- 15 Şubat 2015
- 13.288
- 46.741
- Konu Sahibi elifnurbeyza
İnternetten toplu alsn ucuza gelir
4.5 senelik sevgililik+evlilik hayatimda ben bu kadar bakmamistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternetten toplu alsn ucuza gelir
ÖyleSidiğin tadını nerden biliyon olmm asdff
İmam nikahın yok ama öyle demiştin.. günaha girdin haberin olsnBirleşme disinda herşeyi yaptım.Yeterli mi.
Evet girdim.Gunah islemem.bu günah değil dememi gerektirmiyor.İmam nikahın yok ama öyle demiştin.. günaha girdin haberin olsn
Hee oYa bu eski kahvepembe değil mi kız?
Olsun Allah affeder bence ben hissediyorumEvet girdim.Gunah islemem.bu günah değil dememi gerektirmiyor.
Evet girdim.Gunah islemem.bu günah değil dememi gerektirmiyor.
O zaman neden millete vaaz veriyorsun konularda.Evet girdim.Gunah islemem.bu günah değil dememi gerektirmiyor.
Uyarıyorum.Suc mu.İster yapar ister yapmaz.O zaman neden millete vaaz veriyorsun konularda.
Hocanın dediğini yapcan yaptgnı yapmıcannn. Ufff cekil surdan cahil şeyyO zaman neden millete vaaz veriyorsun konularda.
Yani ne bileyim imam osurursa misali anladın sen. Çok samimi gelmiyorUyarıyorum.Suc mu.İster yapar ister yapmaz.
La nası yaa
Daha olmamış bence. Ondan bu konuyu açmışLa nası yaa
Düğün falan oldu mu abi?
Hayır haziranda olcakLa nası yaa
Düğün falan oldu mu abi?
Daha olmamış bence. Ondan bu konuyu açmış
Haziranda olacak şey için ne bu tantanaHayır haziranda olcak
Ön hazırlıkHaziranda olacak şey için ne bu tantana
Aaa öyle deme . Lütfen korunsun.Haziranda olacak şey için ne bu tantana
Belki gercekten pisman oldu. Tovbe edebilirHocanın dediğini yapcan yaptgnı yapmıcannn. Ufff cekil surdan cahil şeyy
Evet din kardesim haklısın bende öyle düşünüyorumBelki gercekten pisman oldu. Tovbe edebilir
Hazirana ne kaldi surdaHaziranda olacak şey için ne bu tantana