Canım benim ki tam olarak böyle olmadı sabahta yazmıştım çünkü benim tarifte 3 bardak un yazıyordu.Hamur çok koyuydu hiç yayılmadı.Bu tarif gayet iyi görünüyor deneyin derim.
mis gibi kokular geliyor topicden kekmi yaptınız cokacimcoook
evet ben istedim mısrada yaptı sağolsun kaydirigubbakcemile2mis gibi kokular geliyor topicden kekmi yaptınız cokacimcoook
mısracım kadınlar kek yapmayı öğrendi diyelim vde malzeme yok nasıl yapıcak
maşallah mısracım ya ne güzell
tariflerin var ben bu konuda zayıfım biraz
yapınca güzel oluyor
ama repertuarım geniş diill
senin güsel tariflerinden yararlanırız burda
heee anladımm tatlımmmm bende geliyim mi part time şu düğün borçlarını bitirene kadar hihoyyyt
evet benimkide dün aksam kıyıldı değişik bi duyguymuş, ailemde yanımdaydı birde dinen karı kocasınız şimdi deyince hoca efendi utandım baya bicanım benim imam nikahım 2 ay önce kıyıldıııçok hoş bi anı oluyor ve dinimizcede gerekli
kızlar biraz değişik konuya geçicem ama herkesin dini inancı farklıdır tabiki ben imam nikahı kıydıranlar varsa hemen düğünden öncemi yoksa biraz daha öncemi kıydırdınız onu öğrenmek istiyorum
kızlar biraz değişik konuya geçicem ama herkesin dini inancı farklıdır tabiki ben imam nikahı kıydıranlar varsa hemen düğünden öncemi yoksa biraz daha öncemi kıydırdınız onu öğrenmek istiyorum
buyur canım :jeyyar:Sadrazam Lokumunu kim yapıyordu arkadaşlar ?
Birşey sormak istiyorum?
Dirim yada angel sizden biri miydi acaba?
buyur canım :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?