- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Nur korkmuyon mu ilk geceden.. zevk almamanın derdine düştün daha denemeden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 aylık iğneler var iyi koruyormuş.Ama başka yöntem yok işte. İğne varmış onu bı araştır istersen
Noldu ki evlilik teklifinde ben bilmiyorum
Motosiklet in vardı o zaman.Nisandan önce babam gezin su saate kadar dedi.Esimde ise gidecekti.Beni aldı tabi bende tişört var.Makyaj yok.Vakit sınırlı babam kızacak dedim aldı bindirdi plaja götürdü.Yuzuk çıkardı birden saç baş dağınık evlilik teklifi etti.Bir döndüm arkamizda sahil güvenlik alkış tutuyor.Adam video çekeyim tekrar şöyle dedi.Aynisi gibi olmuyor dedi adama.Guzel bir gündü.Alyansimi aldım.Ondan sonraki taktıkları takılar eh peh işte.
Niye korksun onu istiyo zaten.Nur korkmuyon mu ilk geceden.. zevk almamanın derdine düştün daha denemeden
Korku da var.Onsevisme ile rahatliyormusuz.Acele etmeyince.Nur korkmuyon mu ilk geceden.. zevk almamanın derdine düştün daha denemeden
Konustunz mu bunu? Hanzo gbi atlamayacak mı? Öpüştünüz mü hic? Birazck dokunmus olabilirmi sana accık ucundanda olsaKorku da var.Onsevisme ile rahatliyormusuz.Acele etmeyince.
Bizi sallamıyor çünkü korunmak istemiyor3 aylık iğneler var iyi koruyormuş.
Sen şimdiden junior nuranka için terapiye basla.. anca hazır olursunBizi sallamıyor çünkü korunmak istemiyor
Nayır nolamazzSen şimdiden junior nuranka için terapiye basla.. anca hazır olursun
Herüf ile en son kavga ettiklerinde babası ile beraber kendilerini daha evvel barıştıran adamın dayısının evinin yolunu tutmuşlardı güya son sözü söylemeye, o konu da buna benzedi zhehehe.Bizi sallamıyor çünkü korunmak istemiyor
Evet öpüştük.Konustunz mu bunu? Hanzo gbi atlamayacak mı? Öpüştünüz mü hic? Birazck dokunmus olabilirmi sana accık ucundanda olsa
Çocuk bile yapıyor günaydınSen boşanmıyo muydun ya?
Başkaaaa??Evet öpüştük.
Utandirma kizi ya. Prezervatif bile bakiyoBaşkaaaa??
İnternetten toplu alsn ucuza gelirUtandirma kizi ya. Prezervatif bile bakiyo
Birleşme disinda herşeyi yaptım.Yeterli mi.Başkaaaa??
Ya bu eski kahvepembe değil mi kız?Çocuk bile yapıyor günaydın