Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım dedıgın gıbı bızde cıcım aylarındayız ama sunu solemeden edemıcem suan basa sarıp sızın yerınızde olmak ısterdım ılgı alaka uztunuzde hele kına dugun gecesı dunyanın en guzel kızı sızmıssınız gıbı oluyosunuzz gozler ustunuzdee mukemmel bı duygu ama hersey bıtıp eve geldıgınızde bumuydu yanı dıyonuz yanı telas kosusturma heyecan hersey bıtıyoiki aylık evlı olarak sunu soyleye bılırım esını sevıyosan oda senı sevıyosa dogru ınsansa hersey mukemmel oluyo ve evınden ayrıldıgına artık kendı yuvan olduguna alısıyosun :içelim:

Öhöm,öhöm!..Ben de çiçeği burnunda,asi bir gelinim.cokacimcoook Evlendim evleneli 1.gr almadım,çünkü yemek yapmıyorum.:jeyyar:

hain soleme bariiii ay cok kıskandım yaaa bundan sonra yapmıcam yemek anasının evınde yesın

of şu kilo alma işinden bende çok korkuyorum ben eğer kilo alısam kesinlikle yemeğe değil haplara bağlarım çünkü normalde de acaip yemek yiyorum ve de hiç kilo almıyorum- ama şu haplar yapcak galiba-bakalım ben de kilo alırsam kesin haptandır diye koycam teşhisi kızlar

çok güzel anlatmışsın tatlım :1hug:
demek insan kendi evi gibi benimseye biliyor...
benimde merak ettiğim buydu işte. onca şeyler alıyoruz ama hiç birini kullanacakmışım gibi gelmiyor bana. sanki keyfi alıyorum... hayal sanki herşey... :smiley-cool:

slm......
yeni topigimiz hayırlı ugurlu olsun inş.
yaralım canımsın yaa ne güzel düşünmüşün tebrik ederim Şeniz
var tabi olmazmı merak ettiklerimizz hepsini sorcaz paylascazzzz

benimde düğünüm temmuzda Allah izin veririse :1hug: .ayrıca ben evlenip kilo almk istiorum yadelikafadulden kendimi bildim bileli hep ynı kilodayım :çok üzgünüm: hep 53 şöle 57 falan olmk istiorummmm ayy delimiyim ben acep.herkes vermeye çalışıo ben almaya :lepi:

Yaralım cnm benim çok güzel bir topik olmuş gülüm
hayırlı olsun tatlım :))

Ooo ,çok güzel.Hangi semtten geliyorsun?

canım ben şimdi bornovadayım evlenince karşıyaka kaydirigubbakcemile

ben biliomda noluyo yap yemekleri otur ye kek yap ye borek yap ye cok yemekten zehırlıcem bende yada sısmanlıcak patlıcak bıgun ksk nın neresindesin sen
nişanlım bahriye üçok da oturuyor bizde yine oralarda ama çok da yürüme mesafesi olmayan yerlerde ev bakıcaz çok da yakın olmak istemiyorum çünkü -tatlicadiarzu-

aslında bu konu beni de endişendiriyor bir arkadaşımda evlenince yani herşey bunun içinmi demiş bir hayal kırıklığımı oluyor acaba, belki de tempo azaldığı içindir bilemicem :uhm:

bende varım bendee yazın evlenıcem inşşş 6yıldır beklıoz da bekle bekle bıtmedı hazırana cok var yaa kızlar zaman gecmıyo

tanıdıklarımın söylediklerine göre en güzel dönem nişanlıklık dönemiymiş:))

allah kimseyi pişman etmesin mutsuz etmesin. umarım herşey gönlünüzce olur :)

bende geldim aranıza:dance: yaralım seni tebrik edeyim arkadaşım öncelikle :lepi:
:enbuyukkk: benimde 26 sında 3 ayım dolacak,okadar çok şey öğrendim ki sizden
evet gelelim kilolara :jeyyar: azcık kilo aldım ama haplardan değil tabi,çok yemek yemekten,akşam eşimle yarışıyorum sanki,çayın yanındada bisküvi,çikolata derken kaydirigubbakcemile2 göbek aldı başını gidiyor,işin şakası tabi,yiyorum ama sporda yapıyorum ben,1-2 kilo aldım oda kortizon iğnelerinden senağlama
kızlar bide en büyük problemim;buzdolabına ne atıyorsam baozuluyor yada ekşiyor,
yoğur ekşiyor,salçanın üstü beyaz beyaz oluyor,peynir desen öyle,yemekleri fazla fazla yapıyorum yanlışlıkla tabi fazla kaçıyor yenmeyim çöpe.....
Ençokta ailemi özlüyorum tabi senağlama hala alışamadım senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…