• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hmm ah canım benim ya bende c.tesilerde çalışrdım bekarken bile çok zoruma giderdi vallahi bravo canım sana ben cesaret edemiorum henüz iş bakmadım bile çünki özelde olursa çalışma saatlaeri çok ve bitek pazar günü boş olcak özellerin kanunu bu malesef napcam bilmiorum

hmm ah canım benim ya bende c.tesilerde çalışrdım bekarken bile çok zoruma giderdi vallahi bravo canım sana ben cesaret edemiorum henüz iş bakmadım bile çünki özelde olursa çalışma saatlaeri çok ve bitek pazar günü boş olcak özellerin kanunu bu malesef napcam bilmiorum

e napalım cnm mecbur ya kabul edeceksin yada ev bekleyeceksin benim 7.yılım btiyor burda o nedenle alıştım artık çocuğum olunacaya kadar da burdayım inş. sonra zaten 3 5 sene ara verişcem işe ama tabi durumlar istediğimiz gibi giderse
hepimizin hakkında hayırlısı
sen napıyosun nasıl gidiyor pek görüşemiyoruz

evet canım pek görüşemioruz canım ama iim herşey yolunda canım sende ne var ne yok canım?
bizde bebek olsun istioruz ya canım o yüzdende biraz ağırdan alıoruz radyasyonsuz olması şart zaten bide benim eşim nöbet tutuyo 5 gün 6 gün boş oluo beraber oluyoruz buda etkilio bakalım canım şuan memnunum işsizlikten çünki zamanında çok yorulmuştum okul bitmeden çalışmaya başlamıştım hem okul hem iş daha sonra okul bitti yoğun bi şekilde üç dört birime bakarak çalışıodum o yüzden tereddütlüyüm canım ya eşimde eskisi gibi yoğun bi işte çalışmamı istemio bilmiorum bakıcaz canım ya hayırlısıyla bi bebişim gelsede işi çıkarsam aklımdan ya

evet canım pek görüşemioruz canım ama iim herşey yolunda canım sende ne var ne yok canım?
bizde bebek olsun istioruz ya canım o yüzdende biraz ağırdan alıoruz radyasyonsuz olması şart zaten bide benim eşim nöbet tutuyo 5 gün 6 gün boş oluo beraber oluyoruz buda etkilio bakalım canım şuan memnunum işsizlikten çünki zamanında çok yorulmuştum okul bitmeden çalışmaya başlamıştım hem okul hem iş daha sonra okul bitti yoğun bi şekilde üç dört birime bakarak çalışıodum o yüzden tereddütlüyüm canım ya eşimde eskisi gibi yoğun bi işte çalışmamı istemio bilmiorum bakıcaz canım ya hayırlısıyla bi bebişim gelsede işi çıkarsam aklımdan ya

gelir cnm merak etme zamanını bekliyordur:emir_bebek::ecrin_bebek:
sen 9 aylık evlisin galiba ne kadar zamandır deniyorsun yani özel bi soru olabilir ama bende 3 ay sonra falan düşündüğüm için merak ediyorum.
bende senin gibiyim ticaret lisesi mezunuyum ve lise 2.tatilinde başladım başlayış o başlayış halen devam yıllardır yoruldum bende aslında ama şimdi ev kira birazda evliliğin ilk zamanları har vurulup harman savruluyor biliyorsun o yüsden elimizi iyice toparlayalım dedim bide hayırlısıyla tatile gidelim gelelim zaten o zamanda 6 aylık bekleme sürem dolacak sonra bakalım ne kadar zamanda gelicek:emir_bebek:
hamileliğin son zamanlarında da hani izin sürem gelince çıkıcam bi daha da başlamam herhalde işe.

şu yazdığımız mesajların üstünde terazi varya ona tıklıyoruz evet dioruz orası sonrada şu ruh halimin altında yazan puan artıo ha o puan ne işe yarar bilmem ama puanın artsın istedim:)
bizde 3 bu ay 4ay olcak ve bu ay gelcek inş bebişm ya angelcim zaman kısa 3 ay ama bebiş beklerken anlıcaksn beni çoookk daha uzun gelio insana biran önce gelsin istio tabiki hayırlısıyla canım evet ii bi düşünce bebişin gelince ayrılırsın ve onun büyümedeki en hızlı en güzel eşsiz bi daha yaşanmıcak bebişliğinin her anında yanında olursun canım inş senin bebişin istediğin ilk gelir hemen
bizim evde kira canım ama sizin kiralar daha pahalıdır belki (şehir açısından)bizim evlilikle ilgili hiç borcumuz yok çok şükür canım sadece üniversitede ikimizde burs almıştık onu ödüyoruz yarısı bitti çok şükürr:)yani çalışırsam artı bi para olcak birikim olcak yani canım işte böle durumlar

şu yazdığımız mesajların üstünde terazi varya ona tıklıyoruz evet dioruz orası sonrada şu ruh halimin altında yazan puan artıo ha o puan ne işe yarar bilmem ama puanın artsın istedim:)
bizde 3 bu ay 4ay olcak ve bu ay gelcek inş bebişm ya angelcim zaman kısa 3 ay ama bebiş beklerken anlıcaksn beni çoookk daha uzun gelio insana biran önce gelsin istio tabiki hayırlısıyla canım evet ii bi düşünce bebişin gelince ayrılırsın ve onun büyümedeki en hızlı en güzel eşsiz bi daha yaşanmıcak bebişliğinin her anında yanında olursun canım inş senin bebişin istediğin ilk gelir hemen
bizim evde kira canım ama sizin kiralar daha pahalıdır belki (şehir açısından)bizim evlilikle ilgili hiç borcumuz yok çok şükür canım sadece üniversitede ikimizde burs almıştık onu ödüyoruz yarısı bitti çok şükürr:)yani çalışırsam artı bi para olcak birikim olcak yani canım işte böle durumlar

hım böylece bu puan işini anlamış oldum:1hug:
aslında bizimde evle ilgili borcumuz yok çünkü eşimin ailesi herşeyi aldı sağolsun bize borç kalmadı ama ilk zamanlar ne aldığını ne harcadığını pek bilemiyor insan yani hayatta çok pahalı cnm dün bi markete gittim sadece maaşın yarısını verdim geldim
ev kirası 480 tl işte ankara geneli böyle zaten 400 600 arası değişir
cnm benim bebek için aslında hiç acelem yoktu ama ameliyattan sonra psikolojik olarak olmayacak gibi hissediyorum ne biliyim o yüsdende bir an önce ağustos geçsin ve denemeye başlayaım istiyorum
zaten 1 yıl içinde olmazsa tedavi görcem ama inş öyle şeylere gerek kalmaz:Saruboceq:
Allah ım hepimize hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder:Saruboceq:

bende bu ay düşünüyorum artık ...çalışmalara başlıcam:asigim: şartlarda ne çok uygun nede değil...evimiz kira bikaçda ufak tefek borcumuz var ama eşim çok istiyo tabi bende a.s

anladım angelcim korkma olmaz bişi gelir istediğiniz zaman bebiş şimdiden öle düşünüp canını sıkma canım benim
evet canım ilk zamanlar ne harcadığını bilmio insan balayı falan derken oo ayarladığın parayı çook aşmış oluosun ama napalım canımız saolsun :)
tatil nereyi düşünüosunuz balayına nereye gittiniz canım

bende bu ay düşünüyorum artık ...çalışmalara başlıcam:asigim: şartlarda ne çok uygun nede değil...evimiz kira bikaçda ufak tefek borcumuz var ama eşim çok istiyo tabi bende a.s

sen çalışıomusun yaşın kaç eşin ne iş yapıo nerde oturuosunuz canım
evlilik nasıl gidio

sen çalışıomusun yaşın kaç eşin ne iş yapıo nerde oturuosunuz canım
evlilik nasıl gidio

evet çalışıyorum canım muhasebeciyim serbest muhasebe bürosunda çalışıyorum kayserideyiz eşim ticaretle uğraşıyo ıslak mendil fabrikamız var bebişlerinize gönderirim mendil inşş :1hug: evliliğimizde iyi gidiyo çok şükür bi yaramazlık yok 24 yaşındayım a.s. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim sırnaşık şey

evet çalışıyorum canım muhasebeciyim serbest muhasebe bürosunda çalışıyorum kayserideyiz eşim ticaretle uğraşıyo ıslak mendil fabrikamız var bebişlerinize gönderirim mendil inşş :1hug: evliliğimizde iyi gidiyo çok şükür bi yaramazlık yok 24 yaşındayım a.s. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim sırnaşık şey

sevindim canım senin adına herşey yolunda görünüo bebişin gelmemesi için bi neden yok o zamna tezz çağıralım gelsin hey camdankalp belki bu ay bizimkiler aynı gelirler ne dersin arkadaş olurlar birbirlerine :)hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

sevindim canım senin adına herşey yolunda görünüo bebişin gelmemesi için bi neden yok o zamna tezz çağıralım gelsin hey camdankalp belki bu ay bizimkiler aynı gelirler ne dersin arkadaş olurlar birbirlerine :)hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

olurmu olur valla :1hug: şu an hastayım bitsin hemen başlıcam sırnaşık şey

ya kızlar bende 8,5 aylık evliyim 9 olcak yakında...bebek için erkenmi ya bişiler diyin bana ...

kendini hazır hissettiğin zamandır en uygun olan canım
yani nerdeyse 1 sene olcak şartlarda uygunsa bekleme derim fazla ertelemekte iy değil bence

anladım angelcim korkma olmaz bişi gelir istediğiniz zaman bebiş şimdiden öle düşünüp canını sıkma canım benim
evet canım ilk zamanlar ne harcadığını bilmio insan balayı falan derken oo ayarladığın parayı çook aşmış oluosun ama napalım canımız saolsun :)
tatil nereyi düşünüosunuz balayına nereye gittiniz canım

balayına alanyaya gittik canım çok güzel bi oteldi inş bi kere daha gitmek istiyorum oraya bu sene izmire gitcez galiba haziranın ilk haftası görümcemin düğünü var 10 gün orda ilk tatil gibi olur işte hem düğün ahzırlığı hem dinlenme 2. 10 günlük tatilide temmuz sonlarıan doğru kullanmak istiyorum yine izmire gitcez gibiyiz bakalım cnm
sen ne düşünüyorsun

günaydın kızlar. nasılsınız.

günaydın bulutolsam

hadi bakalım kıslar güzel haberlerinizi bekliyoruz:CüvCüv::emir_bebek:

Back