Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
angell gitmedii daha
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
angell gitmedii daha
günaydın kızlar nasılsınız
csaa sıkma canını
sayılı gün çabuk geçer
inş. sorunsuz gider sorunsuz gelir.
olsun cnm hayırlısı
böylece topiğimizde 3 asker eşi olacak
günaydın cnm sen nasılsın
saol canım iyiyim çok şükür
hava burda buğünde güzel kızlar
şöyle yürüyüş yapmak istiyorum
ama haftanın yorgunluğu var hala üstümde eriniyorum.
Günaydınnnnnnnn arkadaşlar.Kocişle kahvaltı faslındayız.Bugün sanıyorum ki akşamüzeri gelebileceğim.
Angelcım sizler eşlerinizi benden çok görüyorsunuz,biliyorsunuz ki biz hafta içi görüşemiyoruz.Öyle düşün mutlu ol tatlım
benimde eşim gitti sınava bakalım hayırlısı olur inşallah yoksa yandık bu seneeşim sınava gitti açıköğretim o yüzden erkenden kalktım koçişim olmadan gözüme uyku girmio benim biliomusunuz:)o nöbetteyken ya annemle uyuyorum yada uyumuyorum daha doğrusu uyuyamıorum ya annem ya koçişim yada uykusuzluk:):)varmı sizlerde böle bişiler
canımcım aklına kötü şeyler getirme lütfen hayırlısıyla olur inşallahaslında bizimde evle ilgili borcumuz yok çünkü eşimin ailesi herşeyi aldı sağolsun bize borç kalmadı ama ilk zamanlar ne aldığını ne harcadığını pek bilemiyor insan yani hayatta çok pahalı cnm dün bi markete gittim sadece maaşın yarısını verdim geldim
ev kirası 480 tl işte ankara geneli böyle zaten 400 600 arası değişir
cnm benim bebek için aslında hiç acelem yoktu ama ameliyattan sonra psikolojik olarak olmayacak gibi hissediyorum ne biliyim o yüsdende bir an önce ağustos geçsin ve denemeye başlayaım istiyorum
zaten 1 yıl içinde olmazsa tedavi görcem ama inş öyle şeylere gerek kalmaz:Saruboceq:
Allah ım hepimize hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder:Saruboceq:
hoşgeldin tatlım aramıza hadi bakalım hayırlı haberler bekliyoruz senden deevet çalışıyorum canım muhasebeciyim serbest muhasebe bürosunda çalışıyorum kayserideyiz eşim ticaretle uğraşıyo ıslak mendil fabrikamız var bebişlerinize gönderirim mendil inşş :1hug: evliliğimizde iyi gidiyo çok şükür bi yaramazlık yok 24 yaşındayım a.s. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim sırnaşık şey
HEY JNAZ BIRAK GEÇMİŞİ OKUMAYI BUGÜNE DÖN
ÇIKICAM ŞİMDİ BİRZ SOHBET ETSEYDİKhihoyyytkaydirigubbakcemile5