Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

selam arkadaşlar güzel bir gün olmasını dilerim. işlerimiz çok yoğun sanki kriz bizim firmayı hiç vurmadı. 2 gündür kafamı kaldıramıyorum.

ben geldim kzılar
neyaptınız bakım
burda elektirik gitti geld
kk ya giremedim falan
sonunda oldu.

selam arkadaşlar güzel bir gün olmasını dilerim. işlerimiz çok yoğun sanki kriz bizim firmayı hiç vurmadı. 2 gündür kafamı kaldıramıyorum.

SLM CNM
sen ne işle meşgulsün

ben geldim kzılar
neyaptınız bakım
kk ya giremedim falan
sonunda oldu.

iyiyiz çakırım kk da sorunluydu zaten giremedik biraz
sen naptın

ben geldim kzılar
neyaptınız bakım
kk ya giremedim falan
sonunda oldu.
canım bizde birara giremedik zaten

iyi ne güzel işte canım.
biraz önca mesaj attım.yoğun sanırsam atmadı mesaj klava:,keşke atmasaydım :dilcikar:

kaydirigubbakcemile3
çakıcım sahi araba işinden haber varmı?

topik sustu yasenağlama
eşimde tık yok :sm_confused::çok üzgünüm:

angel canımcım genelde ikimiz kalıyoruz dimi :sm_confused:

canım akşam başıma ne geldi anlatayım,eve gittik yemek yoktu.yemeği yap,ye,ortalığı toparla derken,üzerimi değiştiremedim.neyse pijamalarımı giydim,şöyle sere serpe koltuğa oturdum,bir taraftan televizyon seyrederken bir taraftanda ders çalışırım diyordum.o sırada zil çaldı,kapıda bizim akrabalar,şok baskın,eşimin üzerindede forma vardı,ben hemen koştur koştur üzerimi değiştirdim:1shok:,allahtan eşim akşam süpürgeyi tuttu ortalığa,ev dağınık değildi ama.yinede düzgünde sayılmazdı.hemen ortalığı toparladık felan.çok mahçup oldum,taşınacağız diye alışverişte yapmamıştık
salep yaptım,arkasından çay bisküvi felan koydum,habersizde ne kötü oluyormuş ya :bbo:

ay gerçekten de çok baskın yani insan kötü oluyor dimi
ee habersiz gelirlerse umduğunu değil bulduğunu yerler dimi amaa.s

ışyerinde her daim yalakalık-ikiyüzlülük vs var.
Aylardır görmemezlikten gelmeyi başardım ama bugünkü bir olay şok etti.Ne kadar çok maskeleri var insanların bir değil en az 5 maske.Ama ben yürüdüğüm yoldan asla sapmayacağım,kabak her zaman benim başıma patlasada.Doğruluk ve dürüstlüğün hayattaki en büyük erdem olduğuna inanırım böylede yaşarım.
Birgün herkesin maskesi düşecek ve ben keyifle izleyeceğim bu filmi.THE END

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…