Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

şimdi sildinmi yani
yokmu kimsenin resmi:çok üzgünüm:

mısracım kociş beni 17:30 da alıyor haliyle akşam göremeyeceğim sanırım senağlama,evde internetimde yok senağlama,babam bilgisayarımı çok sitedi bende verdim gitti benneyaptımki
angel canım daha önceden birbirimize gösterip kaldırmıştık.ben imageshake kullanamıyorum artık.yasaklamışlar.başka türlü nasıl yükleniyor onuda bilmiyorum.olsa hemen gösterirdim :çok üzgünüm:

mısram sende öyle deme
ya çok üzülüyorum ben düşünmüyorum diyene
bak bende öyle diyodum başıma neler geldi
hayırlısı hepimizin hakkında

Canım benim düşünmüyor olmamda haklı gerekçelerim var.Düşünmüyorum derkende şu anki durumu kastettim.Eşimin planına göre 2 yıl sonra ancak tabi ben halen yumurtluyor olabilirsem.Eşime bu kısmını anlatamıyorum,şu anda bile sorun var.

inş. canım istediğin zaman sorunsuz hamile kalırsın.

mısra sana bir kız çoçuğu çok yakışırdı
bu benim hep aklıma gelmiştir.
hadi hayırlısı.

Canım siz yinede bebek düşünüyorsunuz ondan gülümsemiştim,yalnış anladıysan özürbenneyaptımki
Asıl ben hiç düşünmüyorum bir hamile kalırsam yandım:1no2:
ay kıyamam ben ya niye yanlış anlayım kız
canım benim büyük konuşma lütfen herşeyin hayırlısı de
napcaksın olursada olur yani.
kaç gibi girersin cnm nete
canım haklısın aslında,sanki ilerde kesin olacakmış gözüyle bakıyoruz hep,benimde kistim var bakalım,sahi kızlar kist bebişe engel mi,hiç bilmiyorum:uhm:

PINARcığım hadi iyi akşamlar,yarın görüşürüz canım

hakkınızda hayırlısı tabi cnm ama bende psikolojik olarak kötüyüm ya düşünmüyorum deyince sebebin haklıda olsa korkuyorum yani büyük konuşmaktan

inşallah hepimiz bi an önce hayırlısıyla hamile kalırız:Saruboceq:

kızlar ya dışarda nasıl yağmur var,çok severim bu havaları ya,ama sonbaharı daha çok severim.ne sıcak ne soğuk,süper ya

seninki ne kistiydi cnm cinsi neydi
doktorlar ne diyor
ilaç kullanıyorsun dimi sen

inş. canım
inş en hayırlı zamanda kalırız.

angel canım sağ overde kist diyordu ultrasonda,adetim kesilmiyor,6 günde bitmiyor artık.yumurta çatlamıyormuş,her ay bir korku anlayacağın,hap kullanıyorum.

angel canım sağ overde kist diyordu ultrasonda,adetim kesilmiyor,6 günde bitmiyor artık.yumurta çatlamıyormuş,her ay bir korku anlayacağın,hap kullanıyorum.

hım anladım cnm şuna bak ya ne çok hastalıka dı çeşidi var
napcaz biz ya bu kistlerle böyle:çok üzgünüm:

geçicek inşallah canım,Allah daha beterinden saklasın,çok şükür,hastaneye felan gitmek istemiyorum artık.kist var mı yok mu onuda bilmiyorum,belki düzelmiştir.ama hapa devam ediyorum.ne zaman hastaneye gitsem devamı geliyor,istemiyorum artık:dilcikar:

geçmiş olsun canım.

inşallah cnm
ama çokta ihmal etme gitmen gerekiyorsa git
bıktın biliyorum seni anlıyorum ama hiç olmazsa başında çare bulunur
benimde bir aydan az zamanım kaldı kontrol hem filmdende çok korkuyorum
bakalım hepimizin hakkında hayırlısı:Saruboceq:

sağol canım.Allah beterinden saklasın.demek çok zayıfladın çakırcığım,banada düğünde korkuluk gibi oldun diyorlardı. klava::mymeka:

canım önerebileceğin kadın doğumcu varmı?ankarada olduğun için soruyorum.
eşimde gelmedi bir türlü,obama gelmiş,yollar kapanmış.gelemiyor,yağmurda var.mirmirmirmir

sağol canım.Allah beterinden saklasın.demek çok zayıfladın çakırcığım,banada düğünde korkuluk gibi oldun diyorlardı. klava::mymeka:

evet canım ama
kimseye istemeyerek zayıfladığımı anlatamıyorum
annemde kızıyor niye bukadar zayıfldın diyorlar
bak mesela sabah gözleme yaptım onu yedik eşimle
birer tane.

öğlen 2 tabak makarna yedim

bilmiyorum yani.
şuan senin kilon nasıl canım.

canım önerebileceğin kadın doğumcu varmı?ankarada olduğun için soruyorum.
eşimde gelmedi bir türlü,obama gelmiş,yollar kapanmış.gelemiyor,yağmurda var.mirmirmirmir

obamanın yüzünden ve yağmur yüzünden trafik felç bugün
bakalım benimki kaçta gelecek

ben etliğe gittim zübeyde hanım doğumevine
ameliyatı da orda oldum cnm
ve çok memnun kaldım
bide keçiören sanatoryum hastanesinde dayımın tanıdığı doktor var ona gidiyorum
ikisine aynı anda birinden çıkıp birine koşuyorum
ikiside iyiler sadece fikir alışverişi olsun diye
aslında muayeneden nefretediyorum ama ameliyattan sonra artık herşeye katlanırım yani
erken teşhis çok önemli çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…