• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hayırlı olsun hepimize yeni topik
yaralım ne güzel bir konu açmışsın a.s.
eminim hepimize çok faydalı olacaktır
sadece bekarlara değil evli arkadaşlarda faydalanacaklardır
kaydirigubbakcemile5

Teskekur ederim leblebim benim :1hug:
Bencede çok guzel paylasimlarda bulunacagiz Allah'in izniyle
Hem ogretecegiz, hem ogrenecegiz ne guzel ama :sm_cool:
Hepimize hayirli ugurlu olsun a.s.

Canimm, aramiza hosgeldin
6 ay...nasil geçti diyorsun vallahi ben evleneli 3 ay olmus :1shok:
nasil geçti peki bu gunler ? nerde ? nasil ? kiminle ?
ben 3 aydir kendi evimdemiyim ? Insan nasil sasiriyor ya...
Allah bir omur boyu birlikte yasamayi nasip etsin hepimize insallah :Saruboceq:

hoşbulduk canımmmkaydirigubbakcemile2

gerçekten nasıl geçti hatırlamıyorum birde çalıştığım için günün neredeyse tamamı işte geçiyo bi yatmadan yatmaaya eve gidiyoskaydirigubbakcemile3 ama olsun yinede çok güsel herşeyy:asigim::asigim:

Canim benim...senağlama
Araniza alirmisiniz da ne demek...sen benim kalbimdesin zaten. burasi hepimizin topigi...tabiki senin yerinde var ve hosgeldin ayrica.
Acini nasil hafifletirim bilemiyorum...;ne diyecegimi de bilemiyorum...
sen bu kadar aci çekerken biz burda nerlerle ugrasiyoruz...:teselli:
Bu gunler geçecek...ama çok daha guzel gunler Rabbim nasip edecek sana inan buna...o zaman iste seninle çok keyifli sohbetler edicez burda..soz veriyorum arkadasim :Saruboceq:
[/QUOTE]

kıss ne demek ben acı çekerken siz nelerle uğraşıyorsunuz tabiki uğraşacaksınız hayat bu herkese aynı şekilde davranmıyo benim başıma gelen kimsenin başına gelmesin hepiniz ağız tadıyla bi ömür mutlu oldun inşallahhhh Şeniz

ayy negüsel bi topiç olmuş bu bende sözlüyüm 5,5 aylık kısmetse haziranda nişan yapıcaz heralde bi sene sonrada düğünümüz olur kısmetse keşke en kısa zamanda olsa ama 12 ay taksit olayı olunca taksitleri bitirelim evlenelim diyoruz

[/B]

Karismalarina izin verme bitanem...ben esya alirken bi gorseydin ilk gun, beyaz esya, resmen kaynanamla annem didismeye basladilar, hayir bosh olsun, hayir thomson olsun, her kafadan bir ses çikiyor. benden sana bir tavsiye, renkler ve zevkler tartisilmaz. hersey içinde herkesin fikrini sorma. kendi hayaline, zevkine git. sonra pisman olma.
evin senin zevkinle goze çarpsin, içine girdigin "oh bee, evimm guzel evimm" diyesin yerimseniben

ilk aşlarda fikir soruyodum, huzursuzluk olmasın laf çıkmasın diye. ama artık onlara fikirlerini sordukça istemediğim şeylere onay veriyomuşum gibi hissetmeye başladım. bazen annem bile eleştiriyo. yok onu niye öyle seçmişim olurmuymuş öyle şey diyo. bunlarda moralimi bozuyor.

nişamlımla alışvrişe çıktığımda fazla sorun yok ama başkaları katılınca olay baya güçleşiyo:1no2:

söylediklerinde haklısın en azından fikirde sorsam kendi istdiğimi yapayıma.s

infanta verdiğin bilgiler çok süperr:))

bende ne zaman bişeyi beğensem birileri eleştiriyo ve bütün hevesim kaçıyo ister istemez.
buna nasıl engel olurum bilmiyorum:(

evet bitanem, Infanta'cim canim dostum harika bilgiler vermis
Ve çok onemli bir konuya degmis
Evlenince, herkes yeni gelin-damat yemek yada çay davetlerine çagirmalar olacak
Kizlar siz siz olun, sakin butun haftasonunuzu el opmeye ayirmayin
Mesela Cuma aksami el opmeye gidiyorsaniz, mutlaka cumartesi aksamini ikinize ayirin
Cumartesi gidiyorsaniz, pazar gunu kimseye gitmeyin, kimseyi kabul etmeyin
Ilk gunler...bilmiyorum çok ozel, çok farkli...:1rolleyes:

Birseyler alirken fikir sorabilirsiniz ama fazlada etkilenmeyin, ve çok da soz hakki vermeyin sonra isin içinden çikamazsiniz.
Herseyi de sevdiginizle begenin alin, birbirini seven iki insanin karisik zevkinden çok guzel seyler çikiyor ortaya. yerimseniben

Birseyler alirken fikir sorabilirsiniz ama fazlada etkilenmeyin, ve çok da soz hakki vermeyin sonra isin içinden çikamazsiniz.
Herseyi de sevdiginizle begenin alin, birbirini seven iki insanin karisik zevkinden çok guzel seyler çikiyor ortaya. yerimseniben

haklısın. kötüysü de iğrençse de benim zevkim ben beğenerek almışım. başkasının beğendiği mükemmelde olsa ben hoşlanmadıktan sonra neye yarar değil misositososito

kıss ne demek ben acı çekerken siz nelerle uğraşıyorsunuz tabiki uğraşacaksınız hayat bu herkese aynı şekilde davranmıyo benim başıma gelen kimsenin başına gelmesin hepiniz ağız tadıyla bi ömür mutlu oldun inşallahhhh Şeniz[/QUOTE]

çok özel olmazsa genel olarak neydi sorun ferhunde yani bukadar kısa sürede bitti diyebilmenize ne neden oldu görücü usulumü yoksa severekmi evelnmiştinz? kusura bakma soruorum çünkü korkuorum bende :S

hoşbulduk canımmmkaydirigubbakcemile2

gerçekten nasıl geçti hatırlamıyorum birde çalıştığım için günün neredeyse tamamı işte geçiyo bi yatmadan yatmaaya eve gidiyoskaydirigubbakcemile3 ama olsun yinede çok güsel herşeyy:asigim::asigim:

Ayni canim, bende çalisiyorum butun gun, askimla aksam bulusuyoruz, ve haftasonu olunca dunya bizim oluyor sanki cunku hep birlikteyiz...buda çok guzel oluyor gerçekten..Allah hep mutluluk versin.
Ailene yakinmisin peki ?

Senin yasadigin çok agir...ve sen o kadar çok guçlu o kadar çok akilli bir insansin ki yureginin guzelligine karsilik muhakka verecektik guzel Rabbim
yanimizda ol bitanem...Herkese hayirli yuvalar nasip etsin Allahim...Canimsin bee iyiki burdasin

ayy negüsel bi topiç olmuş bu bende sözlüyüm 5,5 aylık kısmetse haziranda nişan yapıcaz heralde bi sene sonrada düğünümüz olur kısmetse keşke en kısa zamanda olsa ama 12 ay taksit olayı olunca taksitleri bitirelim evlenelim diyoruz

Oncelikle aramiza hosgeldin ve Allah mesut bahtiyar etsin guzelim.
Bosver tadini çikar...Nasil olsa Rabbim nasip edecektir insallah ve bu dugun olacak, o yuzden sunun surasinda bir sene falan var yada bir buçuk sene..o kadar çabuk geçiyor ki zaman inan buna. doya doya yasa kizz, ailenle, annenle bol bol gez, babanla saril, op, kokla, kardeslerinle vakit geçir...tecrubeye sabittir...Inan evlenince çok ozlem oluyor senağlama

ilk aşlarda fikir soruyodum, huzursuzluk olmasın laf çıkmasın diye. ama artık onlara fikirlerini sordukça istemediğim şeylere onay veriyomuşum gibi hissetmeye başladım. bazen annem bile eleştiriyo. yok onu niye öyle seçmişim olurmuymuş öyle şey diyo. bunlarda moralimi bozuyor.

nişamlımla alışvrişe çıktığımda fazla sorun yok ama başkaları katılınca olay baya güçleşiyo:1no2:

söylediklerinde haklısın en azından fikirde sorsam kendi istdiğimi yapayıma.s

Soz bohçasi için, hem onun annesi, bacilari vardi, hem annem; kardesim vardi
Herkesin de gonlu olsun diye, ya kaynananamin begendigini yada annemin begendigini aldim. igrenç bir alisveristi...surtusme hiç bitmedi. ne yaptiysak olmadi...
Nisan elbise almaya gittik, Allahim kabustu, kabinede agladim...annem kirmizi dedi, kaynanam mavi dedi. Annemde ona inat etti..offf babalarimiz vardi da susturdular, bende gittim altin rengi aldim.
Nisan bohçasinda da kimseyi goturmedik hihoyyyt
Ve çok eglendik yaa, çok guzeldi :sm_cool:
Bu arada, kimseyi kirmadan, alisverise bohça, elbise, ivir zivir için sadece ikiniz giderseniz daha super olur...

bende nişan alışverişinde nişanlımın ailesine fikir sordum
hani yeni geliniz yaa fikirlerini alalım diye bak bak gelin bizi hiç takmadı demesinler sonra diye kaydirigubbakcemile3
ama sağolsunlar her aldığım şeyde sen beğendiysen tamam dediler
hiç karışmadı, müdahale etmediler hep arka planda kaldılar
herşeye nişanlımla ben karar verdik
inşallah düğün alışverişimizde böyle sorunsuz olur :Saruboceq:

haklısın. kötüysü de iğrençse de benim zevkim ben beğenerek almışım. başkasının beğendiği mükemmelde olsa ben hoşlanmadıktan sonra neye yarar değil misositososito

Aynen oyle iste bitanem
Dedim ya, esya aldigimda hepsi burun kivirdi kaydirigubbakcemile2
vayy siyah olurmuymus
vayy eski koye yeni adet getirmisim
mismismismissss
simdiiiiiiiii hepsi Harika yaa iyiki almissin diyorlar
ve en guzeli ne biliyormusun? eve girdigim zaman, benim izim var...benim zevklim...esimin zevki...
bu harika bir his :asigim:

slm canlarım ben geldım nasılsınız ya arkadaslar cok tşk ederım bızı bılgılendırıyosunuz ferhunde arkadssım senın konunuda bılıyorum gercekten cok ama cok uzuldum ama bız senın hep yanındayız unutma bu gunlerın hepsı geccek

ya kızlar bana zaman hıc ama hıcc gecmıyo sızede öylemı oluyo bır an önce evlensekk

Ayni canim, bende çalisiyorum butun gun, askimla aksam bulusuyoruz, ve haftasonu olunca dunya bizim oluyor sanki cunku hep birlikteyiz...buda çok guzel oluyor gerçekten..Allah hep mutluluk versin.
Ailene yakinmisin peki ?

]
evet canım hafta sonları iple çekiliyo hele o pazar sabahı
müthiş bi kahvaltı ardından tv çay keyfi hihoyyyt
yakınım canım annem ve kayınvaldeme yakın oturuyorum bi problem yok şuanda ilk başlarda çok takıyodum kayınvaldeye yakın oturmak fikrine ama alıştım ev bizim deil gerçi kira bi kaç sene idare edices artıkın sengözlerimebaksanab

Aynen oyle iste bitanem
Dedim ya, esya aldigimda hepsi burun kivirdi kaydirigubbakcemile2
vayy siyah olurmuymus
vayy eski koye yeni adet getirmisim
mismismismissss
simdiiiiiiiii hepsi Harika yaa iyiki almissin diyorlar
ve en guzeli ne biliyormusun? eve girdigim zaman, benim izim var...benim zevklim...esimin zevki...
bu harika bir his :asigim:

çok güzel söyledin. aynı sıkıntıları bende yaşıyorum şuan.
işin komik yani ne biliyo musun, biz mobilyalarımızı ve koltuklarımız imalatçıya yaptırıyoruz. koltuğu yapacak kişi istediğim koltuğua göz ucuyla baktı ve çok kullanışsız dedi. ben sana çok kullanışlı bir takım göstereyim dedi, gösterdiği takımda koskocaman koltuklardan oluyoşuyordu. normal bir odaya sığacak türden değildi, divandan hallicelerdi:roflol:
benim gösterdiğim ve kullanışsız dediği tüm koltuklar çekyattı ve teklisi dahil açılıyo. yani düşün o bile kendi istediği koltuk olsun diye beni eleştiriyokötükedihüso

4 aylık evliliğini neden bitirdim canım ya ??çok üzüldümmmmm senağlama

ferhunde80'in acısı çok taze
bir derdim var bölümünde bir topiği var
site sallandı resmen bir ara hepimiz çok üzülmüştük..senağlama
oraya girerseniz ayrıntılarıyla öğrenirsiniz..
lütfen hatırlatmayalım burda
öpt..

Back