kızlar katlamalı perde kullanan var mı?kararsız kaldım,salona yaptırmak istiyordum :sm_confused:
yaa tatlım annem yapardı ıspanak kavurmasıydı adı heralde yumurta falan kurardı
mısracım bende mi vazgeçsem :çok üzgünüm:Ben hiç bir yere yaptırmadım cnm,epey zor oluyor yıkayıp takmak.Tabi sen bilirsin cnm
ıspanakları haşla,haşladıktan sonra ince ince doğra,bir taraftan tavada tereyağını erit,yumurtasını kır(annem 1 yumurta kırardı.)yumurta piştikten sonra,ıspanakları at,karıştır.biraz da öyle pişir.
mısracım bende mi vazgeçsem :çok üzgünüm:
canım koltuklarım,sandalyem kırmızı,halımda kırmızı desenli.fonlu yaptırsam.tülü,fonu ne renk yaptırsam yakışır,fonu kırmızı yaptırsam sanki boğar gibi :sm_confused:
çok kararsız kaldm ya
ıspanakları haşla kısmını anlamıyorum bak mısranın dediğini anladım ama bide bazı yerlerde haşla diyolar dirim de diyo haşlayım mı mısranın dediği gibi mi yapıyım
canım annem hep öyle yapar.suyunu çok çok az koyar canım.mis ya,canım çekti.canım domatesli peynirli ekmekte çekti.AAAAAA ilk defa ıspanağın haşlandığı bir tarif duydum çok şaşırdım.Haşlanınca tüm vitaminleri gider be cnm.Kaldıki ıspanak çokkkkk kolay pişen bir sebze neden haşlıyorsunuz?
Canım halın tek renk kırmızı mı odayı çok boğar.
Kırmızı siyah-kırmızı krem çok hoş oluyor.Odayı kırmızıyla kaplarsan enerjin gerilime dönüşür bunuda hesap et lütfen.
Brillantta görmüştüm kırmızı-siyah kombinasyonlu fonlu bir perde muhteşemdi.Böyle birşey düşün derim cnm
karar verin kıızlar haşlayım mı haşlamayım mı ????
kıslar bi çıktım girdim 2 sayfa yazmışsınız maşallah
dışarda yağmur yağıyor hızlı hızlı
canım yağmur mu yağıyor,burda yok daha hihoyyytkıslar bi çıktım girdim 2 sayfa yazmışsınız maşallah
dışarda yağmur yağıyor hızlı hızlı
burada da hava bozmaya başladı
esmeye başladı.
maşallahh bende yetişemiyorum inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?