hayırlı olsun hepimize yeni topik
yaralım ne güzel bir konu açmışsın a.s.
eminim hepimize çok faydalı olacaktır
sadece bekarlara değil evli arkadaşlarda faydalanacaklardır
kaydirigubbakcemile5
Canimm, aramiza hosgeldin
6 ay...nasil geçti diyorsun vallahi ben evleneli 3 ay olmus :1shok:
nasil geçti peki bu gunler ? nerde ? nasil ? kiminle ?
ben 3 aydir kendi evimdemiyim ? Insan nasil sasiriyor ya...
Allah bir omur boyu birlikte yasamayi nasip etsin hepimize insallah :Saruboceq:
[/B]
Karismalarina izin verme bitanem...ben esya alirken bi gorseydin ilk gun, beyaz esya, resmen kaynanamla annem didismeye basladilar, hayir bosh olsun, hayir thomson olsun, her kafadan bir ses çikiyor. benden sana bir tavsiye, renkler ve zevkler tartisilmaz. hersey içinde herkesin fikrini sorma. kendi hayaline, zevkine git. sonra pisman olma.
evin senin zevkinle goze çarpsin, içine girdigin "oh bee, evimm guzel evimm" diyesin yerimseniben
infanta verdiğin bilgiler çok süperr:))
bende ne zaman bişeyi beğensem birileri eleştiriyo ve bütün hevesim kaçıyo ister istemez.
buna nasıl engel olurum bilmiyorum
Birseyler alirken fikir sorabilirsiniz ama fazlada etkilenmeyin, ve çok da soz hakki vermeyin sonra isin içinden çikamazsiniz.
Herseyi de sevdiginizle begenin alin, birbirini seven iki insanin karisik zevkinden çok guzel seyler çikiyor ortaya. yerimseniben
hoşbulduk canımmmkaydirigubbakcemile2
gerçekten nasıl geçti hatırlamıyorum birde çalıştığım için günün neredeyse tamamı işte geçiyo bi yatmadan yatmaaya eve gidiyoskaydirigubbakcemile3 ama olsun yinede çok güsel herşeyy:asigim::asigim:
Senin yasadigin çok agir...ve sen o kadar çok guçlu o kadar çok akilli bir insansin ki yureginin guzelligine karsilik muhakka verecektik guzel Rabbim
yanimizda ol bitanem...Herkese hayirli yuvalar nasip etsin Allahim...Canimsin bee iyiki burdasin
ayy negüsel bi topiç olmuş bu bende sözlüyüm 5,5 aylık kısmetse haziranda nişan yapıcaz heralde bi sene sonrada düğünümüz olur kısmetse keşke en kısa zamanda olsa ama 12 ay taksit olayı olunca taksitleri bitirelim evlenelim diyoruz
Oncelikle aramiza hosgeldin ve Allah mesut bahtiyar etsin guzelim.
Bosver tadini çikar...Nasil olsa Rabbim nasip edecektir insallah ve bu dugun olacak, o yuzden sunun surasinda bir sene falan var yada bir buçuk sene..o kadar çabuk geçiyor ki zaman inan buna. doya doya yasa kizz, ailenle, annenle bol bol gez, babanla saril, op, kokla, kardeslerinle vakit geçir...tecrubeye sabittir...Inan evlenince çok ozlem oluyor senağlama
ilk aşlarda fikir soruyodum, huzursuzluk olmasın laf çıkmasın diye. ama artık onlara fikirlerini sordukça istemediğim şeylere onay veriyomuşum gibi hissetmeye başladım. bazen annem bile eleştiriyo. yok onu niye öyle seçmişim olurmuymuş öyle şey diyo. bunlarda moralimi bozuyor.
nişamlımla alışvrişe çıktığımda fazla sorun yok ama başkaları katılınca olay baya güçleşiyo:1no2:
söylediklerinde haklısın en azından fikirde sorsam kendi istdiğimi yapayıma.s
Soz bohçasi için, hem onun annesi, bacilari vardi, hem annem; kardesim vardi
Herkesin de gonlu olsun diye, ya kaynananamin begendigini yada annemin begendigini aldim. igrenç bir alisveristi...surtusme hiç bitmedi. ne yaptiysak olmadi...
Nisan elbise almaya gittik, Allahim kabustu, kabinede agladim...annem kirmizi dedi, kaynanam mavi dedi. Annemde ona inat etti..offf babalarimiz vardi da susturdular, bende gittim altin rengi aldim.
Nisan bohçasinda da kimseyi goturmedik hihoyyyt
Ve çok eglendik yaa, çok guzeldi :sm_cool:
Bu arada, kimseyi kirmadan, alisverise bohça, elbise, ivir zivir için sadece ikiniz giderseniz daha super olur...
haklısın. kötüysü de iğrençse de benim zevkim ben beğenerek almışım. başkasının beğendiği mükemmelde olsa ben hoşlanmadıktan sonra neye yarar değil misositososito
evet canım hafta sonları iple çekiliyo hele o pazar sabahıAyni canim, bende çalisiyorum butun gun, askimla aksam bulusuyoruz, ve haftasonu olunca dunya bizim oluyor sanki cunku hep birlikteyiz...buda çok guzel oluyor gerçekten..Allah hep mutluluk versin.
Ailene yakinmisin peki ?
]
Aynen oyle iste bitanem
Dedim ya, esya aldigimda hepsi burun kivirdi kaydirigubbakcemile2
vayy siyah olurmuymus
vayy eski koye yeni adet getirmisim
mismismismissss
simdiiiiiiiii hepsi Harika yaa iyiki almissin diyorlar
ve en guzeli ne biliyormusun? eve girdigim zaman, benim izim var...benim zevklim...esimin zevki...
bu harika bir his :asigim:
ya kızlar bana zaman hıc ama hıcc gecmıyo sızede öylemı oluyo bır an önce evlensekk
ya kızlar bana zaman hıc ama hıcc gecmıyo sızede öylemı oluyo bır an önce evlensekk
4 aylık evliliğini neden bitirdim canım ya ??çok üzüldümmmmm senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?