Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

merhaba ben yani üye oldum uzun zamandır inceliyorum burayı çok hoşuma gitti evet bende yeni evliler kervanındayım galiba kaydirigubbakcemile3
8 aylık olacağızz bu ayın 23 ünde çok güzel bence evlilik demek için erkenmi bilmiyorum ama sevdiğin insanla heranı paylaşmak çok güzel bide eşiniz sizi çok seviyor ve çok anlayışlı ise bambaşka :1hug:

bende bir c.tesi günü yine çalışıyorum işte. inşallah bebişleriniz sizi çok bekletmeden gelir kızlar.
ben henüz düşünemiyorum. ama düşündüğümde benide çok bekletmesin meleğim

angelcim biz bu sene tatil yapabilirmiyiz pek bilmiorum yani eşimle hiç konuşmadık ama durum yok gibi o yüzden ona hiç sölemicem bu sene gitmeyiz olur biter çünki o benden daha çok istio tatile gitmeyi en iisi dillendirip üzmemek dimi canım ama bellide olmaz bakarsın gitmişiz inş izmiri çok severim ben ablam orada yaşıo çok güzel bi şehir

biz bugün kaplıcaya gidiyoruz hihoyyyt ay hasta olmasaydım keşke belki ora uğurlu gelirdi sıcak sıcak sırnaşık şey

sigarayıda bırakmak lazım

evet bence en önemlisi sigarayı bırakmak ilk adım o olmalı

mrb azramm hoşgeldin nbr

bende bir c.tesi günü yine çalışıyorum işte. inşallah bebişleriniz sizi çok bekletmeden gelir kızlar.
ben henüz düşünemiyorum. ama düşündüğümde benide çok bekletmesin meleğim

inşallah cnm sen ne işle meşgulsün

hoşgeldin canım nasılsın
kaç yaşındasın
çalışıomusun
eşin ne iş yapıo
hangi şehirdesin
bebiş istiomusunuz

anladım cnm hayırlısı bende zaten öyle uzun uzun planlar yapmıyorum artık çünkü hiç olmuyor ve hevesim kursağımda kalıyor

tamam bu paketim bitsin söz bırakcam :1closedeyes:

sözmü???

anladım angelcim inş düşündüğünden çok daha güzel bi tatil olur canıım

camdankalp söz verdin hepimiz okuduk ve artık hergün buraya uğrayıp bize bilgi verceksin tamam mı

eşim sınava gitti açıköğretim o yüzden erkenden kalktım koçişim olmadan gözüme uyku girmio benim biliomusunuz:)o nöbetteyken ya annemle uyuyorum yada uyumuyorum daha doğrusu uyuyamıorum ya annem ya koçişim yada uykusuzluk:):)varmı sizlerde böle bişiler

yok senin kadar bağımlı değilim-tatlicadiarzu-
ama mesela ben evde kalıcaksam eşimde işe gidecek veya başka bi işi olacaksa sabah kalkınca uyuyamıyorum bi daha akşamlarıda genelde aynı zaman uyuyoruz 2 gün şehirdışındaydı o zaman annemlerde kaldım ama uyudum mecbur:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…