Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
angell gitmedii daha

saol bulutolsam zatenkoçişin gitmeye pek gönlü yok bedelli beklioz inş:)en erken 5 seneye giderim dio ee şimdi bebiş olsa bide erkek olsa bana bakar oğluşum babası yokken koca adam olmuş oluo:):)tabi hepsi latife bunların Rabbim ne zaman dilerse o zaman sağlıcakla gelir inş bebiş

günaydın kızlar nasılsınız

csaa sıkma canını
sayılı gün çabuk geçer
inş. sorunsuz gider sorunsuz gelir
.

aa hoşgeldin çakırcım ya nerelerdesin sen hiç görüşemioruz nerelerdesin nasılsın araba işini naptınz aldınızmı ee anlat bakalım

hiç sormayın ya
bu hafta bir yoğun geçti
hafta nasıl geçti anlamadım inanın

bir arabaya karar verdik
şimdi biraz eksikğimiz kaldı onu toparlamaya çalışıyoruz.

ama inş. olacak bir arabamız
benim içinde gergin stresli bir hafta oldu
insan çok düşünmesi gerekiyormuş
karar verdik gibi ama.

kızlar nazan öncelin yeni bir şarkısı var süper bence
hatırına sustum bir dinleyin bence
ben çok begendim.

olsun cnm hayırlısı
böylece topiğimizde 3 asker eşi olacak

günaydın cnm sen nasılsın

saol canım iyiyim çok şükür
hava burda buğünde güzel kızlar
şöyle yürüyüş yapmak istiyorum
ama haftanın yorgunluğu var hala üstümde eriniyorum.

Günaydınnnnnnnn arkadaşlar.Kocişle kahvaltı faslındayız.Bugün sanıyorum ki akşamüzeri gelebileceğim.

saol canım iyiyim çok şükür
hava burda buğünde güzel kızlar
şöyle yürüyüş yapmak istiyorum
ama haftanın yorgunluğu var hala üstümde eriniyorum.

Allah iyilik versin cnm burdada dışarısı süper ama içerler hala soğuk
ben baya üşüyorum bugün

Günaydınnnnnnnn arkadaşlar.Kocişle kahvaltı faslındayız.Bugün sanıyorum ki akşamüzeri gelebileceğim.

günaydın cnm ay ne kadar şanslısın hafta sonu kocişle kahvaltı ahh bide yarın olsada bende yapsam kocişle kahvaltı en sevdiğim ve özendiğim öğündür pazar kahvaltıları

Angelcım sizler eşlerinizi benden çok görüyorsunuz,biliyorsunuz ki biz hafta içi görüşemiyoruz.Öyle düşün mutlu ol tatlım

Angelcım sizler eşlerinizi benden çok görüyorsunuz,biliyorsunuz ki biz hafta içi görüşemiyoruz.Öyle düşün mutlu ol tatlım

canım benim evet tabi ama işte insanoğlu bu hep mutsuz olmaya çalışır işte sen benden daha iyi biliyorsun

komşuya gittim yürüyüş yapalım diye
onlarda sarma saracaklarmış
seni çagırırız dedi
onlara çıkacagım birazdan.
kk da buğün pek kimse yok

yarın burda akşama kadar elektiriler kesik olacakmış
hava güzel olursa balkonda geçiririz artık günümüzü.

merhaba kızlarrr
sabahtan beri havayı güzel buldum temizlik yapıyorum . perşembe günü eşimle yatağımızın yerini değiştirdik tam pencerenin önündeydi ve açılmıyorlardı dolayısıylada silemiyordum . ama o gün hava soğuk olunca kalmıştı. bugünde genel temizliği yaptıktan sonra hazır evdeyken sileyim dedim sonrada mutfağın camını sildim perdeleri attım makineye yıkanıyorlar mutfak dolaplarımıda sildim duşumuda aldım yaprak sarma yapmadan bi bakayım dedim size ama haftasonu olduğunu unutmuşum :)

yarın annemler gelecekti ya haftaiçine ertelendi kızlar bu duruma üzüldüm tabiki ama kısmet inşallah bi aksilik olmazsa perşembeye kadar gelecekler
sizler nasılsınız bi geçmişe bakayım

aa çakırcım inşallahh alırsın arabanızı tatlım bizde şu borçları ve bağkuru bitirsek almayı düşünüyoruz kısmetse:)

benimde eşim gitti sınava bakalım hayırlısı olur inşallah yoksa yandık bu sene
bide normalde bende bi kere uyandımmı bir daha uyuyamıyorum tatlım sabah 7 de kalktım kahvaltıyı hazırlayıp uyandırdım kocişi ama nedense felaket bir sancı girdi karnıma kıvrandım resmen sonrada girdim tekrar yatağa öyle uyumuşumki kalktığımda 10.30 du saat

canımcım aklına kötü şeyler getirme lütfen hayırlısıyla olur inşallah
bizde ağustostan sonra düşünüyoruz bebişimizi kısmetse bağkur ödemelerimiz ağustosta bitecek inşallahh bi kirayla kredi kalacak sağolsunlar eşimin ailesi hiç yardım etmediler hem düğün hem eşyalar derken kredi çektik mecburen onu ödüyoruz ama daha çok var bitmesine ...
hoşgeldin tatlım aramıza hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz senden de
HEY JNAZ BIRAK GEÇMİŞİ OKUMAYI BUGÜNE DÖN
ÇIKICAM ŞİMDİ BİRZ SOHBET ETSEYDİKhihoyyytkaydirigubbakcemile5

canımyaa kusura bakma lütfen dün eşim gelince çıkmak zorunda kaldım dolayısıylada göremedim msj ını

mrb kzılar nasılsınız

jnaz hoşgeldin canım
uzun zamandan beri girmiyorsun.

inş. buğün sınava girecek herkesin sınavı güzel geçmiştir
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…