlık verecek diyor o an tamam sonra yine aynıyım.
15 sene hep çalıştım geniş bir çevrem vardi hepsi orada kaldı şimdi görüşmek istesem bile arkadaşlarımla maddi olarak önceki gibi lüks yapamam belli bir süre buda beni bunaltıyor.
Benmi fazla abartıyorum yoksa hersey çok berbat ve dahada berbat mi olacak gibi ?
Herkesin kv seninki gibi yemek yapıp getirmiyorkayınvalideyle altlı üstlü oturmayı niye sorun ediyor hanımlar ya? bence güzel birşey...aynı bahçede oturuyoruz yemek yapar getirir,bir eksiğim olur gider isterim,kahve yapar çağırır
siz eşinizi hiç sevmemişsiniz evlenmek için evlenmişsiniz resmen ...ben eşinize üzüldüm açıkçası çok daha iyi bir evliliği hakkediyormuş
Kv ile aynı apartman çok sıkıntı çok, bari kendinizi hizmetçi gibi kullandırtmayın..Herkesin kv seninki gibi yemek yapıp getirmiyor
Temizlikle alakası yok
Herseye laflaniyor
Surekli gelsin iş yapsın evimi temizlesin diyorsa demekki sevilecek pek bisey bulamıyorsunuz
Evi normal pis değil baya baya pis
10 günlük gelinken evini temizledim mesela yanlış insanla evlenmişsin derken keske o halimi görseydiniz elimdeki kınayı çamaşır suyu 1 günde çıkardı! Teşekkürler
kredi borçları ve biraz extra borçlar var beni ilgilendirmiyor eşim yansıtmıyor bana ama durmadan düşünüyorum nasıl ödüycez nezaman rahata kavuşacağız.
Elimde değil dışarıda yemek yiyelim diycem diyemiyorum öfkeleniyorum bisey alalım diycem diyemiyorum üzülmesin diye bu yüzden patliyorum
Iyi akşamlar
Borçlar
Ailesi
Temizlemek zorunda değildin. Zorla saçından başından tutup temizleyeceksin mi dedi?Herkesin kv seninki gibi yemek yapıp getirmiyor
Temizlikle alakası yok
Herseye laflaniyor
Surekli gelsin iş yapsın evimi temizlesin diyorsa demekki sevilecek pek bisey bulamıyorsunuz
Evi normal pis değil baya baya pis
10 günlük gelinken evini temizledim mesela yanlış insanla evlenmişsin derken keske o halimi görseydiniz elimdeki kınayı çamaşır suyu 1 günde çıkardı! Teşekkürler