• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evlilik ve kıskançlık

karmavisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2018
2
0
1
29
Selam bayanlar herkese iyi akşamlar.

2 aylık evliyim.eşimle 2 mizde çalşıyoruz.

benim sorunum eşimin, bayanlarla muhabbeti,

alışverişte kasiyer kızlarla bile ayaküstü muhabbet ediyor yaa yanında ben varım daha ne uzatıyorsun lafı diyorum.ee ben ne dedim kıza sadece laf olsun diye konuştuk işte diye geçiştiriyor.

prez.almak için eczanaye gittiik şans eseri eczacı kalfa kız tanıdığı çıktı,evlendinmi filan diyince,beni gösterip tanıştırdı eşim,buda bizim eski komşumuz diye,ben hadi gidelim dedim,tamam dur alalım öyle gidelim dedi,kızda ne kadar oldu dedi eşimde yeni evliyiz dedi,o zaman ben sana şunu vereyim diye başka bi prez. verdi neyse ben olay çıkarmadan çıktık eczaneden.
arabada da ona ne bizim evliliğimizden,bir daha bu eczaneye gelmek yok dedim.eşim ya ne bileyim burda çalıştığını denk gelmeyeli 2-3 sene oluyor dedi ve susta .

kendisi mekanik bakım teknisyeni atölye tarzı bi yerde çalışıyor,öğle yemeği,molaları filan toplu alanlarda oluyor,2-3 gündür öğlen arıyorum,arkadan hep kadın sesi geliyor.

birinde de arıyorum direk meşgule atıyor,yarım saat sonra aradı,sen neden açmıyorsun neler karıştırıyorsun diye epey kızdım,

yaa toplantı vardı.o kadar şefin önünde açıp konuşsamıydım dedi.

en son patlamamda iş yerindeki bekar kızlardan birini arabayla evinin olduğu sokağa bırakmış,tesadüfen arkadaşım görmüş.

akşam gelince arabadaki kız kimdi,sen benden sıkıldınmı ,neden çevren kızlarla dolu diye konuştum da konuştum,

yaa ben kimseye birşey yapmıyorum,kıskançlıkların sıkmaya başladı artık eğer bu kadar güvenmiyorsan ayıralım yollarımızı.

demek öyle diyip kendimi odaya kitledim .kapıya geldi

yaa napayım kız bize yakın oturuyor soğukta,minibüs beklemesin diye aldım ,bıraktım sokağına neden bu kadar zorluyorsun beni,seni sevmesem evlenirmiydim ,senden başka kadınlar benim için sadece arkadaş,ama sen eşimsin.

evlendiğimizden beri sadece 3 kere ilişkiye girebildik,kendimi kastığımdan dolayı bir türlü sonu gelmeden bitirmek zorunda kaldık.
ilişkimiz tam olamadığı içinde onu her an kaybedecekmişim gibi geliyor.1 sene tanışıklığımız 2 aylıkta evliliğimiz süresince güven sarsıcı aşırı bir olayı olmadı ama ben bir türlü ilişikiden zevk alamayıp kaçtıkça onda benden kaçacakmış gibi hissediyorum
eşimin dediği gibi ben gereksiz kıskançlık mı yapıyorum.

Vallahi gereklisini gereksizini bilmem ama eşin güvenilir bir tip değil gibi geldi bana..

Eczane olayında bari tanıdığini gördün geçiştir geç muhabbeti kalkıp almakta biraz tuhaf olmuş..

Neresinden tutsan elinde kalıyor falso üzerine falso..
Ne diyeyim Allah feraha ulaştırsin sizi

Şu anlattıklarınıza göre biraz abarttığınızı düşünüyorum.Kıskansan da belli etme.Önce kendilerini vay be ne değerliyim diye hissediyorlar sonra da bunalıp ilgiyi başka yerlerde arıyorlar.Aman dikkat:KK56:

Ben de okurken adam pek tekin gelmedi ama sizin kıskançlığınızla da öyle yansıtmış olabilirsiniz. Tuhaf olaylar tuhaf... :)

Sizin kiskancliginiz biraz fazla. Eşiniz sizinle arası bozulmasın diye beyaz yalanlar söylüyor muhtemelen ara ara. Bence onu bunaltmayin bu kadar. Zamanında ben yaptım bunu bıraktım artık ben de daha huzurluyum eşim de daha huzurlu :)

Kendinizi de kötü hissetmeyin ilişki konusunda. Üstüne gidin. O sizin sevdiginiz insan, sevgiliniz. Paylasacaginiz olgu bir zorunluluk değil butunluk. Lütfen psikolojinizi yıpratmayin.

Senin etrafında öyle erkekler olsa onun yaptıklarını sen yapsan ne derdi acaba bilemiyorum ben böyle durum içinde kıskançlık derecemi tahmin edemiyorum yani kulaklardan ateş burundan duman çıkardı herald ;))))

Evlenmeden once hic mi fark etmediniz? Evlenirken bu kriterleriniz yok muydu?

Ilk evlendigim de senden daha çok kiskanctim yolda giderken bile kafasını kaldırıp bakmayacak derdim uyuyamazdim içim içimi yerdi baktım adama bi haller oldu yüce Zeus gibi davranmaya başladı ( tabi isin şaka kısmı ) şimdi 2 yıla yaklaştik hiç umrumda değil bakiyosa bile ben ne yapabilirim ki önüne geçemem :KK14:
Evet eşinin yaptığı hiç hiç hoş değil kiskanmakta haklısın ama sıkma ya devam edersen o iyice düşecek üstüne ne kadar sinirlensende belli etme çok labali değilse bırakır zamanla inşallah .:KK14:

eşinin libidosu yüksek ve de anladığım kadarıyla flörtöz takılmayı kadınlarla normal de olsa sohbet seven bi tip.
bu tip erkekleri ben hiç sevmiyorum Allah karşılaştırmasın.
ama cinsel sorunu çözmen gerekiyor bir an önce, adamın bir gözü dışarıya kayıyor gibi haberin olsun

Ben bilemedim sen mi abartıyorsun yoksa eşin hakkaten flörtöz bir adam mı. Yani bazısı da sever kadını konuşmayı flörtleşmeyi. İleriye gitmez aldatmaz ama kendince flörtleşir işte aptallar.

Benim takıldığım nokta tanıdık olmasına rağmen o eczacı kızdan çekinmeden prez. nasıl alabilmiş. Yeni evli prez. nasıl oluyormuş. Yani bu muhabbeti yaparken nasıl çekinmemişler utanmamışlar ben anlamadım. Bence kocanın biraz hizaya girmesi gerek.

K karmavisi
Canım kıskanmakta çok haklısın

Benim eşim bu dediklerini yapsa eve almazdım valla.
Doğru düzgün davransın davranmıyosa kapı orda...

Kıskandığını bu kadar belli etmen çok yanlış eczanedeki muhabbet biraz garip olmuş evet ama onun dışında bu kadar müdahaleye gerek yok, cinsel sorunu çözmeye çalış evet ama bu kadar da kaybetme korkun olmasın

Back