Yeni evlilik eşimde sorun

ilaydaakpnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
1
-1
21
2.evliligimi yaptık eşimin de ikinci eşi benim daha önce cinsellikte yaşadığı süre uzun sürüyormuş ama benimle yaşarken cinsellik erken boşalma sorunu var daha içime girince boşalıyor yaşayan var mı bu durumu neden kaynaklı acaba?

Kaç yaşında? Ya erken boşalıyorsundur ya da geç bu kişiden kişiye değişmiyor. Öncesinde de erken boşalma sorunu vardır. Geciktirici kullanmayı deneyin o şekilde de olmazsa randevu almalı diye düşünüyorum

Sakın sana seni çok arzuluyorum ondan demesini yeme bu arada neden ikinci eşi olduğunu anlamışsındır umarım

Geç kalmadan hemen çözüm bulması lazım buna. Oradan anlarsınız ilişkinize ne denli değer verdiğini.
İlaç, terapi, gerekirse her yolu denemeli.
Ayıp bir şey bunu saklaması.
İnşallah nadir yaşadığı ve bu defalık olan bir durumdur diyelim..

Emin ol daha önce de erken boşaldığı için boşanmıştır.
Sana da geç boşalıyordum diyordur.
Yalan yani.
İyi de ikinci evliliğinizi yapıyorsunuz hiç birlikte olmadan mı evlendiniz yahu?

sırf bu yüzden boşandım demek ki her türlü bir kılıfları varmış. Sizin ilk evliliğiniz değilse nasıl anlamadınız kusura bakmayın ama ciddi bir problem. Ve hala sizi kandırabileceğini düşünüp yalan söylüyor.
Bu adamların sklerini kabul etmemek için yapmayacağı şey yok çok yazık ya.

Onun çeşitli teknikleri var.öğrenip uygulamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…