öncelikle h.g aramıza bende yeni sayılırım.kızlar ben de farklı bişey sorcam benım dügünümde temmuzda inşallah ama eşyalar konusunda cok kararsızım koyu renkmı alsam acık renkmi aslında ben acık renk seviyorum ama her kez dıyokı acık renk eşyanın temizlıgı zor olur bana fikir verırseniz cok sevinirim bu arada aranıza yeni katıldım cok guzel sohbet ortamı var:)
kızlar ben de farklı bişey sorcam benım dügünümde temmuzda inşallah ama eşyalar konusunda cok kararsızım koyu renkmı alsam acık renkmi aslında ben acık renk seviyorum ama her kez dıyokı acık renk eşyanın temizlıgı zor olur bana fikir verırseniz cok sevinirim bu arada aranıza yeni katıldım cok guzel sohbet ortamı var:)
canım hamurunu fırın tepsisine dökeceğin için çok ince bir hamur oluyor,ortası yapışabilir.ben hep yağlı kağıtla yaptım.yapışmasın diye,benim keklerimde yapışıyor zaten senağlama,sana kalmış birşey yani,Sen mi yapıyordun cnm?
Şunu soracaktım hamurunu illaki yağlı kağıda mı dökmek gerekir?
kızlar ben de farklı bişey sorcam benım dügünümde temmuzda inşallah ama eşyalar konusunda cok kararsızım koyu renkmı alsam acık renkmi aslında ben acık renk seviyorum ama her kez dıyokı acık renk eşyanın temizlıgı zor olur bana fikir verırseniz cok sevinirim bu arada aranıza yeni katıldım cok guzel sohbet ortamı var:)
off ya bıktım bu elektriklerden internetten
her ikiisde kesildi yeni geldi
siz neler yaptırdınız
bu arada ben açık renk olarak mobilyayı kastettim, oturma grubu için çokta açık rengi tavsiye etmiyorumkızlar ben de farklı bişey sorcam benım dügünümde temmuzda inşallah ama eşyalar konusunda cok kararsızım koyu renkmı alsam acık renkmi aslında ben acık renk seviyorum ama her kez dıyokı acık renk eşyanın temizlıgı zor olur bana fikir verırseniz cok sevinirim bu arada aranıza yeni katıldım cok guzel sohbet ortamı var:)
benim kızkardeşim geldi ccanım eşiyle beraber
1 saat kadar oturdular
geri gittiler
evdeyim aslında yapmam gereken işler varda
yapasım gelmiyo.
Seni bekliyorduk angelcım:)
mısracım,yağlayıp unluyorum zaten ama kahrolası yapışıyor,artık bir yolunu buldum akşamdan yapıyorum.sabah kalıptan çıkarıyorum.soğumadan çıkarmaya çalıştığım için oluyor sanırım
bende çok sabırsızım canım acıktım senağlama
bu arada ben açık renk olarak mobilyayı kastettim, oturma grubu için çokta açık rengi tavsiye etmiyorum
kızlar sanki günlerden cuma geliyor bana ya -tatlicadiarzu-
ay ya kızlar öğlen yemeğe giderken merdivenlerden iniyordum.sanki sucuklu yumurta koktu.eminim ama ya canım çekti
kızlar sanki günlerden cuma geliyor bana ya -tatlicadiarzu-
ay ya kızlar öğlen yemeğe giderken merdivenlerden iniyordum.sanki sucuklu yumurta koktu.eminim ama ya canım çekti
dirim bugün senden çok şüphelendim
yoksa hamilemisin
doğru söle
ay bi insanın canı bi günde o kadar çok şey istemezki canım:1shok:
maşallah dirimcim
senin resmini görmüştüm hiçte yemekle arası
olmayan biri gibi zayıftın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?