• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım annem hep öyle yapar.suyunu çok çok az koyar canım.mis ya,canım çekti.canım domatesli peynirli ekmekte çekti.

canım halım çin halısı.milas gibi çok renkli.koltuklarımın kolları siyah deri.oturulan yerleri kırmızı.bir sürüde yastıkları var.üçlü koltuların birinde 1 tane siyah yastık,2 tane beyaz yastık.2 tane beyaz üzerine zeytin dalları var.seytinlerin rengi,uçuk yeşil,kırmızı,krem,yemek takımımda siyah.şimdi fonu krem yaptırsam çok cırtlar gibi geliyor.ama bir taraftanda kırmızıyı kırmak istiyorum.yada fonu kırmızı yada kırmızı siyah yaptırsam ki,kırmızı siyahı çok merak ettim gidip görmem gerekecek hihoyyyt,tülü krem mi yaptırayım.

Tatlım benim salon perdelerinin fonunu hatırlıyor musun?
Fonda iki renkli idi,öyle yaptırabilirsin.

Yada benim yatak odamın tülü krem beyeaz üzerine kırmızı siyah çiçekli.Fonda kırmızı ama zemini siyah.

Bulabilsem geçmişten ekleyeceğim ama kaçıncı sayfalarda kaldı bilemiyorum :(((((8

Ben dünden kuru fasülye ıslatmıştım onu yapacağım.
Pilavımıda yapmış bulundum dün eşim yemeğe gelmedi,Tavuk yapacaktım.

bende sebze yok hiç tavuk çeşitleri var ama nasıl yapsam ne yapsam :uhm:
off şu yemek işini düzene oturtamadım ya tam düzene giriyor sonra yine bozuluyorfisfisfis

Tatlım benim salon perdelerinin fonunu hatırlıyor musun?
Fonda iki renkli idi,öyle yaptırabilirsin.

Yada benim yatak odamın tülü krem beyeaz üzerine kırmızı siyah çiçekli.Fonda kırmızı ama zemini siyah.

Bulabilsem geçmişten ekleyeceğim ama kaçıncı sayfalarda kaldı bilemiyorum :(((((8

Canım akşam koymuştun resimleri o yüzden ben göremedim :çok üzgünüm:
mısracım,fonu iki renk yaptırsam mesela tülünü sadece krem yaptırabilirmiyim.kendinden desenli krem.fonunusa siyah zemin üzerine kırmızı yaptırırım.iki renk görmedim ama hiç,bakmam gerekecek.fon sadece kırmızıda güzel olmaz.ah keşke koltukları krem alsaydım :çok üzgünüm:

Dirimcim senin için evimin resimlerini aradım ama bulamadım.Şayet görmek istersen akşam eklerim.

Canım akşam koymuştun resimleri o yüzden ben göremedim :çok üzgünüm:
mısracım,fonu iki renk yaptırsam mesela tülünü sadece krem yaptırabilirmiyim.kendinden desenli krem.fonunusa siyah zemin üzerine kırmızı yaptırırım.iki renk görmedim ama hiç,bakmam gerekecek.fon sadece kırmızıda güzel olmaz.ah keşke koltukları krem alsaydım :çok üzgünüm:

Canım üzülme her ne kadar tam olarak anlatamasamda görünce çok güzel olacağını anlayacaksın.

bende sebze yok hiç tavuk çeşitleri var ama nasıl yapsam ne yapsam :uhm:
off şu yemek işini düzene oturtamadım ya tam düzene giriyor sonra yine bozuluyorfisfisfis
angel aynı ben,bende düzene oturtamadım.canım kuru fasulye çekti ya senağlama
ben tavukla mantarıda çok seviyorum,ikisini bir kızartıyorsun mis ya,yanına da pilavsenağlama

Dirimcim senin için evimin resimlerini aradım ama bulamadım.Şayet görmek istersen akşam eklerim.

Canım üzülme her ne kadar tam olarak anlatamasamda görünce çok güzel olacağını anlayacaksın.
canım akşam 5:30 dan sonra çıkıyorum
bende yükleyemiyorum artık mısracım.imageshake yasaklanmış bizim kurumda,şimdi denedim,aşağıdaki gibi hata veriyor :çok üzgünüm:
Content blocked by your organization
Reason:
This Websense category is filtered: Personal Network Storage and Backup.

URL:
ImageShack® - Image Hosting
Options:
Click more information to learn more about your access policy.

Click Go Back or use the browser's Back button to return to the previous page.

ama mısraam benim eşimde aynen seninki gibi huysuz
o yüzden ona göre bi tarif verirsen sevinirim cnmyerimseniben

angelcimm annemler yakınımda diiller ama kayınvalidemler yakınımdalarr
eşim askerdeyken yıllık izinlerimi biriktirip annemlere gitmeyi düşünüyorumm
ya da annemler gelir
dirimcim rapor safhasına gelmedik henüz biz hemen
gidicek olsa bende düşünmezdimm
mısracımm, benim ıspanak tarifimde seninkine benziyorr
ıspanakları doğrayıp kendi suyunda haşlıyorum
sonra süzüpp iyice suyunu sıkıyorumm
soğannı yağda biraz pişirdikten sonraa
baharatlarını atıp ıspanağı koyuyorumm
ardından
yumurtaları dağıtmadan kırıp
kapağını kapatıp
yumurtalar pişene kadar ocakta tutuyorumm
ama eşim yumurtaları dağılmış sevdiği için karıştırıyorum artıkk
biz çok seviozz güsel oluo böle

ne zamandır nohut yemeğide yemiyorum.çünki nohutum yok aa:utangac:senağlama

sayfalar ne de çabuk ilerliyo kızlar 5 dk ayrılmaya gelmiyo valla, bu yumurtalı ıspanak tarifini bende öğrendim dün aksam annemde yapmıştı ama o da ıspanakları haşlayıpta yaptı vitamini gitti tabiki, ama biz yararına değil birazcık lezzetine bakıyoruz sanırım yemeklerin inşallah bende annem gibi yemek yapabilirim ya çok güzel yaparda herşeyi

evet canım buzlukta ama eritirim hemen 5 dk. mikrodalgada
kanat var but var pirzolada var

Tavuk şinitsel ne dersin?
Canım galeta unu var mı evde,yoksa alsan.Pirzolalar kalınsa yandan ikiye üçe böl.
Bir kaba 1 yumurta kır az tuzla çırp.Diğer tabağa biraz galeta unu koy ,azcıkta tuz.Önce yumurtaya sonra una bula,yağda kızart.Kaşar varsa şayet,kızarmış tavukları fırın tepsisine al üzerine rendelenmiş kaşar serp kaşar eriyinceye kadar fırında tut.

Yada tavuk sote.
Pirzolaları küp küp doğra,Tencereye 1 soğan, varsa birde yeşil biber doğra az pembeleşince tavukları koy,rengi beyaza dönünceye kadar kavur.Sonra domates rendele yoksa salça koy.

benimde canım mantı istiyor
kayınvalidem güzel yapıyor ya ne güzel ilk zamanlar yapıp yapıp gönderiyordu
şimdi artık yok
ayy kendimizde yapmıştık eşimle ikimiz bi kaç defa ama şimdi hiç zamanımız yok
mantı istiyorum ben

kızlar ben birde kıymalı karnıbahar yapıyorum,onuda seviyorum.
kıyma soğanı kavuruyorum.yeşil biber,donates,atıyorum.karabiber,tuz.piştikten sonra
tencereye yıkadığım ve küçük parçalara ayırdığım karnıbaharları diziyorum.dizdiğim karnıbaharların üzerine kıyma karışımını döküyorum.1.5 su bardağı su ekleyip pişiriyorum.
karıbahar deyince aklıma karnıyarık geldi.yaz gelsede yapsak,canım çekti :çok üzgünüm:

Tavuk şinitsel ne dersin?
Canım galeta unu var mı evde,yoksa alsan.Pirzolalar kalınsa yandan ikiye üçe böl.
Bir kaba 1 yumurta kır az tuzla çırp.Diğer tabağa biraz galeta unu koy ,azcıkta tuz.Önce yumurtaya sonra una bula,yağda kızart.Kaşar varsa şayet,kızarmış tavukları fırın tepsisine al üzerine rendelenmiş kaşar serp kaşar eriyinceye kadar fırında tut.

Yada tavuk sote.
Pirzolaları küp küp doğra,Tencereye 1 soğan, varsa birde yeşil biber doğra az pembeleşince tavukları koy,rengi beyaza dönünceye kadar kavur.Sonra domates rendele yoksa salça koy.

hım tavuk soteyi yemez kociş soğan biber tam zıttı şeyler
ama galeta unu alayım ben şinitsel yapayım güzel fikir

peki cnm sana bişi daha sorcam; hiç bagetleri kızarttınmı hani çıtır pane harcıyla falan güzel oluyor gibi ama denemedim çünkü kızarmaz gibi geliyro bana

Back
X