ben druma sormuştum gir ama havuza girme dedi bana. çünkü açık yaran felan olabilri mikrop kaparsın dedi. birkaç arkadasımdada oldu ama ilişkiden sonra hemen koşa koşa gitmek zaten zarar verir. benim kastettiğim çok çabuk üşütülüp enfeksiyon kapılıo. sürekli dikkat etmek gerekiyor. halada uğraşıorum
:bbo:
Harika gidiyor degil mi ? kaydirigubbakcemile3
Ama artik yeter dostum...yooo vallahi benden paso
3 aydir abur cubur ye inan bazen nefes alamiyorum
Pazartesi basliyoruz kizlar bilginize...5-7 kilo arasi vermem gerek :Saruboceq:
merhaba kizlar :1hug:
nen güzel bi topik olmus bu ya
bende zaman hic gemiyo diyenlerdenim
biran önce su okulum bitsede evlensek artik diyorum
ben yurt disinda yasiyorum 2 yil sonra okulum biticek
istanbula dönücem henüz sözlü bile deilim oda yakinda olucak ins.:Saruboceq:
ama bunlarin hayalini kurdukca bile heyecanlaniyorum
cok tatli bi telastir eminim o alisverisler fln
kizlar anlatinda biraz i$tahimiz kabarsin kaydirigubbakcemile3
bu arada allah hepinizin gönlüne göre versin kizlar bekarlar biranönce kavussunlar
evlilerde ömür boyu mutlu huzurlu saglik icinde yasasinlar ins. :)
koca arayanlarada tez zamanda bulsunlar ins. :)
kızlar yeni evlilerin dikkat etmesi gerekn birşey varmış
bilmem duydunuz mu?
bende geçende annemle teyzem konuşurken duydum..
yeni evlilere gece su döktürmezler,küle bastırmazlar,çok fazla
yanlız bırakmazlar,korkutucu şakalar falan yapmazlarmış..
dışarlık olurlarmış allah korusun
duydunuz mu kızlar size de tembih ettiler mi?
canim benim cok tsk ederim de neredeyse pek ümidim kalmadi gibi birsey ama hairlisi olacaksa olur zaten yoksa olmasin demisenağlama
infanta verdiğin bilgiler çok süperr:))
bende ne zaman bişeyi beğensem birileri eleştiriyo ve bütün hevesim kaçıyo ister istemez.
buna nasıl engel olurum bilmiyorum
Yanliz kalmamami soylemislerdi
ha birde lohusa kadin gibisin, aman ustunu iyi ort, ayagina patik giy, usutme kendini, çok hassassin, ve etrafinda 40 gun boyunca melekler dolasacaklar seni koruyacaklar dediler...
baska bisi denmedi ama çok çok dikkat et, ustunu iyi ort, yeni gelinsin, patigini hiç çikarma bunu belki 50 kisi soyledi banafisfisfis
himm...çok dikkat ettigim halde 4 kez çok hasta oldum
Ha birde...enfeksiyon çok oluyor :1shok:
Sistit çok çok oluyor, çok guzel yikanin, krem kullanin
çok dikkat edin kizlar...
ben druma sormuştum gir ama havuza girme dedi bana. çünkü açık yaran felan olabilri mikrop kaparsın dedi. birkaç arkadasımdada oldu ama ilişkiden sonra hemen koşa koşa gitmek zaten zarar verir. benim kastettiğim çok çabuk üşütülüp enfeksiyon kapılıo. sürekli dikkat etmek gerekiyor. halada uğraşıorum
:bbo:
kesinlikle kimseye aldırmaşakkıdı
yok kullanımı yok temziligi hiç önemli deil ben eşimle baktım eşyalarıma beyaz eşyayı bile kendi zevkime göre aldım
hiç pişmam olmadım eşyalarımda
önemli olan o eşyayı senin begenmem çünkü onu sen kullanacan
sen en iyisi eşinle git eşya bakmaya gelmek isteyen olursa olumsuz konuş
ancak eşya almaya gelen olabilir ona engel olmazsın sanırım
biz senetleri bile kendimiz yaptık kaydirigubbakcemile5
bunu hiç duymadım inanmamda pek ama bizde evlendiğimizde 40 gün etrafınızda melekler dolaşır bize de dua edin diyen cok olmuştu. Bu arada bende yeni evli sayılırım temmuzda evlendik. benimde uyarılarım olacak:) sistit diye bişe var mesela özellikle balayından sonra cok ama cok dikkat edin hala çekiorum çogu kişidede var duyuyorum. kendinizi çok sıcak tutun ben evlendikten sonra bünyem sanki daha da hassaslaştı. ben de hap kullandım gecen ay bıraktım 1 gr bile almadım.bünyeden bünyeye değişio sanırım.
birde cok fazla gereksiz şey almayın aksesuar doldurmuşum eve ne gerek varsa:) unuttuklarım da olmuş ama zamanla tamamlanıyor acele etmeyin derim ben.
Bunun dışında insan öyle alışıyorki evine biyere yatılı gittiğinde dönsem evime diye bekler buluosun kendiniŞeniz
canım biliyon dimi bende kurtulamadım bu iltihaptan hala geçiyo 2 ay sora yine aynı
aman kzılar ilk aylarda çok dikakt edin ben yazın evlendiğim için çok çıplak ayak dolanmıştım ama ceremesini çekiyom şimdi:1no2:
ya göksenin kız sanki hep bu evimde yaşamıştım öle geliyo insana :lepi:
sormaa güllüş iltihap için antibiyotik kullanıorum oda beni sonra mantar yapıo-tatlicadiarzu-doktora gitekten bıktım resmen ilk zamanlarda kapmayın sakın iççaçşırları ütülemek hergün değiştirmek lazım. bazı günlük pedlerde alerji yapıor.
evime gelince annemin evinde bile rahat edemedim nasıl alıştıysamhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?