Yeni Evliler İçin Korunma Yöntemleri

Niye öyle diyon kiz 😅 ne adamlar var masallah RoboCop gibi🤤🤤🤤ama konu sahibi evlenmeden test etmeye karşı olduğu için artık ne çıkarsa bahtina olacak.
Benim önerim sen korun kahve. Ne var yani her hasta olduğunda iciyon agrikesiciler, antibiyotikleri seker gibi alıyorsun da doğum kontrol hapının ne zararı var? Hem adeti düzene sokuyor, regl sancısı yasamiyorsun. Mis gibi kimya mucizesi.
Bir aylık iğneler de var , sağlık ocaklarında. Onlardan da deneyebilirsin.
Senin kocan bencil bir adam. kondomu bir iki takar, sonra 'ben çıkacağım zamanı bilirim' der, takmaz. Adamın insafına bırakma böyle önemli bir konuyu
Kazara hamile kalcak ya ondan.

Gereksiz bir korku.Annem 40 yakın yada 43 ten önce girdi.Anneannem onun anneannesi 40 dan sonra çocuk doğurmuş.Kilolu olmam hareketsiz yaşamım var şuan.Ondan dolayı yoksa adetim falan düzenlidir.

Acele etme o zaman.
Zaten senin kv sana yerlesecek, beraber yasayacakmissiniz gibi geliyor bana. Onde izmirebgel, duzenini oturt derim.
Izmirin neresinde yaşayacaksınız ozel degilse

23 yasimda karın agrisiyla gittim.Apandistten suphelendiler.Cok küçük kist patlamış.Onun dışında daha geçende gittim doktor sorun yok dedi.
Tamam sen çift koruma yap hem sen korun hem kocan.. suan kk olarak hazır değiliz bizde senin cogalmana😢😢

Acele etme o zaman.
Zaten senin kv sana yerlesecek, beraber yasayacakmissiniz gibi geliyor bana. Onde izmirebgel, duzenini oturt derim.
Izmirin neresinde yaşayacaksınız ozel degilse
Selçuk tam kiyida.Kusadasi sınırında.Aydin yolu üzerinde oturuyorlar.Guzel bir yer daha çok turistik ama böyle hristiyanların geldiği biryer Meryem Ana Evi var.Selcuklu camileri var.2 tane bildiğim güzel plajı var.Kayinvalide beraber yaşayamaz.Zaten yanında daha 2 tane bekar çocuğu var.Hem onlarin evi 2 oda odalar birleşik odanın birinden diger odaya kapı açılıyor.Hemde benim oturacağım ev küçük gelir.Anca diğer çocuklari evlenir.Anneleri yalnız kalırsa ses çıkarmam.Ama kardeşleriyle falan çok kalabalık olur.

Selçuk tam kiyida.Kusadasi sınırında.Aydin yolu üzerinde oturuyorlar.Guzel bir yer daha çok turistik ama böyle hristiyanların geldiği biryer Meryem Ana Evi var.Selcuklu camileri var.2 tane bildiğim güzel plajı var.Kayinvalide beraber yaşayamaz.Zaten yanında daha 2 tane bekar çocuğu var.Hem onlarin evi 2 oda odalar birleşik odanın birinden diger odaya kapı açılıyor.Hemde benim oturacağım ev küçük gelir.Anca diğer çocuklari evlenir.Anneleri yalnız kalırsa ses çıkarmam.Ama kardeşleriyle falan çok kalabalık olur.

Aa guzel yer. Turtistik bolge orasi. Sirinceye yakin eger sarap iciyosan.
Ha iyi bari gelmesin, daha iyi

X