• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

dirim canim normal ki yaptiginin olculerini yarila ve fazla yapma zaten az az yapinca daha lezzetli oluyor hep ayni yemekleri yemiyorsun, hem belli bir zaman sonra elin alisir bu duruma.

Kilo alan arkadaslar nasil aldi vallaha merak ettim gerci benim bunyem kilo almaz hep ayni kilodayim evlenmeden once iyidim ama dugun arefesinde 4 kilo kadar vermistim ve onu hala toparlayamadim. Ayrica hap kullanmiyorum ben.
:delphin:

ben kilo aldım sayılmaz 5,5 ayda 1-2 kilo o kadar ama o da haptan falan değil bildiğin bankacılıktan, y. lisans ta var akşam 10 gibi gel ye yat ondan.. neyseki ilk dönem bitmek üzere haftaya..
niyetim akşamları biraz spor yapmak evde...

yemek yapmıyorum pek, yapamadığımdan değil de vaktim olmuyor..
2 haftada bir temizlikçi geliyor, basit bir temizlik yapıp asıl ütümü yapıyor, faydası oluyor...

burası bızım ıcın evlılıge daha cooookkk var dıyenler ıcınde cok ıı olacak çok çok teşekkurler:)

Aramiza gelen yeni evliler, yakinda evlenecek olan butun arkadalara hosgeldiniz diyorum
çok hareketli çok cici bir topic olacak Allahin izniyle
Butun yorumlari okudum harikasiniz kizlar
Anatmaya paylasima devamm
Operim herkesi

kızlar yeni evli arkiidişlerime bu soru;

evlilik hani şu hazırlık aşamasında umduğumuz kadar heycanlı mı?
gerçi sizde cicim aylarındasınız ama hani of ya bumuymuş evlilik mi diyor insan yoksa cici evinde olmak hoşuna mı gidiyor nedir yani?
biraz daha duygu aşamasını merak ediyorum ben...

çok harika bir soru bu...nisanlilik doneminde ki heyecani asla bulasamazsin evlenince..kina gecesi ve dugun gunu resmen Harika bir duygu. o gunun prensesi sensin...ama tabi evlenince o tempo azaliyor artik...yeni bir ev, yeni esyalar, sevdigin adam...
Herkes çok farkli yasiyor ilk gunlerini, ben kendimden ornek vereyim...aglaya aglaya perisan olmustum senağlama
her yerde annemin el izleri, esyalari, babacigim sozleri..offff
evlilik çok guzel, hele ki iki insanin sevgisi de saygisi da evlenince devam ediyorsa...ama ailenin hasreti bitiriyor insani senağlama
sahsen ben hala alisamadim....ailemi çok çok çok ozluyorum...esimi çok seviyorum ama eski gunlerime bazen geri donemk istiyorum :çok üzgünüm:

ay kızlar bende bu topiktenim:) ve işin kotu tarafı bende kılo aldım hemde 5 kıloooo delırcem evlılık yaramıs lafından bıktım artıkkkk:D

evet ya, evlilik yaramis falan da filan da...kesinlikle konustuk esimle dun aksam
pazartesi gunu sabah rejime basliyoruz. ikimizde 5 er kilo vermemiz gerek
Izmirhayal'cim...nasil geldik bu hale guzelim yaa senağlama

of şu kilo alma işinden bende çok korkuyorum ben eğer kilo alısam kesinlikle yemeğe değil haplara bağlarım çünkü normalde de acaip yemek yiyorum ve de hiç kilo almıyorum- ama şu haplar yapcak galiba-bakalım ben de kilo alırsam kesin haptandır diye koycam teşhisi kızlar :delphin:

Benim evlenmeden bir iki hafta once asiri agrilarim oldu, meger yumurtaliklarimda kistler varmis. kuvvetli hap verdi doktorum. ama hap isteyince kesinlikle doktorunuza hafif olani ve kilo aldirmayani isteyin. ihmal etme guzelim bak valla sonra kilo aldigin zaman tasimasi zor oluyor maalesef

benimde düğünüm temmuzda Allah izin veririse :1hug: .ayrıca ben evlenip kilo almk istiorum yadelikafadulden kendimi bildim bileli hep ynı kilodayım :çok üzgünüm: hep 53 şöle 57 falan olmk istiorummmm kaydirigubbakcemile4 ayy delimiyim ben acep.herkes vermeye çalışıo ben almaya :lepi:

Sen hiçç tasalanma bitanem alirsin kaydirigubbakcemile3

Yaralım cnm benim çok güzel bir topik olmuş gülüm
hayırlı olsun tatlım :))

Heyyy bitanem benim Şeniz
Cok saol sizin gibi guzeller topigime gelir de guzel olmaz mi :1rolleyes:
Canimsin, yakinda senide evlendiricez bilgileri not et :icecream:
Geldigin için saol bitaneim çok çok operim seni a.s.

Kizlar...
Esya alirken asiri almayin
Az olsun guzel olsun
Birde çeyize gelince, abartili olmasin, cunku eksikler hiç ama hiç bitmiyor
Fazlalikla almaniz gereken seylerden bir kaç tanesi :
bol bol iç çamasiri
çarsaf, kesinlikle çok bulunsun
pijama (bir iki tane dantelli mantelli alabilirsiniz ama kalin pijamalari da unutmayin
patik çorap çok onemli
yeni gelin olunca çok daha dikkat etmek lazim, usutmemek lazim ve havalar sicak olsada bilemiyorum yeni gelin modu asiri hassas olunuyor o yuzden evinizde, patik çorap terlik bulundurun
terlik deyince suslu puslu bulunsun tabi misafirlik ama evde gunluk ve aksamlari kullanabileceginiz yunlu terlik kesinlikle alin
simdilik bu kadar tekrar gelicez ve sorulara cevap vericez :smiley-cool:
a.s.

canım öncelikle topiğin hayırlı olsun a.s. temmuzda düğünüm olcak kısmetse bende sık sık aranızda olucam

Yok canim korkma bence bunye meselesi kimisi kolay kilo alir kimisi hic almaz, yani senin bunyen kilo almaya uygun degilse evlensen de cocugun olsa da kilo almazsin canim o yuzden hic merak etme. :1hug:

Kızlar aranızda ailesinden uzak bir şehire gelin giden var mı?
evliliğiniz de bu durumun zorluğunu ve hüznünü yaşıyormusunuz ?
çeyizimize kesinlikle almayın gerek yok dediğiniz şeyler varmı
Yaralım almamız gerekenleri yazmış ee bir de gerek olmayacak şeyler varsa onları yazalım dimi :))

çok güzel bir başlık ve bedne artık buradayımm :)))
benim 25 gün sonra filan nişanım var hiçbir hazırlık yapmadım daha kıyafet bile almadımm... bu akşam bi magazalara bakacagım bakalım nolacak..
yaa bendemi sorun var heyecanım var ama çok değil yaa normal birşey gibi geliyo şuan

benim 25 gün sonra filan nişanım var hiçbir hazırlık yapmadım daha kıyafet bile almadımm... bu akşam bi magazalara bakacagım bakalım nolacak..
yaa bendemi sorun var heyecanım var ama çok değil yaa normal birşey gibi geliyo şuan

Bende de zerre kadar heyecan yoktu.Nişan kıyafetimi nişana 1 gün kala aldım.
Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum,ama mango ve polo 'da güzel ,sade gece elbiseleri vardı.hihoyyytŞimdiden hayırlı olsun.a.s.

canım öncelikle topiğin hayırlı olsun a.s. temmuzda düğünüm olcak kısmetse bende sık sık aranızda olucam

Simdiden hayirli ugurlu olsun Bitter'cim, Temmuzda dugun guzel olur havalar guzel, gunler uzun ohhh gel keyfim gell, aramiza hosgeldin, guzel paylasimlar dilerim a.s.

Yok canim korkma bence bunye meselesi kimisi kolay kilo alir kimisi hic almaz, yani senin bunyen kilo almaya uygun degilse evlensen de cocugun olsa da kilo almazsin canim o yuzden hic merak etme. :1hug:

evet buda dogru...bunye meselesi...halamin kizi 38 beden evlendi...hamile kaldi dogurdu, bi kaç zaman sonra yine 38 bedene geldi...suan 3 çocuk annesi ve hala 38 beden harika fizigi var...keske benimde bunyem zayif olsaydi beee :mymeka:

Canim benimmm hosgeldinnn hihoyyyt
bitanem normal olabilir biraz daha var onunde vakit cunku
ama bence sen simdiden elbisene bak bitanem yaa
sonra bak çok stres yaparsin ona gore :1hug:

Eddacım nişanda bendede hiç heyecan yoktu,eşimde uçuklar çıkıyordu bir heyecan anlatamam kaydirigubbakcemile3, bense çok sakindim,problem yok yani ama ne zaman kına günü geldi ozaman anlıyorsun,anyayı :1shok: yani kısacası bir heyecan,sürekli kafamda düğün günü yanımda neler götüreceğim,kimler gelecek,saat kaçta gidilecek,düğün nasıl geçecek,saçım nasıl olacak,gelinliğim nasıl duracak,makyajım nasıl olacak,ya beğenmessem,evden kaçta çıkıcam,vs...
kınagünü misafirlerin gitmesini beklemedim ben mesela,üstümü çıkartıp yattım,saçımdaki tokaları çıkartmak,makyajımı silmek,kıyafetimi çıkarmak tam bir saat sürdü.saat 11 de yattım ve hiç uyuyamadım,yukarıdaki saydıklarımı düşünüyordum çünki,sonra koyun sayayım desemde fayda etmedi,sabah kahvaltıda zaten boğazım düğümleniyordu,ailemle son kahvaltı edişim felan,babam zaten 1 haftadır ağlamaktan gözleri şişmiş,şimdi bile bunları yazarken klavyedeki harfleri göremiyorum,gözlerim doluyor çünkü senağlama
düğün salonunda herşeyi unutuyosun,birde herşey istediğin gibi gittiyse senden neşelisi yok :lepi:

nişanlım bahriye üçok da oturuyor bizde yine oralarda ama çok da yürüme mesafesi olmayan yerlerde ev bakıcaz çok da yakın olmak istemiyorum çünkü -tatlicadiarzu-
QUOTE][

Kayınvalidene yakın olma bence.:jeyyar:Bahriye Üçok'a ve çarşıya yakın olmak istersen Girne Bulvarı'nı tavsiye edebilirimBir de Yeni Girne'de Körfez manzaralı evler var ,yepyeni,ama araba ya da dolmuşla 5 dak.da çarşıda olursunuz.yerimseniben

Son düzenleme:
Back