hmm ah canım benim ya bende c.tesilerde çalışrdım bekarken bile çok zoruma giderdi vallahi bravo canım sana ben cesaret edemiorum henüz iş bakmadım bile çünki özelde olursa çalışma saatlaeri çok ve bitek pazar günü boş olcak özellerin kanunu bu malesef napcam bilmiorum
evet canım pek görüşemioruz canım ama iim herşey yolunda canım sende ne var ne yok canım?
bizde bebek olsun istioruz ya canım o yüzdende biraz ağırdan alıoruz radyasyonsuz olması şart zaten bide benim eşim nöbet tutuyo 5 gün 6 gün boş oluo beraber oluyoruz buda etkilio bakalım canım şuan memnunum işsizlikten çünki zamanında çok yorulmuştum okul bitmeden çalışmaya başlamıştım hem okul hem iş daha sonra okul bitti yoğun bi şekilde üç dört birime bakarak çalışıodum o yüzden tereddütlüyüm canım ya eşimde eskisi gibi yoğun bi işte çalışmamı istemio bilmiorum bakıcaz canım ya hayırlısıyla bi bebişim gelsede işi çıkarsam aklımdan ya
şu yazdığımız mesajların üstünde terazi varya ona tıklıyoruz evet dioruz orası sonrada şu ruh halimin altında yazan puan artıo ha o puan ne işe yarar bilmem ama puanın artsın istedim:)
bizde 3 bu ay 4ay olcak ve bu ay gelcek inş bebişm ya angelcim zaman kısa 3 ay ama bebiş beklerken anlıcaksn beni çoookk daha uzun gelio insana biran önce gelsin istio tabiki hayırlısıyla canım evet ii bi düşünce bebişin gelince ayrılırsın ve onun büyümedeki en hızlı en güzel eşsiz bi daha yaşanmıcak bebişliğinin her anında yanında olursun canım inş senin bebişin istediğin ilk gelir hemen
bizim evde kira canım ama sizin kiralar daha pahalıdır belki (şehir açısından)bizim evlilikle ilgili hiç borcumuz yok çok şükür canım sadece üniversitede ikimizde burs almıştık onu ödüyoruz yarısı bitti çok şükürr:)yani çalışırsam artı bi para olcak birikim olcak yani canım işte böle durumlar
ya kızlar bende 8,5 aylık evliyim 9 olcak yakında...bebek için erkenmi ya bişiler diyin bana ...[/QUO
canım neye göre erkenmi şartlar olgunlaşmışsa erken deil:)
bizde istioruz bizde 9 aylık evliyiz bebişim inş bu ay gelcek sağlıcakla inş
bende bu ay düşünüyorum artık ...çalışmalara başlıcam:asigim: şartlarda ne çok uygun nede değil...evimiz kira bikaçda ufak tefek borcumuz var ama eşim çok istiyo tabi bende a.s
sen çalışıomusun yaşın kaç eşin ne iş yapıo nerde oturuosunuz canım
evlilik nasıl gidio
evet çalışıyorum canım muhasebeciyim serbest muhasebe bürosunda çalışıyorum kayserideyiz eşim ticaretle uğraşıyo ıslak mendil fabrikamız var bebişlerinize gönderirim mendil inşş :1hug: evliliğimizde iyi gidiyo çok şükür bi yaramazlık yok 24 yaşındayım a.s. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim sırnaşık şey
sevindim canım senin adına herşey yolunda görünüo bebişin gelmemesi için bi neden yok o zamna tezz çağıralım gelsin hey camdankalp belki bu ay bizimkiler aynı gelirler ne dersin arkadaş olurlar birbirlerine :)hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ya kızlar bende 8,5 aylık evliyim 9 olcak yakında...bebek için erkenmi ya bişiler diyin bana ...
anladım angelcim korkma olmaz bişi gelir istediğiniz zaman bebiş şimdiden öle düşünüp canını sıkma canım benim
evet canım ilk zamanlar ne harcadığını bilmio insan balayı falan derken oo ayarladığın parayı çook aşmış oluosun ama napalım canımız saolsun :)
tatil nereyi düşünüosunuz balayına nereye gittiniz canım
günaydın kızlar. nasılsınız.
sevindim canım senin adına herşey yolunda görünüo bebişin gelmemesi için bi neden yok o zamna tezz çağıralım gelsin hey camdankalp belki bu ay bizimkiler aynı gelirler ne dersin arkadaş olurlar birbirlerine :)hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
olurmu olur valla :1hug: şu an hastayım bitsin hemen başlıcam sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?