Yeni Evliler İçin Korunma Yöntemleri

Nuran kaa mesela İsmail yeka bir isim oldu enteresan şakalariyla. Sen de enteresan konularınla burada isim oldun kız valla helal olsun Nurankaa.
Sen olmasan ne yapardık bilmiyorum. Gerçekten bak bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. İyi ki aramizdasin Nuran Ka♥️
Bak benim adım nur nuranka rumuz gibi birsey

Yaşım şuan 30.Tek çocuk olarak buyudum.Yalnizlik fobim oldu.Daha yeni yenmeye başladım sayılır.Erken menopoz a girmekten korkuyorum veya da ileriki yaşlarda çocuğa bakmaya gücüm yeter mi diye düşünüyorum.

Cocuk olunca evin her kosesinde sevisemiyosun hatta cinsel hayatin bi sure durakliyor. Bence biraz tadini cikar. Iliskin rutine binmeden cocuk sahibi olursan evliligin sarsilabilir.
Erken menopoz ihtimalin mi var, yoksa korku mu?

Bi heves evlencen zevk mevk yok
Niye öyle diyon kiz 😅 ne adamlar var masallah RoboCop gibi🤤🤤🤤ama konu sahibi evlenmeden test etmeye karşı olduğu için artık ne çıkarsa bahtina olacak.
Benim önerim sen korun kahve. Ne var yani her hasta olduğunda iciyon agrikesiciler, antibiyotikleri seker gibi alıyorsun da doğum kontrol hapının ne zararı var? Hem adeti düzene sokuyor, regl sancısı yasamiyorsun. Mis gibi kimya mucizesi.
Bir aylık iğneler de var , sağlık ocaklarında. Onlardan da deneyebilirsin.
Senin kocan bencil bir adam. kondomu bir iki takar, sonra 'ben çıkacağım zamanı bilirim' der, takmaz. Adamın insafına bırakma böyle önemli bir konuyu

Yaşım şuan 30.Tek çocuk olarak buyudum.Yalnizlik fobim oldu.Daha yeni yenmeye başladım sayılır.Erken menopoz a girmekten korkuyorum veya da ileriki yaşlarda çocuğa bakmaya gücüm yeter mi diye düşünüyorum.
Ama sen başka konuda hemen çocuk istiyorum dedin. Bence kararsizsin

Niye öyle diyon kiz 😅 ne adamlar var masallah RoboCop gibi, ama konu sahibi evlenmeden test etmeye karşı olduğu için artık ne çıkarsa bahtina olacak.
Benim önerim sen korun kahve. Ne var yani her hasta olduğunda iciyon agrikesiciler, antibiyotikleri seker gibi alıyorsun da doğum kontrol hapının ne zararı var? Hem adeti düzene sokuyor, regl sancısı yasamiyorsun. Mis gibi kimya mucizesi.
Bir aylık iğneler de var , sağlık ocaklarında. Onlardan da deneyebilirsin.
Senin kocan bencil bir adam. kondomu bir iki takar, sonra 'ben çıkacağım zamanı bilirim' der, takmaz. Adamın insafına bırakma böyle önemli bir konuyu
Ciddye aldm deme bağaaaa 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

Cocuk olunca evin her kosesinde sevisemiyosun hatta cinsel hayatin bi sure durakliyor. Bence biraz tadini cikar. Iliskin rutine binmeden cocuk sahibi olursan evliligin sarsilabilir.
Erken menopoz ihtimalin mi var, yoksa korku mu?
Gereksiz bir korku.Annem 40 yakın yada 43 ten önce girdi.Anneannem onun anneannesi 40 dan sonra çocuk doğurmuş.Kilolu olmam hareketsiz yaşamım var şuan.Ondan dolayı yoksa adetim falan düzenlidir.

Gereksiz bir korku.Annem 40 yakın yada 43 ten önce girdi.Anneannem onun anneannesi 40 dan sonra çocuk doğurmuş.Kilolu olmam hareketsiz yaşamım var şuan.Ondan dolayı yoksa adetim falan düzenlidir.
Pcos var mı peki?

X