Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yok cnm ne kusuuru

mrb kzılar nasılsınız

jnaz hoşgeldin canım
uzun zamandan beri girmiyorsun.

inş. buğün sınava girecek herkesin sınavı güzel geçmiştir
.

iyiyiz cnm son 1,5 saat sayıyoruz yani burası kalabalık
hep teslimat var
benimde akşama dayımın kızı ile kocası gelecek onları kek falan yapıcam

oh maşallah cnm o kadar işi yap bide dolma sar dikkat et kendine yorma çok
annenler içinde üzüldüm ama demek hayırlısı böyleymiş
sağ salim gelip gitsinlerde bi kaç gün geç olsun dini cnm

slm kıslarr bende 26 temmuz 2008 de evlendimmm
Allah kısmet ederse bende ağu-eylül gibi bebiş düşünüorumm
bende gelimmi aranızaaagamyoncuiremsu

kızlar biz bu gece kırşehire gidiyoruz
15-20 gün yokum buralarda
dua edin eşim iyi bir yere düşsün cuma günü belli olcakmış :Saruboceq:
hepiniz kendinize iyi bakın :a015: :a015: :a015:

Hoşgeldin cnm aramıza.
Nerden geldin?
Ne iş yapıyorsun?
Eşin ne iş yapıyor?
Kaç yaşındasın?
Evlilik nasıl gidiyor?

Canım dualarım sizinle,inşallah dilediğiniz şehirlerden biri çıkar.Sağlıcakla git dön tatlım.Sevgilerimle

aman aman kimseciklerde yokmuş
bizde geç kalktık kahvaltı yaptık
sonra deniz kenarına yürüyüşe gittik
burası çok sıcak sırılsıklam olduk valla.
eşim markete gitti bende bir bakayım dedim.

havaların güzel olması negüzel ya
insanın içi açılıyor
umarım herkesin hafta sonu güzel geçiyordur.

öptüm sizleri

selam kızlar bende 2ay 5 günlük evli olarak aranızdayım.. nasılsınız bakalım sitede çok olumlu değişiklikler olmuş iyi de olmuş hani:) öpüyorum hepinizi hava gerçekten çok güzel insanin içi açılıyor yaaa

kızlar benimde düğünüme 2 hafta kaldı..şimdiden üzülmeye başladımsenağlamaanneme çok bağlıyım zor oluomuuu şuan yanımdayken bile özlüorumkafamçokkarıştı

mrb canım hoşgeldin aramıza
benim burdada hava çok güzel
nasıl alıştınmı evliliğe

kızlar benimde düğünüme 2 hafta kaldı..şimdiden üzülmeye başladımsenağlamaanneme çok bağlıyım zor oluomuuu şuan yanımdayken bile özlüorumkafamçokkarıştı

canım benim alışıyorsun
inan zamanla.
ilk zamanlar zor geliyor ama
alışıyorsun .
inş. düğünün istediğin gibi geçer.

canım hayırlı ugurlu olsun,inşallah düğünün ve sonraki zamanların çok çok güzel geçer.
benimde 1 bucuk ay sonra süğünüm var bende anneme çok düşkünüm ama bigün zaten evlenecektik dimi?herkes annesine düşkün ama sonradan alışıyo bence bugunlerin tadını çıkar başka şeylerle kafanı doldurmayerimseniben

Evettttttt kış gelinlerimizden biri daha uyanarak aramıza katılmış ne güzel :))))
Nasıl gidiyor evlilik cnm,biz çok yakın tarihlerde evlendik biliyorsundur.
Sohbete daimi olarak katılımını bekliyoruz

ıki gündür doğru dürüst topiğe gelemedim kızlar.Malum haftasonu kahvaltı fasıllarımız uzun sürüyor.Dün ablamla alışveriş çılgınlığımız tuttu,akşamüzeri bir çıktık akşam 9 a kadar sokaklardaydık.Birkaç cici aldım kendime indirimden,sezonda 80 tl olan ceketi 19 a aldımhihoyyyt

Bugünde bir uyandık ki öğlen olmuş,evi toparla çamaşır yıka as,sonra biraz alışveriş,1 saat kadarda annemler geldi evime onlarla sohbet bu saat olmuş.Daha da işim var,kuruyan çamaşırları ütülemem lazım,imdattttttt hiç sevmiyorum ((((((

iyi akşamlar kızlarr
eşim uyuyor fırsattan istifade nete takılayım dedim bende
bu sabah erken kalktık malum sınavlardan ötürü tek başıma kahvaltımı ettim evi toparladım sonrada eşime kömbe yaptım bilenleriniz vardır belki netten almıştım tarifini ve harika oldu .sonra ev sahibime çıkardım bir tabak orda oturdum biraz eşim gelince onuda çağırdılar çayımızı içip evimize geldik eşim yorgun olunca uyudu hala da uyanmadı nerdeyse 4 saat olmuştur bende dünden kalan yaprakları sardım attım buzluğa tv izliyorum bir yandanda atv de güzel bir film var kalbini dinle adı
bu arada yarında boya yapılacak bi ton iş çıktı bana yine
mrb kzılar nasılsınız

jnaz hoşgeldin canım
uzun zamandan beri girmiyorsun.

inş. buğün sınava girecek herkesin sınavı güzel geçmiştir
.
hoşbuldum canımcım sorma bi türlü vakit bulamıyordum bide pc de sorun vardı inşallah bundan sonra sorun çıkmazda gelirim bende

oh maşallah cnm o kadar işi yap bide dolma sar dikkat et kendine yorma çok
annenler içinde üzüldüm ama demek hayırlısı böyleymiş
sağ salim gelip gitsinlerde bi kaç gün geç olsun dini cnm
herşeyi bir anda yapacakmışım gibi geliyor angelcim tabi acısıda çıkıyor hala belim ağrıyo bide yaz temizliğimde erkenden başlamış oldu:)
annemlerde perşembeye kadar gelecekler bir aksilik olmazsa dört gözle bekliyorum :)

a.s canım tabiki gel sende
belli olmaz belkide aynı dönemlerde kavuşuruz bebişlerimize:)
canımyaa inşallah hayırlısı olur hakkınızda iyi yolculuklar
maşallah tatlım pazar keyfi yapmışsınız ne güzel bende eşimi bekledim belki dışarı çıkarız diye ama oda yorgun gelince kaldık öyle ...

merhaba tatlım mısradan sonra en yenimiz sen sayılırsın ...
oyy canımyaa bugünlerinin keyfini çıkar daha sonra üzüleceksin zaten ama alışıyorsun zamanla

hayırlı olsun cicilerin tatlım bende bayılırım alışveriş yapmaya ama dikişe başladığımdan beri öyle keyifle bişey aldığımı hatırlamıyorum her baktığıma ben yaparım dediğim için :)
ütüyüde sorma makineye yeni attım çamaşırları bide bugün kuruyanlar var onlarda bekliyo ütülenmeyi

Günaydın kızlar,jnazcığım canım nasılsın,hoşgeldin,kömbeyi bizde biliyoruz,annem haftasonları yapardı.
tedil canım gerçekten çok zor,ben babama çok düşkünüm,düğün sabahı babam yanımda çok ağladı.yani kolay değil ya,bu durum düğünden sonrada devam ediyor,aman neyse güzel şeylerden bahsedelim
günaydın kızlar nasılsınız,haftasonunuz nasıl geçti,geçmişi okuyamadım ilk defa :çok üzgünüm:

günaydın kısslar
herkese iyi bir hafta diliyor hepinizi öpüyorumm:1rolleyes:

günaydın kızlar haftasonum çok yorgun geçti,evi temizledik,taşınsakta kurtulsak,mutfak eşyalarımı kendim götüreceğim,ya kızlar daha 5 aylık evliyim,okadar çok bardak,vs.var ki,anlamadım gitti,hepsini atasım var ya,kimini annem almış,kimini kayınvalidem,açmadıklarım var bir dolu.sanırım o evede sığmayacağım:çok üzgünüm:

günaydın cnm eşya fazlalığından hepimiz müzdaribiz ben daha gelenlerin ve alınanların çoğunu annemde bıraktım ama olur sığdırırsın merak etme
bu arada ne zaman taşınıyorsun cnm belli mi?

bende çok yorucu bir pazar geçtim sabah kalktım ev temizliğiyle uğraştım sadece yatak odası ve bi oda kaldı çünkü eşim rahatsızde ve yattı diğer odada çamaşırlar vardı onları da bugün akşam temizleyeceğim ve ütü var akşama bi sürü off ya
dün teyzemin kızının sözü vardı o nedenle öğlenden sonra evden çıkak zorunda kaldım işlerde yarım kaldı bugün devam :-((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…