benimde eşim gitti sınava bakalım hayırlısı olur inşallah yoksa yandık bu sene
bide normalde bende bi kere uyandımmı bir daha uyuyamıyorum tatlım sabah 7 de kalktım kahvaltıyı hazırlayıp uyandırdım kocişi ama nedense felaket bir sancı girdi karnıma kıvrandım resmen sonrada girdim tekrar yatağa öyle uyumuşumki kalktığımda 10.30 du saat
hayırlısı canım ya
o zaman seninde eşin askere gitmedi dimi
hayırlısı bakalım
şimdi iyimisin cnm neden ağrıdı karnın
canımcım aklına kötü şeyler getirme lütfen hayırlısıyla olur inşallah
bizde ağustostan sonra düşünüyoruz bebişimizi kısmetse bağkur ödemelerimiz ağustosta bitecek inşallahh bi kirayla kredi kalacak sağolsunlar eşimin ailesi hiç yardım etmediler hem düğün hem eşyalar derken kredi çektik mecburen onu ödüyoruz ama daha çok var bitmesine ...
eh canım işte borçları kolaylamışsınız bu topik yakında hamile olup eşi askerde olanlar topiği de olabilirhihoyyyt
hepimiz beraber eylülden sonra hamile kalırız inş hayırlısıyla:CüvCüv:
hoşgeldin tatlım aramıza hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz senden de
canımyaa kusura bakma lütfen dün eşim gelince çıkmak zorunda kaldım dolayısıylada göremedim msj ını
mrb kzılar nasılsınız
jnaz hoşgeldin canım
uzun zamandan beri girmiyorsun.
inş. buğün sınava girecek herkesin sınavı güzel geçmiştir.
merhaba kızlarrr
sabahtan beri havayı güzel buldum temizlik yapıyorum . perşembe günü eşimle yatağımızın yerini değiştirdik tam pencerenin önündeydi ve açılmıyorlardı dolayısıylada silemiyordum . ama o gün hava soğuk olunca kalmıştı. bugünde genel temizliği yaptıktan sonra hazır evdeyken sileyim dedim sonrada mutfağın camını sildim perdeleri attım makineye yıkanıyorlar mutfak dolaplarımıda sildim duşumuda aldım yaprak sarma yapmadan bi bakayım dedim size ama haftasonu olduğunu unutmuşum :)
yarın annemler gelecekti ya haftaiçine ertelendi kızlar bu duruma üzüldüm tabiki ama kısmet inşallah bi aksilik olmazsa perşembeye kadar gelecekler
sizler nasılsınız bi geçmişe bakayım
slm kıslarr bende 26 temmuz 2008 de evlendimmm
Allah kısmet ederse bende ağu-eylül gibi bebiş düşünüorumm
bende gelimmi aranızaaagamyoncuiremsu
kızlar biz bu gece kırşehire gidiyoruz
15-20 gün yokum buralarda
dua edin eşim iyi bir yere düşsün cuma günü belli olcakmış :Saruboceq:
hepiniz kendinize iyi bakın :a015: :a015: :a015:
selam kızlar bende 2ay 5 günlük evli olarak aranızdayım.. nasılsınız bakalım sitede çok olumlu değişiklikler olmuş iyi de olmuş hani:) öpüyorum hepinizi hava gerçekten çok güzel insanin içi açılıyor yaaa
kızlar benimde düğünüme 2 hafta kaldı..şimdiden üzülmeye başladımsenağlamaanneme çok bağlıyım zor oluomuuu şuan yanımdayken bile özlüorumkafamçokkarıştı
kızlar benimde düğünüme 2 hafta kaldı..şimdiden üzülmeye başladımsenağlamaanneme çok bağlıyım zor oluomuuu şuan yanımdayken bile özlüorumkafamçokkarıştı
selam kızlar bende 2ay 5 günlük evli olarak aranızdayım.. nasılsınız bakalım sitede çok olumlu değişiklikler olmuş iyi de olmuş hani:) öpüyorum hepinizi hava gerçekten çok güzel insanin içi açılıyor yaaa
hoşbuldum canımcım sorma bi türlü vakit bulamıyordum bide pc de sorun vardı inşallah bundan sonra sorun çıkmazda gelirim bendemrb kzılar nasılsınız
jnaz hoşgeldin canım
uzun zamandan beri girmiyorsun.
inş. buğün sınava girecek herkesin sınavı güzel geçmiştir.
herşeyi bir anda yapacakmışım gibi geliyor angelcim tabi acısıda çıkıyor hala belim ağrıyo bide yaz temizliğimde erkenden başlamış oldu:)oh maşallah cnm o kadar işi yap bide dolma sar dikkat et kendine yorma çok
annenler içinde üzüldüm ama demek hayırlısı böyleymiş
sağ salim gelip gitsinlerde bi kaç gün geç olsun dini cnm
a.s canım tabiki gel sendeslm kıslarr bende 26 temmuz 2008 de evlendimmm
Allah kısmet ederse bende ağu-eylül gibi bebiş düşünüorumm
bende gelimmi aranızaaagamyoncuiremsu
canımyaa inşallah hayırlısı olur hakkınızda iyi yolculuklarkızlar biz bu gece kırşehire gidiyoruz
15-20 gün yokum buralarda
dua edin eşim iyi bir yere düşsün cuma günü belli olcakmış :Saruboceq:
hepiniz kendinize iyi bakın :a015: :a015: :a015:
maşallah tatlım pazar keyfi yapmışsınız ne güzel bende eşimi bekledim belki dışarı çıkarız diye ama oda yorgun gelince kaldık öyle ...aman aman kimseciklerde yokmuş
bizde geç kalktık kahvaltı yaptık
sonra deniz kenarına yürüyüşe gittik
burası çok sıcak sırılsıklam olduk valla.
eşim markete gitti bende bir bakayım dedim.
havaların güzel olması negüzel ya
insanın içi açılıyor
umarım herkesin hafta sonu güzel geçiyordur.
öptüm sizleri
merhaba tatlım mısradan sonra en yenimiz sen sayılırsın ...selam kızlar bende 2ay 5 günlük evli olarak aranızdayım.. nasılsınız bakalım sitede çok olumlu değişiklikler olmuş iyi de olmuş hani:) öpüyorum hepinizi hava gerçekten çok güzel insanin içi açılıyor yaaa
oyy canımyaa bugünlerinin keyfini çıkar daha sonra üzüleceksin zaten ama alışıyorsun zamanlakızlar benimde düğünüme 2 hafta kaldı..şimdiden üzülmeye başladımsenağlamaanneme çok bağlıyım zor oluomuuu şuan yanımdayken bile özlüorumkafamçokkarıştı
İki gündür doğru dürüst topiğe gelemedim kızlar.Malum haftasonu kahvaltı fasıllarımız uzun sürüyor.Dün ablamla alışveriş çılgınlığımız tuttu,akşamüzeri bir çıktık akşam 9 a kadar sokaklardaydık.Birkaç cici aldım kendime indirimden,sezonda 80 tl olan ceketi 19 a aldımhihoyyyt
Bugünde bir uyandık ki öğlen olmuş,evi toparla çamaşır yıka as,sonra biraz alışveriş,1 saat kadarda annemler geldi evime onlarla sohbet bu saat olmuş.Daha da işim var,kuruyan çamaşırları ütülemem lazım,imdattttttt hiç sevmiyorum((((((
Günaydın kızlar,jnazcığım canım nasılsın,hoşgeldin,kömbeyi bizde biliyoruz,annem haftasonları yapardı.kızlar benimde düğünüme 2 hafta kaldı..şimdiden üzülmeye başladımsenağlamaanneme çok bağlıyım zor oluomuuu şuan yanımdayken bile özlüorumkafamçokkarıştı
günaydın kızlar haftasonum çok yorgun geçti,evi temizledik,taşınsakta kurtulsak,mutfak eşyalarımı kendim götüreceğim,ya kızlar daha 5 aylık evliyim,okadar çok bardak,vs.var ki,anlamadım gitti,hepsini atasım var ya,kimini annem almış,kimini kayınvalidem,açmadıklarım var bir dolu.sanırım o evede sığmayacağım:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?