- 4 Kasım 2024
- 1
- -1
- 21
-
- Konu Sahibi ilaydaakpnr
Yalan söylemiştir ya inanma2.evliligimi yaptık eşimin de ikinci eşi benim daha önce cinsellikte yaşadığı süre uzun sürüyormuş ama benimle yaşarken cinsellik erken boşalma sorunu var daha içime girince boşalıyor yaşayan var mı bu durumu neden kaynaklı acaba?
Sakın sana seni çok arzuluyorum ondan demesini yeme bu arada neden ikinci eşi olduğunu anlamışsındır umarım2.evliligimi yaptık eşimin de ikinci eşi benim daha önce cinsellikte yaşadığı süre uzun sürüyormuş ama benimle yaşarken cinsellik erken boşalma sorunu var daha içime girince boşalıyor yaşayan var mı bu durumu neden kaynaklı acaba?
sırf bu yüzden boşandım demek ki her türlü bir kılıfları varmış. Sizin ilk evliliğiniz değilse nasıl anlamadınız kusura bakmayın ama ciddi bir problem. Ve hala sizi kandırabileceğini düşünüp yalan söylüyor.2.evliligimi yaptık eşimin de ikinci eşi benim daha önce cinsellikte yaşadığı süre uzun sürüyormuş ama benimle yaşarken cinsellik erken boşalma sorunu var daha içime girince boşalıyor yaşayan var mı bu durumu neden kaynaklı acaba?
Onun çeşitli teknikleri var.öğrenip uygulamalı.2.evliligimi yaptık eşimin de ikinci eşi benim daha önce cinsellikte yaşadığı süre uzun sürüyormuş ama benimle yaşarken cinsellik erken boşalma sorunu var daha içime girince boşalıyor yaşayan var mı bu durumu neden kaynaklı acaba?