- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
- Konu Sahibi elifnurbeyza
kim soruyomuş.. bu tarz bilgiler kolay ulasılabilir bilgiler..Evlenmeden önce düğünden önce doktora gidip korunma yöntemi nasıl olur diye soruyorlar ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kim soruyomuş.. bu tarz bilgiler kolay ulasılabilir bilgiler..Evlenmeden önce düğünden önce doktora gidip korunma yöntemi nasıl olur diye soruyorlar ya.
Böyle bişi mi var? Lütfen beni bilgilendirin.Evlenmeden önce düğünden önce doktora gidip korunma yöntemi nasıl olur diye soruyorlar ya.
Şey biz sex yapacağız da sizce nasıl korunalım diyorlar herhalde.kim soruyomuş.. bu tarz bilgiler kolay ulasılabilir bilgiler..
Vibratör alıp takalım kız fantazi olsn
Uygulamalı gösterim istemezler umarımŞey biz sex yapacağız da sizce nasıl korunalım diyorlar herhalde.
Baa kmse bsey anlatmadı ohannesiii doktoru skayet etcemNiye dalga geciyosunuz ki. Evlilik icin tarama testine gidince aile hekimi anlatiyo zaten korunma yontemlerini...
Baa kmse bsey anlatmadı ohannesiii doktoru skayet etcem
Alkol almıyorum.1 senedir eşimden dolayı 3 defa gittim.Nasip olmadi.Daha oraya gitmek.Aa guzel yer. Turtistik bolge orasi. Sirinceye yakin eger sarap iciyosan.
Ha iyi bari gelmesin, daha iyi
Sizde bir kız mı var sadeceBana anlatti ben sormadan. Hamile kalirsan kocandan once bana soyleyeceksin takip etmezsem maasimfan kesiyolar dedi hatta
Nur eşin ne iş yapıyorAlkol almıyorum.1 senedir eşimden dolayı 3 defa gittim.Nasip olmadi.Daha oraya gitmek.
Sizde bir kız mı var sadece
Hiç alkol aldn mıAlkol almıyorum.1 senedir eşimden dolayı 3 defa gittim.Nasip olmadi.Daha oraya gitmek.
Sarap icmeyeceksen bi esprisi yok oranin ya. Gezilecek bi yer degil.dugununde selcukta mi olcakAlkol almıyorum.1 senedir eşimden dolayı 3 defa gittim.Nasip olmadi.Daha oraya gitmek.
Evet.Kumda kahvesi var birde.Benim gezmekten kastım oradaki evler çevre.Sarap icmeyeceksen bi esprisi yok oranin ya. Gezilecek bi yer degil.dugununde selcukta mi olcak
Evet.Kumda kahvesi var birde.Benim gezmekten kastım oradaki evler çevre.
kız NuuuuurajhajhhsGördüm onu zaten o ne öyle ejderha s.ker gibi
Arkadaşım lisede ısrar etti.Gitmis teneke bira almış.12 sene önce.İcti bende bir yudum tadina baktım.S.dik gibiydi.Tukurdum hemen 2 yudumda olabilir.Arkadasim arada da olsa içen birisi.Oda içmedi.Eve geldim annem babam üzerimi kokladı. Pasif sigara içiyordum.Birde onuda bıraktım.Hiç alkol aldn mı
Ne evliliği kız, resmi nikahı var zaten evliler. İkisinin gitmesine gerek yok. Pempe tek de gidebilir.Niye dalga geciyosunuz ki. Evlilik icin tarama testine gidince aile hekimi anlatiyo zaten korunma yontemlerini...
Olaylı evlilik teklifim orada oldu.Izmirin guzel yerindesiniz ama haftasinu cok kalabalik oluyor. Pamucak plajida guzel kocaman