kızlar ben birde kıymalı karnıbahar yapıyorum,onuda seviyorum.
kıyma soğanı kavuruyorum.yeşil biber,donates,atıyorum.karabiber,tuz.piştikten sonra
tencereye yıkadığım ve küçük parçalara ayırdığım karnıbaharları diziyorum.dizdiğim karnıbaharların üzerine kıyma karışımını döküyorum.1.5 su bardağı su ekleyip pişiriyorum.
karıbahar deyince aklıma karnıyarık geldi.yaz gelsede yapsak,canım çekti :çok üzgünüm:
hım tavuk soteyi yemez kociş soğan biber tam zıttı şeyler
ama galeta unu alayım ben şinitsel yapayım güzel fikir
peki cnm sana bişi daha sorcam; hiç bagetleri kızarttınmı hani çıtır pane harcıyla falan güzel oluyor gibi ama denemedim çünkü kızarmaz gibi geliyro bana
Bu arada o pane harcıylada yapabilirsin şinitseli ,ben hiç yapmadım ama ona göre
Canım ben kızartma yemiyorum,diğer şinitselide eşim için yapıyorum.Ama butların öyle kızardığını söylüyorlar,banada içi çiğ kalır gibi geliyor.Biraz haşlayıp yapabilirsin cnm
Bende neredeyse tüm yemekleri fırında severim.Nohut,fasülye vede türevleri hariç tabi.
Canım neli kek istiyorsun?
kakolu kek olabilir meselaCanım neli kek istiyorsun?
ne güzel ilk öğrencilerinden biri ben olurdum :lepi:Bu arada arkadaşlar biliyor musunuz birgün biraz param olursa yada mesleğimi bırakmam icap ederse kekevi açacağım.Eşimde hergün söylüyor,düşünürken bile çok mutlu oluyorum.
Gecekondu bölgelerinde yaşayan kadınlarada iş imkanı sunacağım.Kekleri onlara öğreteceğim:))))))
kakolu kek olabilir mesela
çok teşekkür ederim,sizden öğreneceğim çok şey var benimAkşam bundan yaptım tarifi başka birinden almıştım unu fazlaydı.Eşim bugün yemiş harika dedi.Bilgilerine cnm
Zebra Kek Tarifi
Bu arada arkadaşlar biliyor musunuz birgün biraz param olursa yada mesleğimi bırakmam icap ederse kekevi açacağım.Eşimde hergün söylüyor,düşünürken bile çok mutlu oluyorum.
Gecekondu bölgelerinde yaşayan kadınlarada iş imkanı sunacağım.Kekleri onlara öğreteceğim:))))))
Akşam bundan yaptım tarifi başka birinden almıştım unu fazlaydı.Eşim bugün yemiş harika dedi.Bilgilerine cnm
Zebra Kek Tarifi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?