Canım çokkk önceden eklemiştik.
Örneğin benim nişan düğün ev resimlerim vardı.
Hatta 'Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi'başlığı altından geçmşşten bugüne değin resimlerimizi koymuştum.Bak şimdi moda oldu.Geç kaldın yani anlayacağın tatlım((((
Bencede çok fazla zayıfladın.Yüzün çok çöktü,biraz kilo alklava:
mısram sende öyle deme
ya çok üzülüyorum ben düşünmüyorum diyene
bak bende öyle diyodum başıma neler geldi
hayırlısı hepimizin hakkında
Canım benim düşünmüyor olmamda haklı gerekçelerim var.Düşünmüyorum derkende şu anki durumu kastettim.Eşimin planına göre 2 yıl sonra ancak tabi ben halen yumurtluyor olabilirsem.Eşime bu kısmını anlatamıyorum,şu anda bile sorun var.
ay kıyamam ben ya niye yanlış anlayım kızCanım siz yinede bebek düşünüyorsunuz ondan gülümsemiştim,yalnış anladıysan özürbenneyaptımki
Asıl ben hiç düşünmüyorum bir hamile kalırsam yandım:1no2:
canım haklısın aslında,sanki ilerde kesin olacakmış gözüyle bakıyoruz hep,benimde kistim var bakalım,sahi kızlar kist bebişe engel mi,hiç bilmiyorum:uhm:canım benim büyük konuşma lütfen herşeyin hayırlısı de
napcaksın olursada olur yani.
kaç gibi girersin cnm nete
Canım benim düşünmüyor olmamda haklı gerekçelerim var.Düşünmüyorum derkende şu anki durumu kastettim.Eşimin planına göre 2 yıl sonra ancak tabi ben halen yumurtluyor olabilirsem.Eşime bu kısmını anlatamıyorum,şu anda bile sorun var.
ay kıyamam ben ya niye yanlış anlayım kız
canım haklısın aslında,sanki ilerde kesin olacakmış gözüyle bakıyoruz hep,benimde kistim var bakalım,sahi kızlar kist bebişe engel mi,hiç bilmiyorum:uhm:
PINARcığım hadi iyi akşamlar,yarın görüşürüz canım
hakkınızda hayırlısı tabi cnm ama bende psikolojik olarak kötüyüm ya düşünmüyorum deyince sebebin haklıda olsa korkuyorum yani büyük konuşmaktan
inşallah hepimiz bi an önce hayırlısıyla hamile kalırız:Saruboceq:
angel canım sağ overde kist diyordu ultrasonda,adetim kesilmiyor,6 günde bitmiyor artık.yumurta çatlamıyormuş,her ay bir korku anlayacağın,hap kullanıyorum.
geçicek inşallah canım,Allah daha beterinden saklasın,çok şükür,hastaneye felan gitmek istemiyorum artık.kist var mı yok mu onuda bilmiyorum,belki düzelmiştir.ama hapa devam ediyorum.ne zaman hastaneye gitsem devamı geliyor,istemiyorum artık:dilcikar:
geçicek inşallah canım,Allah daha beterinden saklasın,çok şükür,hastaneye felan gitmek istemiyorum artık.kist var mı yok mu onuda bilmiyorum,belki düzelmiştir.ama hapa devam ediyorum.ne zaman hastaneye gitsem devamı geliyor,istemiyorum artık:dilcikar:
canım önerebileceğin kadın doğumcu varmı?ankarada olduğun için soruyorum.inşallah cnm
ama çokta ihmal etme gitmen gerekiyorsa git
bıktın biliyorum seni anlıyorum ama hiç olmazsa başında çare bulunur
benimde bir aydan az zamanım kaldı kontrol hem filmdende çok korkuyorum
bakalım hepimizin hakkında hayırlısı:Saruboceq:
sağol canım.Allah beterinden saklasın.demek çok zayıfladın çakırcığım,banada düğünde korkuluk gibi oldun diyorlardı.klava::mymeka:
canım önerebileceğin kadın doğumcu varmı?ankarada olduğun için soruyorum.
eşimde gelmedi bir türlü,obama gelmiş,yollar kapanmış.gelemiyor,yağmurda var.mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?