- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 39
sigarayıda bırakmak lazım
aa olmadı o şimdi canım bende sigara yok hadi sende bugünden bırakmaya çalış
sigarayıda bırakmak lazım
merhaba ben yani üye oldum uzun zamandır inceliyorum burayı çok hoşuma gitti evet bende yeni evliler kervanındayım galiba kaydirigubbakcemile3
8 aylık olacağızz bu ayın 23 ünde çok güzel bence evlilik demek için erkenmi bilmiyorum ama sevdiğin insanla heranı paylaşmak çok güzel bide eşiniz sizi çok seviyor ve çok anlayışlı ise bambaşka :1hug:
bende bir c.tesi günü yine çalışıyorum işte. inşallah bebişleriniz sizi çok bekletmeden gelir kızlar.
ben henüz düşünemiyorum. ama düşündüğümde benide çok bekletmesin meleğim
merhaba ben yani üye oldum uzun zamandır inceliyorum burayı çok hoşuma gitti evet bende yeni evliler kervanındayım galiba kaydirigubbakcemile3
8 aylık olacağızz bu ayın 23 ünde çok güzel bence evlilik demek için erkenmi bilmiyorum ama sevdiğin insanla heranı paylaşmak çok güzel bide eşiniz sizi çok seviyor ve çok anlayışlı ise bambaşka :1hug:
angelcim biz bu sene tatil yapabilirmiyiz pek bilmiorum yani eşimle hiç konuşmadık ama durum yok gibi o yüzden ona hiç sölemicem bu sene gitmeyiz olur biter çünki o benden daha çok istio tatile gitmeyi en iisi dillendirip üzmemek dimi canım ama bellide olmaz bakarsın gitmişiz inş izmiri çok severim ben ablam orada yaşıo çok güzel bi şehir
tamam bu paketim bitsin söz bırakcam :1closedeyes:
söz kız valla bırakcam kıyamamki bebeğimeee :)
anladım angelcim inş düşündüğünden çok daha güzel bi tatil olur canıım
camdankalp söz verdin hepimiz okuduk ve artık hergün buraya uğrayıp bize bilgi verceksin tamam mı
eşim sınava gitti açıköğretim o yüzden erkenden kalktım koçişim olmadan gözüme uyku girmio benim biliomusunuz:)o nöbetteyken ya annemle uyuyorum yada uyumuyorum daha doğrusu uyuyamıorum ya annem ya koçişim yada uykusuzluk:):)varmı sizlerde böle bişiler
evet bence en önemlisi sigarayı bırakmak ilk adım o olmalı
mrb azramm hoşgeldin nbr
inşallah cnm sen ne işle meşgulsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?