Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Bebisim...ben uzak degilim ama asiri ozluyorum...
Inan ben alisamadim :1no2:
benim dunya dolusu çeyizim var...Allah annemden ve anneannemden razi olsun
Bende derdim bunu kullanmam falan filan ama herseyi kullanmak çok zevkli
ama tabi kullanmadigimiz çok sey var ama daha yeni evliyim kizzz ))

Canim benimmm hosgeldinnn hihoyyyt
bitanem normal olabilir biraz daha var onunde vakit cunku
ama bence sen simdiden elbisene bak bitanem yaa
sonra bak çok stres yaparsin ona gore :1hug:

evet canım son ana kalırsada birşey bulamıycam kot pantolla nişanlanacam DDD :teytey:

Bende de zerre kadar heyecan yoktu.Nişan kıyafetimi nişana 1 gün kala aldım.
Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum,ama mango ve polo 'da güzel ,sade gece elbiseleri vardı.hihoyyytŞimdiden hayırlı olsun.a.s.

öncelikle saol canım.. bende öyleyim senin gibi yaa.. HEYECAN PEK YOK
mango polo bu magazalarda vardır ama tatlım otelde olcak ona göre abiye giymem gerekecek hiçde tarzım değildirrr ama napalım nişan birkere oluyo diyor herkez...

slm canım hayırlı uğurlu olsun evliliğin ve topiğin hihoyyyt

bende 6 aylık evli olmuşum nasıl zaman geçti analmadım inan ..

o heyecanlar çok farklıydı ve zordu ama evlenince insan gerçekten rahata kavuşuyo heyecan bitmiyo yine devam:jeyyar:

yeni evlencek arkadaşlara allah kolaylık versin herşeyin tadını çıkara çıkara yaşayın zaman geri gelmiyo şekerler..

HERKESE MUTLULUKLAR Şeniz

AH CANIM AHHH deme öyle bendemi üzülecegim.. senağlama
allahtan benim en az 1 sene var düğüne şimdiki heyecanın ertesi gün kahvaltıyı yine evimde ailemle yapacagım :))))
ama ayy sen dedinde aklıma geldi nişanın ertesi gün iş var bana.. bende senin gibi koyunları saysamda uyuyamazsam nasılll sabah işe gitcem bak şimdide o takıldı kafama :roflol:

evet ya, evlilik yaramis falan da filan da...kesinlikle konustuk esimle dun aksam
pazartesi gunu sabah rejime basliyoruz. ikimizde 5 er kilo vermemiz gerek
Izmirhayal'cim...nasil geldik bu hale guzelim yaa senağlama

cnmmm ben 3 gundur rejımdeyım 1 kılo verdım galıba:) off napim ama kocamla tv seyrederken cıps kola kek ca cok guzel oluyo

bu fazla fazla iç çamaşırı ve çarşaf işini biri daha söylemişti kesinlikle dikkate alıcam a.s

cnm ben semıklerdeyım bahcelievlere yakın gel sen benım yanımda otur hem evimin uskatı karsısı kıralıkmış

bende ailemden çooooookkkkkkk uzakta olcam nasıl dayanırım nasıl alışırım hiç bilmiyorum senağlama

slmmmm kıslar a.s.
yaralım topiç hayırlı olsun hepimize
evlenecek arkadaşlar çok faydalanırlar umarım kaydirigubbakcemile2
ben şahsen çok açık şekilde önerilerde ve tavsiyelerde bulunacam
hatta altın kurallar :dance:

1... kına ve düğünde aklınız sadece o anı yaşamakta olsun
2... kimseyi kendi ailenizi bile hiç bir duruma karıştırmayın
3....o ilk hafta evlilik haftasını çok iyi geçirmeye çalışın

sakın senin ailen şöle benim ailem şöle diye eşinizle laf dalaşmalarına girmeyin
ilk günlerinizi aile akraba ziyaretleriyle deil özel anlar ve özel gezmelerinizle geçirin
yani bir süre hayatta ikiniz varmış gibi yaşayın:lepi:
birde en önemlisi evlendikten sonra eşiniz ev işlerinde size yardım etmezse onu teşvik edin hiç alışmasın tembellige :icecream:

şimdilik nacizane fikirlerim bunlar

infanta verdiğin bilgiler çok süperr:))

bende ne zaman bişeyi beğensem birileri eleştiriyo ve bütün hevesim kaçıyo ister istemez.
buna nasıl engel olurum bilmiyorum

Kizlar...

Fazlalikla almaniz gereken seylerden bir kaç tanesi :
bol bol iç çamasiri
çarsaf, kesinlikle çok bulunsun
pijama (bir iki tane dantelli mantelli alabilirsiniz ama kalin pijamalari da unutmayin

walla canım ben iç çamaşır manyagıyım.. aldıgım çamaşırlardan 1 dükkan açılır...
ben kendim aldıklarımdan yanısıra yurtdışından geliyo bana sürekli.. acayip şeyler..
ve benimde acayip merakım var çamaşır işine.. her gece başka her gece başkaa giycem heheee :):):))

:sm_cool::sm_cool:

bende yarın szöleriniyorum 18 nisandada nişanım var kısmetse

Hayirli ugurlu olsunnnnn hihoyyyt
ahhh keske bir kez daha yasayabilsem soz gecemi, nisan gecemi harikaydi yaaa
ama dugun gunu ben çok aglamistim yasamak istemem dogrusu
Allah bir omur boyu mesut etsin arkadasim
Holeyyy kizlar soz gecemiz var herkes halayaaaa :teytey:

bende yeni evliyim henüz 4 aylık ama boşandım çok tecribeli değilim bu konuda ama en azından sizin güzel yazılarınızı okuyarak biraz moral bulmak istiyorum beni de aranıza alırmısınız (((((

Canimm, aramiza hosgeldin
6 ay...nasil geçti diyorsun vallahi ben evleneli 3 ay olmus :1shok:
nasil geçti peki bu gunler ? nerde ? nasil ? kiminle ?
ben 3 aydir kendi evimdemiyim ? Insan nasil sasiriyor ya...
Allah bir omur boyu birlikte yasamayi nasip etsin hepimize insallah :Saruboceq:

cnmmm ben 3 gundur rejımdeyım 1 kılo verdım galıba:) off napim ama kocamla tv seyrederken cıps kola kek ca cok guzel oluyo

Harika gidiyor degil mi ? kaydirigubbakcemile3
Ama artik yeter dostum...yooo vallahi benden paso
3 aydir abur cubur ye inan bazen nefes alamiyorum
Pazartesi basliyoruz kizlar bilginize...5-7 kilo arasi vermem gerek :Saruboceq:

bende yeni evliyim henüz 4 aylık ama boşandım çok tecribeli değilim bu konuda ama en azından sizin güzel yazılarınızı okuyarak biraz moral bulmak istiyorum beni de aranıza alırmısınız (((((

4 aylık evliliğini neden bitirdim canım ya ??çok üzüldümmmmm senağlama

hayırlı olsun hepimize yeni topik
yaralım ne güzel bir konu açmışsın a.s.
eminim hepimize çok faydalı olacaktır
sadece bekarlara değil evli arkadaşlarda faydalanacaklardır
kaydirigubbakcemile5

tazecik gelinken ayrılmışsın çok üzüldüm. aramızda moral depolayacağına eminim:1hug:

aramıza hoşgeldin.a.s.

[/B]
infanta verdiğin bilgiler çok süperr:))

bende ne zaman bişeyi beğensem birileri eleştiriyo ve bütün hevesim kaçıyo ister istemez.
buna nasıl engel olurum bilmiyorum

Karismalarina izin verme bitanem...ben esya alirken bi gorseydin ilk gun, beyaz esya, resmen kaynanamla annem didismeye basladilar, hayir bosh olsun, hayir thomson olsun, her kafadan bir ses çikiyor. benden sana bir tavsiye, renkler ve zevkler tartisilmaz. hersey içinde herkesin fikrini sorma. kendi hayaline, zevkine git. sonra pisman olma.
evin senin zevkinle goze çarpsin, içine girdigin "oh bee, evimm guzel evimm" diyesin yerimseniben

Kizz :jeyyar: bende senin gibiyim çok çok severim iç çamasiri hihoyyyt
ama gunlukte bulunsun cicim, sadece seksi seylerden alma haa
valla o gunluk iç çamasirlari daha ise yariyor :1rolleyes:

Canim benim...senağlama
Araniza alirmisiniz da ne demek...sen benim kalbimdesin zaten. burasi hepimizin topigi...tabiki senin yerinde var ve hosgeldin ayrica.
Acini nasil hafifletirim bilemiyorum...;ne diyecegimi de bilemiyorum...
sen bu kadar aci çekerken biz burda nerlerle ugrasiyoruz...:teselli:
Bu gunler geçecek...ama çok daha guzel gunler Rabbim nasip edecek sana inan buna...o zaman iste seninle çok keyifli sohbetler edicez burda..soz veriyorum arkadasim :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…