Yeni Evliler İçin Korunma Yöntemleri

Arkadaşım lisede ısrar etti.Gitmis teneke bira almış.12 sene önce.İcti bende bir yudum tadina baktım.S.dik gibiydi.Tukurdum hemen 2 yudumda olabilir.Arkadasim arada da olsa içen birisi.Oda içmedi.Eve geldim annem babam üzerimi kokladı.😅😅😅 Pasif sigara içiyordum.Birde onuda bıraktım.
Sidiğin tadını nerden biliyon olmm asdff😂😂

İşini şansa bırakmak istemeyen bir an önce gider ama tek ama çift. Ama sen şansa bırakmak istediğin için no problem.
Ya ama arkadaşlar lütfen ikna edelim olan bana ve meslektaşlarıma olacak. Çok ciddi bir konu. Lütfen lutfennn.

Aynı şehirde değiliz ki.Ben ona dedimki hap içersen içmiş gibi yaparim birde gününe dikkat etmem dedim o yüzden.Prezervatif kullanacağız.
Yalnız gideceksin yavrucum. Hapı o içmeyecek, spiral ona takılmayacak. Prezervatif takmayı doktordan öğrenecek hali yok, ne alaka o orda?

Hahah ya vsr ya sende az degilsin ha
Topumuzu suya goturur susuz getirirsin 🤣
Prezervatifleri igneyle delme sakı

Yalnız gideceksin yavrucum. Hapı o içmeyecek, spiral ona takılmayacak. Prezervatif takmayı doktordan öğrenecek hali yok, ne alaka o orda?
Spiral doğum yapan kadınlar için.Ameliyatla takılır annemden duymuştum o devamlı ipi kontrol ediliyormuş.Hap kilo alımı ve adet duzensizligi için tercih etmedim.Prezervatif de kılıf olduğu için zevk alamama hissine düşündürdü.

Spiral doğum yapan kadınlar için.Ameliyatla takılır annemden duymuştum o devamlı ipi kontrol ediliyormuş.Hap kilo alımı ve adet duzensizligi için tercih etmedim.Prezervatif de kılıf olduğu için zevk alamama hissine düşündürdü.
Ama başka yöntem yok işte. İğne varmış onu bı araştır istersen

Anladım, kazara hamile kalayım da bir an önce rahat edeyim diyosun.

X