• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar ben de farklı bişey sorcam benım dügünümde temmuzda inşallah ama eşyalar konusunda cok kararsızım koyu renkmı alsam acık renkmi aslında ben acık renk seviyorum ama her kez dıyokı acık renk eşyanın temizlıgı zor olur bana fikir verırseniz cok sevinirim bu arada aranıza yeni katıldım cok guzel sohbet ortamı var:)
öncelikle h.g aramıza bende yeni sayılırım.
benimde mayısta düğünüm ve açık renk yani krem griyi tercih ettim, tabiki herkesin beğenisi farklıdır
temizliğe gelince bana göre koyu renk mobilyanında temizliği zor oluyo çünkü toz çok belli oluyor.
bence zevklerinden vazgeçme, benimde açık renk çok hoşuma gidiyo kaydirigubbakcemile5

kızlar ben de farklı bişey sorcam benım dügünümde temmuzda inşallah ama eşyalar konusunda cok kararsızım koyu renkmı alsam acık renkmi aslında ben acık renk seviyorum ama her kez dıyokı acık renk eşyanın temizlıgı zor olur bana fikir verırseniz cok sevinirim bu arada aranıza yeni katıldım cok guzel sohbet ortamı var:)

Hoşgeldin cnm.
Kesinlikle açık renk al derim ben,koyu rengin temizliği çokkkkkkkkk zor

Sen mi yapıyordun cnm?
Şunu soracaktım hamurunu illaki yağlı kağıda mı dökmek gerekir?
canım hamurunu fırın tepsisine dökeceğin için çok ince bir hamur oluyor,ortası yapışabilir.ben hep yağlı kağıtla yaptım.yapışmasın diye,benim keklerimde yapışıyor zaten senağlama,sana kalmış birşey yani,

canım bende açık renk istedim,beyaz çok hoş duruyor,ama çocuk olduktan sonra sürekli silemem diye kırmızı aldım.kullanan arkadaşlar cevaplasın en iyisi :sm_confused:

şimdiden hayırlı olsun canım
benimkiler açık renk bal rengi koltuklarım
mobilyalarımda kahve rengi tonlarında

ama halılar yeni olunca uzun bir süre toz
çok oluyor canım
ben hala yaşıyorum bu sorunu.

off ya bıktım bu elektriklerden internetten
her ikiisde kesildi yeni geldi
siz neler yaptırdınız

kızlar arkadaş sanırım,koltukların renginden bahsediyor.şahsen ben yemek odasını siyah gri aldım.siyah kadar olmasada toz oluyor hemen.koltuklarına bişey diyemem.misafirden misafire oturacaksan bence bişey olmaz.özellikle krem rengi için konuşuyorum.
ama diğer türlü,hemen pisleniyor.benim yastıklarım kırık beyaz,gözüme sararmış gibi geliyor :sm_confused:

Dirimcim kekin yapışmaması için kek kabını yağladıktan sonra un serp.Çok faydasını görürsün

Pelincim benim yatak odam beyaz lake çokkkk memnunum.
Salon mobilyalarım ise akçağacın biraz koyusu,kapakları kahverengi lake.
Koltuklarım krem.Biz sürekli bu odada oturuyoruz

mısracım,yağlayıp unluyorum zaten ama kahrolası yapışıyor,artık bir yolunu buldum akşamdan yapıyorum.sabah kalıptan çıkarıyorum.soğumadan çıkarmaya çalıştığım için oluyor sanırım
bende çok sabırsızım canım acıktım senağlama

bu arada ben açık renk olarak mobilyayı kastettim, oturma grubu için çokta açık rengi tavsiye etmiyorum

oncelıkle hosbulduk kızlar fikirleriniz icin cok teşekkür ederim soylediginiz gibi acık renk alcam zaten hep acık renk mobilya istiyodum ama dedıgım gıbı ınsanlar kafamı cok karıştırıyo o yuzden sızlere sormak istedim cok yardımcı oldunuz hepinizi öpüyorum.

benim kızkardeşim geldi ccanım eşiyle beraber
1 saat kadar oturdular
geri gittiler

evdeyim aslında yapmam gereken işler varda
yapasım gelmiyo.

boşver ya nasılsa evdesin çakırım hiç acele etme canın isteyince yaphihoyyyt

Seni bekliyorduk angelcım:)

sağol canımcım geldim bende

mısracım,yağlayıp unluyorum zaten ama kahrolası yapışıyor,artık bir yolunu buldum akşamdan yapıyorum.sabah kalıptan çıkarıyorum.soğumadan çıkarmaya çalıştığım için oluyor sanırım
bende çok sabırsızım canım acıktım senağlama

ya dirimcim valla çok hoşsun kahrolası falan demişsin ya ay güldün kendi kendime burda yanımdaki de bakıyor ne oldu diye:jeyyar:

bu arada ben açık renk olarak mobilyayı kastettim, oturma grubu için çokta açık rengi tavsiye etmiyorum

en güzeli açık benimde hep koyu her hafta 2 saat yatak odasını temizliyorum
gardolabının içi altı yatağın kenarı çekmecelerin kenarı her yer her yer
salonda oturma odası da koyu uğraş uğraş elimde toz beziyle geziyorum ben
keisnlikle açık al cnm

kızlar sanki günlerden cuma geliyor bana ya -tatlicadiarzu-
ay ya kızlar öğlen yemeğe giderken merdivenlerden iniyordum.sanki sucuklu yumurta koktu.eminim ama ya canım çekti :utangac:

ay ya kızlar öğlen yemeğe giderken merdivenlerden iniyordum.sanki sucuklu yumurta koktu.eminim ama ya canım çekti :utangac:

dirim bugün senden çok şüphelendim
yoksa hamilemisin
doğru söle
ay bi insanın canı bi günde o kadar çok şey istemezki canım:1shok:

maşallah dirimcim
senin resmini görmüştüm hiçte yemekle arası
olmayan biri gibi zayıftın.

angelcığım canım arkadaşım bugün fazla derece açım kafamçokkarıştı
o bakımdan aş veriyorum yani söylemesi ayıptır sabah eşimle inatlaştık,kahvaltı yapmadan geldim işe,öğlende yemekhanede güzel yemek yoktu.başım çatlıyor açlıktan.canım herşeyi çekiyor bugün :icecream: olsada yesek hep :utangac:

kızlar bişey diycem benim sürekli midem bulanıyo dirimi bilmem ama bende mi hamileyim acaba çok korkuyorum sürekli canım bişey istediği için bugünde istiyo o konuda rahatım ama hap kullanıyorum hap kullanırken hamile kalma ihtimalim var mı acaba

dirim bugün senden çok şüphelendim
yoksa hamilemisin
doğru söle
ay bi insanın canı bi günde o kadar çok şey istemezki canım:1shok:

maşallah dirimcim
senin resmini görmüştüm hiçte yemekle arası
olmayan biri gibi zayıftın.

ay yok ya daha neler,hamile olsam artık siz yandınız sanırım,sürekli aş veririm artık cokacimcoook,kendimi düşünemiyorum öyle gözü dönmüş felan kaydirigubbakcemile3
çakırcım evet zayıfım ama canım çekiyor,ben severim yemek yemeyi ama sevdiğim şeyleri daha çok yerim.mesela lahana sarmasına bayılırım,bol limonlu,pulbiberli,ay mis ya,yaprak sarmasını da çok severim.neyse çok konuştum

Back
X