Yeni Evliler İçin Korunma Yöntemleri

Ama iki kişi giderse doktor onların yapısına göre analiz yaparak korunma yöntemi önerir.
Maalesef türkiyede o şekilde korunma yöntemi öneren doktor yok. Aile hekimliğinde senden sorumlu olan ebeye git onunla konuş, buradan duyacakların senin için çok anlamsız.

Sana tavsiyem ilk aylarda prezervatif kullanma, kesin hamile kalırsın, ayrıca anlık gelişen bir sevişmede salondan ya da banyodan yatak odasına prezervatif almaya gitmek zorunda kalmak çok saçma. Hormon almak istemiyorum saçmalığını da çıkarın aklınızdan, yengenç de demiş, dünyanınnağrı kesicisini antibiyotiğini alıyoruz bu mu metabolizma bozacak. Ben deri altı implant ve iğne dışında bütün yöntemleri denedim. En rahatı hap. 2 3 ay hapla korun, hem eşinin boşalma süresini falan gör ki prezervatifle korunabileceğinize emin ol. Adam erken boşalıyorsa prezervatif takmaya vaktiniz bile kalmaz.
Spiral doğum yapan kadınlar için.Ameliyatla takılır annemden duymuştum o devamlı ipi kontrol ediliyormuş.Hap kilo alımı ve adet duzensizligi için tercih etmedim.Prezervatif de kılıf olduğu için zevk alamama hissine düşündürdü.
Spiral ameliyatla takılmaz. Sadece muayne masası da takılır, operasyon falan değil yani. Ayrıca artık doğum yapmamış kadınlara da spiral takılabiliyor. Prezervatif cinselliği yeni keşfedecek tek eşli insanlar için çok angarya bir önlem, bir kaç ay kesin koruyucu hormonal bir yöntem dene, sonra diğer yöntemlerden birine geçersin.

Niye öyle diyon kiz 😅 ne adamlar var masallah RoboCop gibi🤤🤤🤤ama konu sahibi evlenmeden test etmeye karşı olduğu için artık ne çıkarsa bahtina olacak.
Benim önerim sen korun kahve. Ne var yani her hasta olduğunda iciyon agrikesiciler, antibiyotikleri seker gibi alıyorsun da doğum kontrol hapının ne zararı var? Hem adeti düzene sokuyor, regl sancısı yasamiyorsun. Mis gibi kimya mucizesi.
Bir aylık iğneler de var , sağlık ocaklarında. Onlardan da deneyebilirsin.
Senin kocan bencil bir adam. kondomu bir iki takar, sonra 'ben çıkacağım zamanı bilirim' der, takmaz. Adamın insafına bırakma böyle önemli bir konuyu
Adetin düzene mi giriyor ? Ben kullanırken 1 ay boyunca aralıksız kanıyordum.herkeste işlemiuor o.

Hap bünyene uymamış, yoksa imkansız o dediğin. Milyonlarca kadın aylarca kanamak için mi hap kullanıyor
Benim gibi olanlar da vardır elbet yani.iğneler, implantlar falan filan hapın farklı veriliş yolları zaten.ben hicbir korunma yöntemi kullanamıyorum.zaten hamile kalma yeteneğim de yok.allah dağına göre kar veriyor demek ki.

Benim gibi olanlar da vardır elbet yani.iğneler, implantlar falan filan hapın farklı veriliş yolları zaten.ben hicbir korunma yöntemi kullanamıyorum.zaten hamile kalma yeteneğim de yok.allah dağına göre kar veriyor demek ki.
Allah yardımcınız olsun ve sabır versin. ama binde bir olan şeyleri genelleme yapıp ortaya koymayın. Hiç hormonal yöntem kullanmadığı halde hamile kalmayan birinin 'bak ben hamile kalamıyorum, hap kullanma' demesi yanlış. Çünkü sizin sorununuzun konuyla bağlantısı yok.

Allah yardımcınız olsun ve sabır versin. ama binde bir olan şeyleri genelleme yapıp ortaya koymayın. Hiç hormonal yöntem kullanmadığı halde hamile kalmayan birinin 'bak ben hamile kalamıyorum, hap kullanma' demesi yanlış. Çünkü sizin sorununuzun konuyla bağlantısı yok.
Ben demiyorum ki.kullanmayın diye.bende yaptıgı gibi kanama yapan kişiler de var dedim.hapa bağlamadım yani olayı.

Adetin düzene mi giriyor ? Ben kullanırken 1 ay boyunca aralıksız kanıyordum.herkeste işlemiuor o.
Tabii ki adetin düzene giriyor. Paket bittiği hafta adet oluyorsun.
Ben daha mini mini genç bir kızken adet düzensizliği ve minik kist için doğum kontrol hapı vermişti doktorum. Sonraki kontrolde kist falan kalmamıştı, kullandığım süreçte de hep saat gibi işledi.
Bir ay boyunca aralıksız kanadiginda doktora gitmedin mi? Bir keresinde benim de geçmeyen adetim olmuştu, ikinci haftada doktora gittim, bir hap verdi. İçtiğim gün kesildi.
'neden olmuş olabilir?' dedim, 'arasira olur öyle' dedi:)
Normal yani, arasıra her kadın bunu yasayabilir. Hapla ilgili yok bence

Tabii ki adetin düzene giriyor. Paket bittiği hafta adet oluyorsun.
Ben daha mini mini genç bir kızken adet düzensizliği ve minik kist için doğum kontrol hapı vermişti doktorum. Sonraki kontrolde kist falan kalmamıştı, kullandığım süreçte de hep saat gibi işledi.
Bir ay boyunca aralıksız kanadiginda doktora gitmedin mi? Bir keresinde benim de geçmeyen adetim olmuştu, ikinci haftada doktora gittim, bir hap verdi. İçtiğim gün kesildi.
'neden olmuş olabilir?' dedim, 'arasira olur öyle' dedi:)
Normal yani, arasıra her kadın bunu yasayabilir. Hapla ilgili yok bence
Mini mini genç kız😀 çok tatlı.yok ben birkaç defa denedim.olmuyor bende bu korunma işi.diğer yöntemler de aynı içeriklerin farklı veriliş yollarından oluşuyor.aynı ağrı kesiciyi ağızdan almakla, kalçadan enjekte etmek gibi.ortada aslında bir sürü korunma yöntemi falan yok.hani hemen diyor ya kadınlarımız, bir sürü yöntem var korunsaydın, yok aslında.demek ki onlar da olmayacak.yıl kaç oldu hâlâ yan etkisiz bir korunma yöntemi bulamadılar.

X