kızlar yeni evli arkiidişlerime bu soru;
evlilik hani şu hazırlık aşamasında umduğumuz kadar heycanlı mı?
gerçi sizde cicim aylarındasınız ama hani of ya bumuymuş evlilik mi diyor insan yoksa cici evinde olmak hoşuna mı gidiyor nedir yani?
biraz daha duygu aşamasını merak ediyorum ben...
ay kızlar bende bu topiktenim:) ve işin kotu tarafı bende kılo aldım hemde 5 kıloooo delırcem evlılık yaramıs lafından bıktım artıkkkk
Öhöm,öhöm!..Ben de çiçeği burnunda,asi bir gelinim.cokacimcoook Evlendim evleneli 1.gr almadım,çünkü yemek yapmıyorum.:jeyyar:
of şu kilo alma işinden bende çok korkuyorum ben eğer kilo alısam kesinlikle yemeğe değil haplara bağlarım çünkü normalde de acaip yemek yiyorum ve de hiç kilo almıyorum- ama şu haplar yapcak galiba-bakalım ben de kilo alırsam kesin haptandır diye koycam teşhisi kızlar
benimde düğünüm temmuzda Allah izin veririse :1hug: .ayrıca ben evlenip kilo almk istiorum yadelikafadulden kendimi bildim bileli hep ynı kilodayım :çok üzgünüm: hep 53 şöle 57 falan olmk istiorummmmayy delimiyim ben acep.herkes vermeye çalışıo ben almaya :lepi:
Yaralım cnm benim çok güzel bir topik olmuş gülüm
hayırlı olsun tatlım :))
ben şimdi zayıflamaya çalışıyorum, bide evlenince mi kilo alcam yaa uffffsenağlama
çok güzel bir başlık ve bedne artık buradayımm :)))
benim 25 gün sonra filan nişanım var hiçbir hazırlık yapmadım daha kıyafet bile almadımm... bu akşam bi magazalara bakacagım bakalım nolacak..
yaa bendemi sorun var heyecanım var ama çok değil yaa normal birşey gibi geliyo şuan
canım öncelikle topiğin hayırlı olsun a.s. temmuzda düğünüm olcak kısmetse bende sık sık aranızda olucam
Yok canim korkma bence bunye meselesi kimisi kolay kilo alir kimisi hic almaz, yani senin bunyen kilo almaya uygun degilse evlensen de cocugun olsa da kilo almazsin canim o yuzden hic merak etme. :1hug:
çok güzel bir başlık ve bedne artık buradayımm :)))
benim 25 gün sonra filan nişanım var hiçbir hazırlık yapmadım daha kıyafet bile almadımm... bu akşam bi magazalara bakacagım bakalım nolacak..
yaa bendemi sorun var heyecanım var ama çok değil yaa normal birşey gibi geliyo şuan
nişanlım bahriye üçok da oturuyor bizde yine oralarda ama çok da yürüme mesafesi olmayan yerlerde ev bakıcaz çok da yakın olmak istemiyorum çünkü -tatlicadiarzu-
QUOTE][
Kayınvalidene yakın olma bence.:jeyyar:Bahriye Üçok'a ve çarşıya yakın olmak istersen Girne Bulvarı'nı tavsiye edebilirimBir de Yeni Girne'de Körfez manzaralı evler var ,yepyeni,ama araba ya da dolmuşla 5 dak.da çarşıda olursunuz.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?