canım çok düşük bir ihtimalkızlar bişey diycem benim sürekli midem bulanıyo dirimi bilmem ama bende mi hamileyim acaba çok korkuyorum sürekli canım bişey istediği için bugünde istiyo o konuda rahatım ama hap kullanıyorum hap kullanırken hamile kalma ihtimalim var mı acaba
kızlar bişey diycem benim sürekli midem bulanıyo dirimi bilmem ama bende mi hamileyim acaba çok korkuyorum sürekli canım bişey istediği için bugünde istiyo o konuda rahatım ama hap kullanıyorum hap kullanırken hamile kalma ihtimalim var mı acaba
kızlar sanki günlerden cuma geliyor bana ya -tatlicadiarzu-
ay ya kızlar öğlen yemeğe giderken merdivenlerden iniyordum.sanki sucuklu yumurta koktu.eminim ama ya canım çekti
ay yok ya daha neler,hamile olsam artık siz yandınız sanırım,sürekli aş veririm artık cokacimcoook,kendimi düşünemiyorum öyle gözü dönmüş felan kaydirigubbakcemile3
çakırcım evet zayıfım ama canım çekiyor,ben severim yemek yemeyi ama sevdiğim şeyleri daha çok yerim.mesela lahana sarmasına bayılırım,bol limonlu,pulbiberli,ay mis ya,yaprak sarmasını da çok severim.neyse çok konuştum
kıslar resimlerinizi nerden gördünüz
ben istiyorum sizi görmek
banane banane
kızlar bişey diycem benim sürekli midem bulanıyo dirimi bilmem ama bende mi hamileyim acaba çok korkuyorum sürekli canım bişey istediği için bugünde istiyo o konuda rahatım ama hap kullanıyorum hap kullanırken hamile kalma ihtimalim var mı acaba
ay yok ya daha neler,hamile olsam artık siz yandınız sanırım,sürekli aş veririm artık cokacimcoook,kendimi düşünemiyorum öyle gözü dönmüş felan kaydirigubbakcemile3
çakırcım evet zayıfım ama canım çekiyor,ben severim yemek yemeyi ama sevdiğim şeyleri daha çok yerim.mesela lahana sarmasına bayılırım,bol limonlu,pulbiberli,ay mis ya,yaprak sarmasını da çok severim.neyse çok konuştum
kızlar nerde aksilik var beni bulur bende bu şans varken hap kullanırken bile hamile kalırım görürsünüz demedi demeyin
delikafadulden
ayy canım benim
yapı meselesi galiba
ben evlnedikten sonra zayıfladım
geçen halam bana diyorki
mezarlıktan çıkmış gibisin diyor
delikafaduldendelikafadulden
ben nasıl zayıfladım anlamadım
yiyorumda fazladan yürüyüş yapıyorum sadece.
Canlarım ben 10 dk ya kadar çıkıyorum eşim almaya geliyormuş.Bilgilerinize
Dirimcim perdeleri görmek istiyor musun cnm,akşam resimleri ona göre ekleyeceğim
şutarafagittihayır sen şutarafagittikaydirigubbakcemile3aşkolsun mısracım nasıl gülüyosun öyle :dilcikarBurnuma bebiş kokusu geliyor :sm_cool:
şutarafagittihayır sen şutarafagittikaydirigubbakcemile3aşkolsun mısracım nasıl gülüyosun öyle :dilcikarlursa yanarım valla,koçişte gitmedi askere,hazırda değilim hoş,ne bebişi kız,bugün doğru düzgün yemek yiyemedim.valla hapta kullanıyorum kist içinde olsa bilemiyorum artık :sm_confused:
şutarafagittihayır sen şutarafagittikaydirigubbakcemile3aşkolsun mısracım nasıl gülüyosun öyle :dilcikarlursa yanarım valla,koçişte gitmedi askere,hazırda değilim hoş,ne bebişi kız,bugün doğru düzgün yemek yiyemedim.valla hapta kullanıyorum kist içinde olsa bilemiyorum artık :sm_confused:
Angel akşama gel o zaman belki benide görürsün :))))))))
Canım siz yinede bebek düşünüyorsunuz ondan gülümsemiştim,yalnış anladıysan özürbenneyaptımki
Asıl ben hiç düşünmüyorum bir hamile kalırsam yandım:1no2:
ya kıslar bi soru sordum
resimlerinizi nerden görüyosunuz diye
göstermeyecekmisiniz bana
yoksa siz beni sevmiyormusunuzÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?