- 6 Aralık 2018
- 6.662
- 15.576
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Ya ne bileyim bu işin yolu yordamı belli değil mi zaten? Sormak abes geldiHazirana ne kaldi surda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ne bileyim bu işin yolu yordamı belli değil mi zaten? Sormak abes geldiHazirana ne kaldi surda
Prezervatifi niye disi kisisi arastiriyor onu ben de anlamadimYa ne bileyim bu işin yolu yordamı belli değil mi zaten? Sormak abes geldi
Bunla ilgili zaten 7238494638 tane konu var Laf olsun torba dolsunYa ne bileyim bu işin yolu yordamı belli değil mi zaten? Sormak abes geldi
Şimdi bi şey derdim ama neysee ayıp olacakPrezervatifi niye disi kisisi arastiriyor onu ben de anlamadim
Bi de google varBunla ilgili zaten 7238494638 tane konu var Laf olsun torba dolsun
Es de verecegi zevki dusunsun bi zahmet amaŞimdi bi şey derdim ama neysee ayıp olacak
Ama neticede en çok onu ilgilendiriyor
Maalesef türkiyede o şekilde korunma yöntemi öneren doktor yok. Aile hekimliğinde senden sorumlu olan ebeye git onunla konuş, buradan duyacakların senin için çok anlamsız.Ama iki kişi giderse doktor onların yapısına göre analiz yaparak korunma yöntemi önerir.
Spiral ameliyatla takılmaz. Sadece muayne masası da takılır, operasyon falan değil yani. Ayrıca artık doğum yapmamış kadınlara da spiral takılabiliyor. Prezervatif cinselliği yeni keşfedecek tek eşli insanlar için çok angarya bir önlem, bir kaç ay kesin koruyucu hormonal bir yöntem dene, sonra diğer yöntemlerden birine geçersin.Spiral doğum yapan kadınlar için.Ameliyatla takılır annemden duymuştum o devamlı ipi kontrol ediliyormuş.Hap kilo alımı ve adet duzensizligi için tercih etmedim.Prezervatif de kılıf olduğu için zevk alamama hissine düşündürdü.
Niye öyle.dedin ki ?Kız kmse almıyoo
Adetin düzene mi giriyor ? Ben kullanırken 1 ay boyunca aralıksız kanıyordum.herkeste işlemiuor o.Niye öyle diyon kiz ne adamlar var masallah RoboCop gibiama konu sahibi evlenmeden test etmeye karşı olduğu için artık ne çıkarsa bahtina olacak.
Benim önerim sen korun kahve. Ne var yani her hasta olduğunda iciyon agrikesiciler, antibiyotikleri seker gibi alıyorsun da doğum kontrol hapının ne zararı var? Hem adeti düzene sokuyor, regl sancısı yasamiyorsun. Mis gibi kimya mucizesi.
Bir aylık iğneler de var , sağlık ocaklarında. Onlardan da deneyebilirsin.
Senin kocan bencil bir adam. kondomu bir iki takar, sonra 'ben çıkacağım zamanı bilirim' der, takmaz. Adamın insafına bırakma böyle önemli bir konuyu
Hap bünyene uymamış, yoksa imkansız o dediğin. Milyonlarca kadın aylarca kanamak için mi hap kullanıyorAdetin düzene mi giriyor ? Ben kullanırken 1 ay boyunca aralıksız kanıyordum.herkeste işlemiuor o.
Benim gibi olanlar da vardır elbet yani.iğneler, implantlar falan filan hapın farklı veriliş yolları zaten.ben hicbir korunma yöntemi kullanamıyorum.zaten hamile kalma yeteneğim de yok.allah dağına göre kar veriyor demek ki.Hap bünyene uymamış, yoksa imkansız o dediğin. Milyonlarca kadın aylarca kanamak için mi hap kullanıyor
Allah yardımcınız olsun ve sabır versin. ama binde bir olan şeyleri genelleme yapıp ortaya koymayın. Hiç hormonal yöntem kullanmadığı halde hamile kalmayan birinin 'bak ben hamile kalamıyorum, hap kullanma' demesi yanlış. Çünkü sizin sorununuzun konuyla bağlantısı yok.Benim gibi olanlar da vardır elbet yani.iğneler, implantlar falan filan hapın farklı veriliş yolları zaten.ben hicbir korunma yöntemi kullanamıyorum.zaten hamile kalma yeteneğim de yok.allah dağına göre kar veriyor demek ki.
Ben demiyorum ki.kullanmayın diye.bende yaptıgı gibi kanama yapan kişiler de var dedim.hapa bağlamadım yani olayı.Allah yardımcınız olsun ve sabır versin. ama binde bir olan şeyleri genelleme yapıp ortaya koymayın. Hiç hormonal yöntem kullanmadığı halde hamile kalmayan birinin 'bak ben hamile kalamıyorum, hap kullanma' demesi yanlış. Çünkü sizin sorununuzun konuyla bağlantısı yok.
Sence ciddimiyimNiye öyle.dedin ki ?
Adetin düzene mi giriyor ? Ben kullanırken 1 ay boyunca aralıksız kanıyordum.herkeste işlemiuor o.
Tabii ki adetin düzene giriyor. Paket bittiği hafta adet oluyorsun.Adetin düzene mi giriyor ? Ben kullanırken 1 ay boyunca aralıksız kanıyordum.herkeste işlemiuor o.
Ne farkımız varmiş ki.ilginç valla.ama var bizim gibiler.spiral taktırsan onda da sürekli kanama olabiliyormuş.heh dedim kesin bende öyle olur.demek ki bana karada korunmak yokVucudun uygun degildir. Bende boyleyim hatta bu yuzdeb tedavi gordum. Doktorum eşin korunmali demisti
Mini mini genç kız çok tatlı.yok ben birkaç defa denedim.olmuyor bende bu korunma işi.diğer yöntemler de aynı içeriklerin farklı veriliş yollarından oluşuyor.aynı ağrı kesiciyi ağızdan almakla, kalçadan enjekte etmek gibi.ortada aslında bir sürü korunma yöntemi falan yok.hani hemen diyor ya kadınlarımız, bir sürü yöntem var korunsaydın, yok aslında.demek ki onlar da olmayacak.yıl kaç oldu hâlâ yan etkisiz bir korunma yöntemi bulamadılar.Tabii ki adetin düzene giriyor. Paket bittiği hafta adet oluyorsun.
Ben daha mini mini genç bir kızken adet düzensizliği ve minik kist için doğum kontrol hapı vermişti doktorum. Sonraki kontrolde kist falan kalmamıştı, kullandığım süreçte de hep saat gibi işledi.
Bir ay boyunca aralıksız kanadiginda doktora gitmedin mi? Bir keresinde benim de geçmeyen adetim olmuştu, ikinci haftada doktora gittim, bir hap verdi. İçtiğim gün kesildi.
'neden olmuş olabilir?' dedim, 'arasira olur öyle' dedi:)
Normal yani, arasıra her kadın bunu yasayabilir. Hapla ilgili yok bence
Ben dün ne dedim, daha gerdek konuları gelecek. Gelmeye başladı bile geçmiş olsunTovbe estağfurullah sende bozdun bizim aramizda kala kala