Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar aranızda ailesinden uzak bir şehire gelin giden var mı?
evliliğiniz de bu durumun zorluğunu ve hüznünü yaşıyormusunuz ?
çeyizimize kesinlikle almayın gerek yok dediğiniz şeyler varmı
Yaralım almamız gerekenleri yazmış ee bir de gerek olmayacak şeyler varsa onları yazalım dimi :))
Canim benimmm hosgeldinnn hihoyyyt
bitanem normal olabilir biraz daha var onunde vakit cunku
ama bence sen simdiden elbisene bak bitanem yaa
sonra bak çok stres yaparsin ona gore :1hug:
Bende de zerre kadar heyecan yoktu.Nişan kıyafetimi nişana 1 gün kala aldım.
Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum,ama mango ve polo 'da güzel ,sade gece elbiseleri vardı.hihoyyytŞimdiden hayırlı olsun.a.s.
Eddacım nişanda bendede hiç heyecan yoktu,eşimde uçuklar çıkıyordu bir heyecan anlatamam kaydirigubbakcemile3, bense çok sakindim,problem yok yani ama ne zaman kına günü geldi ozaman anlıyorsun,anyayı :1shok: yani kısacası bir heyecan,sürekli kafamda düğün günü yanımda neler götüreceğim,kimler gelecek,saat kaçta gidilecek,düğün nasıl geçecek,saçım nasıl olacak,gelinliğim nasıl duracak,makyajım nasıl olacak,ya beğenmessem,evden kaçta çıkıcam,vs...
kınagünü misafirlerin gitmesini beklemedim ben mesela,üstümü çıkartıp yattım,saçımdaki tokaları çıkartmak,makyajımı silmek,kıyafetimi çıkarmak tam bir saat sürdü.saat 11 de yattım ve hiç uyuyamadım,yukarıdaki saydıklarımı düşünüyordum çünki,sonra koyun sayayım desemde fayda etmedi,sabah kahvaltıda zaten boğazım düğümleniyordu,ailemle son kahvaltı edişim felan,babam zaten 1 haftadır ağlamaktan gözleri şişmiş,şimdi bile bunları yazarken klavyedeki harfleri göremiyorum,gözlerim doluyor çünkü senağlama
düğün salonunda herşeyi unutuyosun,birde herşey istediğin gibi gittiyse senden neşelisi yok :lepi:
evet ya, evlilik yaramis falan da filan da...kesinlikle konustuk esimle dun aksam
pazartesi gunu sabah rejime basliyoruz. ikimizde 5 er kilo vermemiz gerek
Izmirhayal'cim...nasil geldik bu hale guzelim yaa senağlama
Kizlar...
Esya alirken asiri almayin
Az olsun guzel olsun
Birde çeyize gelince, abartili olmasin, cunku eksikler hiç ama hiç bitmiyor
Fazlalikla almaniz gereken seylerden bir kaç tanesi :
bol bol iç çamasiri
çarsaf, kesinlikle çok bulunsun
pijama (bir iki tane dantelli mantelli alabilirsiniz ama kalin pijamalari da unutmayin
Kizlar...
Fazlalikla almaniz gereken seylerden bir kaç tanesi :
bol bol iç çamasiri
çarsaf, kesinlikle çok bulunsun
pijama (bir iki tane dantelli mantelli alabilirsiniz ama kalin pijamalari da unutmayin
bende yarın szöleriniyorum 18 nisandada nişanım var kısmetse
slm canım hayırlı uğurlu olsun evliliğin ve topiğin hihoyyyt
bende 6 aylık evli olmuşum nasıl zaman geçti analmadım inan ..
o heyecanlar çok farklıydı ve zordu ama evlenince insan gerçekten rahata kavuşuyo heyecan bitmiyo yine devam:jeyyar:
yeni evlencek arkadaşlara allah kolaylık versin herşeyin tadını çıkara çıkara yaşayın zaman geri gelmiyo şekerler..
HERKESE MUTLULUKLAR Şeniz
cnmmm ben 3 gundur rejımdeyım 1 kılo verdım galıba:) off napim ama kocamla tv seyrederken cıps kola kek ca cok guzel oluyo
bende yeni evliyim henüz 4 aylık ama boşandım çok tecribeli değilim bu konuda ama en azından sizin güzel yazılarınızı okuyarak biraz moral bulmak istiyorum beni de aranıza alırmısınız (((((
bende yeni evliyim henüz 4 aylık ama boşandım çok tecribeli değilim bu konuda ama en azından sizin güzel yazılarınızı okuyarak biraz moral bulmak istiyorum beni de aranıza alırmısınız (((((
infanta verdiğin bilgiler çok süperr:))
bende ne zaman bişeyi beğensem birileri eleştiriyo ve bütün hevesim kaçıyo ister istemez.
buna nasıl engel olurum bilmiyorum
walla canım ben iç çamaşır manyagıyım.. aldıgım çamaşırlardan 1 dükkan açılır...
ben kendim aldıklarımdan yanısıra yurtdışından geliyo bana sürekli.. acayip şeyler..
ve benimde acayip merakım var çamaşır işine.. her gece başka her gece başkaa giycem heheee :):):))
:sm_cool::sm_cool: