Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

geçmiş olsun canım
evet stres etkiliyrmuş
inş. en hayırlı zamanda bebegin olur canım
sen nekadarlık evliydin canım.

yok canım benim rahmimde ve yumurtalığımda kist vardı ocak sonunda ameliyat oldum şu an hepsinden kurtuldum Allah ın izniyle. tabi tekrarlama şansı var o yüsen şimdi 4 ay doğum kontrol hapı kullanıcam 2 ay geçti bile 6 ay yasak dedi dr dikişlerden dolayı ağustostan sonra bakıcaz işte.

selam zkysn cim nbr

anladım cnm düzelir inş
off ya hepimz böyleyiz işte

günaydın kızlar

toptan cevap veriyim diye geldim :)

hepinizin güzel dilekleri için teşekkür ediyorum Allahım isteyen dileyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah..

gelelim bana ailemde ikiz mikiz yoktu ne benim ailemde ne de eşimin. yanlız annem kaç yıldır hep dua ederdi Allahım ikiz ikiz versin diye, bana öylesine bir duaymış gibi gelirdi. kısmetmiş demek ki aslında başına gelince sadece sevinç olmuyormuş yanında korku heyecan daha bir sürü duyguyu da beraberinde getiriyormuş . hayırlısı artık Mevlam yardımcımız olsun. elbette birsürü zor tarafı var ama kısmet ne diyelimki hep güzel şeyleri düşünelim dimi :asigim:

kilo durumuma gelince henüz kilo almadım hiç ilk hamile kaldığım kilomun altına indim verdim yani ama bu aydan sonra beslenmeme daha dikkat edip alırım herhalde. evet ikizde daha fazla kilo alınıyormuş bakıcaz görücez artık.

özet olarak herşeyde duanın önemi çok fazla kızlar sakın umutsuzluğa kapılmayın dua edip rahat olun. hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi vakti gelince kucağımıza alırız inşallah.

herkese kolay gelsin tekrar teşekkür ediyoruz hepinize a.s.

canım çok sağol ya,türkçe ve matematik soruyorlar yani,hayır askerlikle ne alaksı var anlamadım.onları gerçekten okuyorlar mı çeok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3
garip geldi bana
mısra benimkide açılmadı,bende uğraşıyorum valla
neyse kısmetse hamile kaldığımda bol bol spor yapmayı düşünüyorum,bana bırakırlarsa abur cubur,hamur içi,kola,patates gibi yiyeceklerde yemiyeceğim,doğumdan sonra nasıl zayıflıyorlar bilmiyorum,yengem 5 aydır evde,çocuktan dışarıda çıkamıyor:uhm:

aaaa hiç giremiycem sandım bi ara siteye delikafadulden
angel iyiyim canım hala keyifliyim sabahki neşem bitmedi daha bakalım kaydirigubbakcemile2 sen nasılsın
dirim bende anlamadım canım askerlikle alakasını bence öğretmen askerlik yapacak olanları seçmek için yapılıyo sadece
bende nasip olurda bi bebeğim olursa doğumu ilk bahara gelsin istiyorum havalar güzel olsun bol bol yürüyebilelim beraber diye

mısracım benim kilo takıntım var evet
azcık kilo alsam çok mu aldım vs.bir sürü soru soruyorum.zayıflığada alıştığım için.herkes çok zayıfsın diyor bide.biraz sorun ettim buyüzden. okadarcık

Koç
Sevgili Koçlar gün boyu Yengeç burcunda ilerlemesini sürdürecek olan Ay gezegeni ile burcunuzda seyrini sürdüren Güneş arasında meydana gelecek ilkdördün enerjisi, aileniz, eviniz ve duygusal yaşamınızla alakalı her konuda kendinizi güvende hissetme arzunuzu göstermektedir. Hayatta kalabilmek ve cesaretle ileriye gidebilmek için düzgün bir aile yaşamına, sahiplenilme ve korunmaya özel önem verebilirsiniz. Kendinizi dış dünyada güçlü bir şekilde ifade edebilme isteğiniz son derece yüksektir. Kişiliğiniz, görünüşünüz ve davranışlarınızla çevrenizdeki insanların sizi takdir etmeleri, onaylamaları gururunuzu okşayabilir. Bugün bulunduğunuz ortamlarda parlamak, göz doldurmak ve kendi çabanızla güç elde etmek için, içinizde dayanılmaz bir istek duyabilirsiniz.

Amacınız duygusal gelgitler yaşamadan, eviniz sınırları içinde duygusal güvenliğinizi sağlamaktır. Bilinçaltınızda sevgiye, sahiplenilmeye ve korunmaya olan ihtiyacınız fazladır. Bunu sağlamanın yolu ise, dış dünyada başarılı olmak ve farklı özelliklerinizi ortaya çıkarmaktır. Bu dürtülerin tümünün merkezinde yatan duygu, güç kazanmak ve büyümektir. Sizin için bugün aidiyet kavramı, cesaretle olayların üstüne gitmek ve yaşamınızı kendi inandıklarınız doğrultusunda yönlendirmek son derece önemlidir. ışte bugünkü ilkdördün size arzu ettiğiniz gücü kazandırabilir.

Not: ılkdördün enerjisi saat 17:35 de meydana gelecektir. Fakat etkisi tüm gün boyunca hissedilir. Astrolojik açıdan Güneş ve Ay arasında 90 derecelik açı bulunması halidir. Kriz, büyüme ve genişlemek adına kişinin duyguları ile istekleri arasındaki mücadelenin göstergesidir. Doğru kullanıldığı takdirde bu mücadele kazanılır ve kişi cesaretle kendini ifade edebilir. Burcunuza olan yansıması ise yukarıda ele alınmıştır.

Boğa
Sevgili Boğalar bugün yakın çevrenizle sıkı bağlar kurarak kendinizi güvende hissetmek arzunuz yoğunlaşabilir. Yengeç burcunda ilerlemekte olan Ay gezegeninin, Güneşle yaptığı ilkdördün etkisi altında, inandığınız, sizin için anlamı olan her insanı sahiplenme ve koruma hissiniz oldukça yoğunlaşabilir. Bu kimileriniz için kardeşidir, yakın bir arkadaşıdır, bazılarınız için sevdiği kişidir, ailesidir. Burada önemli olan, sizin dünyanızda bir yeri ve anlamı olmalarıdır. Duygularınız yakın çevrenizden edindiğiniz bilgiler ve algılarla şekillenir ve değişime uğrayabilir. Farkında bile olmadan, spontan bir şekilde çevrenizdeki güzelliklere dokunmak, sahiplenmek isteyebilirsiniz. Hafızanız bugün sizi geçmişe götürür ve anılarınız gözlerinizin önünden bir film şeridi gibi geçer. Çocukluğunuz, can bildikleriniz ve güvendikleriniz hepsinin sizin için ne kadar önemli olduğunu düşünebilirsiniz.

Bu hissi durumlar kimi zaman sizi hüzünlendirse de, hayata gülümseyerek bakabilirsiniz. Ayrıca bugünkü ilkdördün etkisi altında, egonuz geride plandadır. Belki kendinizi istediğiniz gibi ifade edemediğinizi düşünebilirsiniz. Çünkü kafanızın içindekilerini tam olarak hayata geçirmeden içinizin rahat etmeyeceğinin farkındasınızdır. ışte bugün bir yandan duygusal düşünürken diğer yandan arınmak, tazelenmek ve hayata daha güçlü bir şekilde katılmak arzusu duyabilirsiniz.

Not: ılkdördün enerjisi saat 17:35 de meydana gelecektir. Fakat etkisi tüm gün boyunca hissedilir. Astrolojik açıdan Güneş ve Ay arasında 90 derecelik açı bulunması halidir. Kriz, büyüme ve genişlemek adına kişinin duyguları ile istekleri arasındaki mücadelenin göstergesidir. Doğru kullanıldığı takdirde bu mücadele kazanılır ve kişi cesaretle kendini ifade edebilir. Burcunuza olan yansıması ise yukarıda ele alınmıştır.

ıkizler - Perşembe , 02.04.2009

Sevgili ıkizler gün boyu, Yengeç burcunda seyrini sürdürecek Ay ile Koç burcunda ilerleyen Güneş arasında meydana gelecek ilkdördün etkisi altında, maddi açıdan refah yaşamak ve yeteneklerinizi hayata geçirerek kendinizi güvende hissetmek ihtiyacınız yükselebilir. Bu oluşum içsel ve dışsal kaynaklarınızı inşa edebilmek ve bu kaynakları verimli bir şekilde kullanmak için bugün sizi daha fazla kazanmanız adına itekleyebilir. Kafanızın içindeki idealleriniz, geleceğiniz adına düşündüğünüz plan ve projelerinizi diğer insanlarla paylaşmak ihtiyacınız bugün yüksektir.

Çünkü bunlar beğenildiği ve kabul edildiğinde maddi ve manevi açıdan güç kazanacağınızın bilincindesinizdir. ışte bu bakış açısı sizi, somut, belirli bir hedef üzerinde ilerlemek ve hayattaki önceliklerinizi tanımlayarak bunlar üzerine gitmek adına cesaret verebilir. Girişimlerde bulunabilir, paranıza daha fazla sahip çıkabilir, sosyal gruplar içinde güçlü kişilerle temasa geçebilir, günlük aktivitenizi başarıyla sürdürebilirsiniz. Yani bugün atak ve son derece aktif bir şekilde hareket etmeniz mümkün diyebiliriz.

Yengeç
Sevgili Yengeçler gün boyu burcunuzda ilerlemesini sürdürecek yöneticiniz Ay ve güçlü konumda bulunan Güneş arasında oluşacak ilkdördün etkisi altında güne başlamaktasınız. Bu oluşum, dünyaya yaklaşımınızda, yeni başlangıçlarda bulunmanızda ve kendinizi ortaya koyarken doğal olarak rahat hissetmenizde etkilidir. Bulunduğunuz ortamdaki insanlara ayak uydurmakta zorlamadığınız için, çalışma hayatınızla ilgili konularda daha rahat ve güvenle kendinizi ifade edebilirsiniz. Burada önemli olan nokta şudur. Kendinizden emin olmak. Başaralı olacağınıza dair inancınızı ön planda tutmak. Yeniliklere açık olmak. ışte bugün bunların farkında olma günüdür.

Kendinizi ne kadar güçlü bir şekilde gösterebilirseniz, yaptığınız veya yapacağınız işlere ne kadar odaklanırsanız, başarısızlık diye bir durumunuz kalmaz. Toplum içindeki yerinizi oluşturmanın yolu da böyle düşünmek ve hareket etmekten geçmektedir. ıstediğiniz ilgiyi çekmeniz ve tanınmanız toplumun ne kadar gözü önünde olduğunuzla alakalıdır. Kendinizi ve yeteneklerinizi gösterebileceğiniz alanlarda bulunmaya gayret etmelisiniz. Gün boyu devam edecek bu oluşum altında eğer isterseniz bir güneş gibi parlayabilirsiniz. Yeter ki içinizde bulunan liderlik gücünüzü açığa çıkarınız. ışte o zaman sizi yükseklerde görmek mümkün olabilir.

Aslan
Sevgili Aslanlar yöneticiniz Güneş ile Ay arasında oluşacak ilkdördün etkisi altında güne başlamaktasınız. Bu oluşum duygularınızı, çevrenizdeki insanlardan gizlemenize, bilinçsizce maskelemenize neden olabilir. Diğer insanlara duygusal düzeyde ulaşmakta zorluk çekebilirsiniz. Çok hassas ve oldukça alıngan bir haliniz vardır. Duygusal reaksiyonlarınızın sanki farkında değilmişsiniz gibi davranabilirsiniz. Bütün bunların nedeni, hala içinizdeki bazı hesaplaşmaların bitmemiş olmasıdır. ınsanlar sizin ne kadar yürekli ve ne kadar cömert biri olduğunuzu görmüyor gibidirler. ışte bu sizi çok üzmektedir. Çünkü elinizdekini herkesle gayet şefkatli ve cömert bir şekilde paylaştığınız halde, çevrenizdeki bazı insanlar öylesine ufak şeylerin, ucuz hesapların peşinde koşuyorlardır ki, onlara acı acı gülümsediğinizi hissedebilirsiniz.

Tek arzunuz güven duymaktır. ınanmak, sahiplenilmek ve korunmak. Bu kadar zor birimiyim veya bu kadar mı anlaşılmazım diye kendi kendinize hayıflanabilirsiniz.ışte bugünkü hassas ve gerginlik dolu enerjiler böyle hissetmenize sebep olmaktadır. Yapılması gereken, ne olursa olsun hayata katılmak ve asla yılmamaktır. Siz doğru yoldasınız. Sadece şu aralar kendinizi bazı insanlar ve durumlar nedeniyle baskı içinde hissettiğinizden dolayı böyle hassassınız. O zaman gelin, bugün kendinizi akışa bırakın. Tamam üzülüyorsanız üzülün. Ama lütfen pes etmeyin. Çünkü bu sizin gibi güçlü birine asla yakışmaz.

Başak
Sevgili Aslanlar yöneticiniz Güneş ile Ay arasında oluşacak ilkdördün etkisi altında güne başlamaktasınız. Bu oluşum duygularınızı, çevrenizdeki insanlardan gizlemenize, bilinçsizce maskelemenize neden olabilir. Diğer insanlara duygusal düzeyde ulaşmakta zorluk çekebilirsiniz. Çok hassas ve oldukça alıngan bir haliniz vardır. Duygusal reaksiyonlarınızın sanki farkında değilmişsiniz gibi davranabilirsiniz. Bütün bunların nedeni, hala içinizdeki bazı hesaplaşmaların bitmemiş olmasıdır. ınsanlar sizin ne kadar yürekli ve ne kadar cömert biri olduğunuzu görmüyor gibidirler. ışte bu sizi çok üzmektedir. Çünkü elinizdekini herkesle gayet şefkatli ve cömert bir şekilde paylaştığınız halde, çevrenizdeki bazı insanlar öylesine ufak şeylerin, ucuz hesapların peşinde koşuyorlardır ki, onlara acı acı gülümsediğinizi hissedebilirsiniz.

Tek arzunuz güven duymaktır. ınanmak, sahiplenilmek ve korunmak. Bu kadar zor birimiyim veya bu kadar mı anlaşılmazım diye kendi kendinize hayıflanabilirsiniz.ışte bugünkü hassas ve gerginlik dolu enerjiler böyle hissetmenize sebep olmaktadır. Yapılması gereken, ne olursa olsun hayata katılmak ve asla yılmamaktır. Siz doğru yoldasınız. Sadece şu aralar kendinizi bazı insanlar ve durumlar nedeniyle baskı içinde hissettiğinizden dolayı böyle hassassınız. O zaman gelin, bugün kendinizi akışa bırakın. Tamam üzülüyorsanız üzülün. Ama lütfen pes etmeyin. Çünkü bu sizin gibi güçlü birine asla yakışmaz.

Terazi

Sevgili Teraziler bugün Güneş ve Ay gezegenleri arasında meydana gelecek ilkdördün etkisi altında güne başlamaktasınız. Bu oluşum sizlerin, mesleki konularda toplum içindeki yerinizi belirlemenizde, kariyerinizle ilgili meselelerde emek sarfederek, mücadele ederek, kendinizi göstermenizde destekleyici bir güçtür. Eğer siz, başarılı olmak ve üst noktalara gelmek istiyorsanız güveninizi ayakta tutmalı ve etkili mevkilerdeki insanlarla ılımlı şekilde iletişimde bulunmaya çalışmalısınız. Bugün dışarıdaki dünya ve insanlar size baskıda bulunabilir ve sizden çok fazla güçlü olmanızı, sorumluluklarınızı kabul etmenizi hatta gereğinden daha fazla yükün altında yine de güçlü kalmanızı bekleyebilirler.

Gün boyu oradan oraya koştururken, işlerinizi bitirmeye çalışırken, ihtiyacınız olan tek şey, size değer veren bir eş, başarılı olmanız için sırtınızı sıvazlayacak bir aile ve herşeyden önemlisi güven duygusudur. Eğer bunlara sahip değilseniz kendinizi yalnız ve sadece mücadele etmek zorunda kalmış bir kişi gibi hissedebilirsiniz. Hayatın güzelliklerini yaşamak isteğiniz yoğun olduğu halde üstünüzde oluşan baskılarla savaşmak zorunda kalmak yorucu olabilir. Fakat eğer isterseniz bunu başarabilecek gücünüz olduğunu biliniz. O gücün adı geleceğinizdir, amacınızdır, hedefinizdir. ışte bunlar sizi ayakta tutabilir. Onun için lütfen yılmayın ve canla başla mücadelenizi sürdürün.

Not: ılkdördün enerjisi saat 17:35 de meydana gelecektir. Fakat etkisi tüm gün boyunca hissedilir. Astrolojik açıdan Güneş ve Ay arasında 90 derecelik açı bulunması halidir. Kriz, büyüme ve genişlemek adına kişinin duyguları ile istekleri arasındaki mücadelenin göstergesidir. Doğru kullanıldığı takdirde bu mücadele kazanılır ve kişi cesaretle kendini ifade edebilir. Burcunuza olan yansıması ise yukarıda ele alınarak bilginize sunulmuştur.

mısracım süpersin ya,iyi oldu valla,angel bizde giremedik fisfisfis
kızlar sabah eşimle tartıştık ya,daha hiç aramadı,bende aramadım.keşke arabanın kapısını sert bir şekilde kapatmasaydım

Akrep
Sevgili Akrepler bugün, Güneş ve Ay gezegenleri arasında meydana gelecek ilkdördün etkisi altında bir güne adıma atmaktasınız. Bu oluşum kendinizi dış dünyada güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz adına yardımcı bir güçtür. Siz bugün, değerlerinize, geleneklerinize ve sevdiklerinize sıkı sıkıya sarılmaktan yana olabilirsiniz. Size göre aileniz ve kutsal bildiğiniz değerleriniz herşeyin üzerindedir. Bir tekine bile zarar gelmemesi için elinizden geleni yapabilirsiniz. Ülkeniz, sizin insanlarınız, çevreniz, sevdikleriniz, güvenceniz. Yani sizi siz yapan herşeyi sahiplenir ve korumaya çalışabilirsiniz. ışte bütün bunları çok daha başarılı bir şekilde yapabilmeniz için var gücünüzle çalışmanız gerektiğinin farkındasınız.

Eğer hayatınıza yeni bir yön çizmek istiyorsanız bugünkü oluşum, dış dünyaya açılmanız, kendinizi tanıtmanız adına size fırsatlar getirici ve cesaret vericidir. Yeter ki bu sese kulak veriniz. Keşiflerde bulunmanız, bilgi dağarcığınızı genişleterek ilerlemeniz sayesinde, sevdiklerinizi daha fazla koruyabilir, kendinizi üst noktalara getirebilir ve toplum içindeki yerinizi belirleyebilirsiniz. Sadece yapmanız gereken, cesaretle öne atılmak ve isteklerinizi elde edene kadar mücadelenizi sürdürmektir.

Yay
Sevgili Yaylar güne, Ay ve Güneş arasında oluşacak ilkdördün etkisi altında adım atmaktasınız. Bu enerji, maddi ve manevi güç kazanmanın, sevdiğiniz insanlar tarafından onaylanmanın, güçlü bir pozisyona gelerek hayata daha farklı gözlerle bakmanın kısaca güçlü bir aileye sahip olmanın sizin için ne kadar önemli olduğunun göstergesidir. Siz başkaları tarafından ne kadar uçarı hatta abartılı biri gibi görülseniz de, aslında yüreğinizdeki ait olma duygusu öylesine güçlüdür ki. Elinizdeki avucunuzdaki sevdiklerinizle paylaşmaya hazır yüce gönlünüz, duygularınızı neşeli bir maske altına gizleyişiniz hep kırılmamak, üzülmemek başkaları tarafından yaralanmamak içindir. Çünkü sizi anlamak aslında herkesin başarabileceği bir şey değildir.

ışte bugün, aşkı teninizde hissetmek, hayatı daha güzel bir şekilde demlemek, ruhunuzu dinlendirmek ihtiyacınızın daha fazla yoğunlaşması da bu yüzdendir. Kafanızın içindekileri gerçekleştirme isteğinizin altında yatan da duygu da budur. Güçlü olmak ve bu gücü sevdiklerinizle paylaşmak. Fakat bütün bunları yapabilmeniz için desteklenmeniz gerekmektedir. Bu desteği üzerinizde hissetmenizin zor olabileceği bugünü olumlu anlamda geçirmek için size tavsiyem güne pozitif bir şekilde başlamanız ve inancınızı korumanızdır. Kimsenin sizi üzmesine ve engellemesine izin vermeyiniz. Ayrıca size destek vermeseler de siz yine bildiğiniz yolda ilerleyiniz.

Oğlak
Sevgili Oğlaklar bugün Ay ile Güneş arasında meydana gelecek ilkdördün etkisi altında güne uyanmaktasınız. Bu oluşum ilişkinizle alakalı konulardaki hassasiyetinizin göstergesi olabileceği gibi, sevdiğiniz kişinin de ailevi durumları nedeniyle duygusal olabileceği bir günü işaret edebilir. Belki bazı insanlar veya durumlar özellikle beraberliğinizle ilgili mevzularda sizi tedirgin edebilirler. Üzerinizde baskı kurmaya kalkabilirler. Veya eşiniz böyle bir durum içinde olabilir. Burada önemli olan birbirinize kenetlenerek yuvanız veya sevginiz adına mücadele etmenizdir. Çünkü siz bugünlere kolay gelmediniz. Bu aşkı yaşamak adına ne savaşlar yaşadınız.

Kimsenin sizin kurduğunuz bu dünyayı yıkmaya hakkı yok. Elele gönül gönüle sırt sırta vererek birbirinize destek olunuz. Bazılarınız için bugünün anlamı yaşanacak bazı değişimlerin işareti olabilir. Bu değişime hazırlıklı olmak gerekebilir. Yuvanızdaki hareketlilik veya çatışmalar ilişkinizle ilgili konular nedeniyle oluşabilir. Değişim için kendinize güven duymanız gerektiğini biliniz. ınancınızı yüksek tutarak üzerinizdeki baskılarla mücadele edebilirsiniz. Yuvanıza sahip çıkınız ve gerilimli tepkilerde bulunmayınız. Bu sizin yaşamınız ve kimsenin sizin geleceğiniz üzerinde söz sahibi olmasına izin vermeyiniz.

Kova
Sevgili Kovalar güne önemli bir enerjinin etkisi altında başlamaktasınız. Ay ve Güneş arasında meydana gelecek ilkdördün, çalışma hayatınızla ilgili konularda hassas tepkilerde bulunmanıza neden olabilir. Siz kendi değerlerinize sahip çıkmaya çalıştıkça, çevrenizdeki insanlara üzerinizde baskı kurmaya çalışabilirler. Sizinle aynı yönde düşünmemeleri ayrı şey, sizi kendileri gibi düşünmeniz için üzmeleri ayrı şeydir. Siz yapınız gereği özgür düşünen ve sıradışı buluşlarla kendinizi ifade edebilen orijinal kişilersiniz. Siz hiçbir zaman kimsenin işine karışmaktan yana değilsinizdir. Oysaki bugün size yapılmaya çalışılan budur. Tabi ki buna izin vermemekten yanasınız. Etrafınızdaki bazı insanlarla o denli ucuz oyunlar içinde olurlar ki, hatta sizin fikirlerinizi çalarak kendilerininmiş gibi uygulamaya kalkabilirler.

Buna izin vermeyiniz. Ama bunu yaparken de, iletişiminize dikkat ediniz. Gerginlik dolu konuşmanız ve agresif tavırlarınız, mücadelenizde sizi yorgun düşürebilir. Oysaki bugün güce ihtiyacınız oldukça fazla. Yapılması gereken, öncelikle bu kadar iyi niyetli olmamak. Siz dostça yanaşıp onlara destek verdikçe, onlar bunu size karşı koz olarak kullanabilirler. O yüzden çevrenizdeki insanları iyi gözlemleyin. Dost mu düşmanlar mı bunu iyi belirleyin. Yani bugün başkalarını değil, kendinizi düşünme gününüz olsun.

Balık
Sevgili Balıklar güne, Yengeç burcunda ilerlemekte olan Ay gezegeninin, Güneşle oluşturacağı ilkdördün etkisi altında adım atmaktasınız. Bu oluşum gerek romantik paylaşımlarınız ve gerekse yaratıcı yetenekleriniz açısından sizi destekleyicidir. Bugün içgüdüsel bir şekilde kendinizi ön planda tutmak, ilgi odağı olmak, başkalarıyla kontak kurmak ve sosyal aktivitelerde bulunmak yoluyla güvende hissedebilirsiniz. Ayrıca aşka son derece açıksınızdır. Duygularınız ön plandadır. Sevilmek arzunuz, erotizm duygunuz her zamankinden daha yoğun olabilir.

Bu yoğunluk ilişkisi olmayanların karşılarına çıkabilecek bir teklife açık olmalarını veya ilişkisi olanların sevgilileriyle kaynaşmalarını sağlayabilir. ıçinizden geldiği gibi kendinizi ifade etmenizi destekleyen bu oluşum, maddi konularda hırslanmanıza ve güvencenizi sağlamak için var gücünüzle mücadele etmenize de yardımcı olabilir. Kendinizi bu denli güçlü hissetmeniz, girişimleriniz açısından olumludur. Yalnız plansız hareket etmemeniz faydalıdır. Bunun için, kafanızın içinde belli bir amaç belirlemek ve o amaç doğrultusunda hareket etmek çok daha yararlı olabilir. Ayrıca para konusunda bugün dikkatli olunuz. Elinizdekini har vurup harman savurmayınız.

Çokkk sinirliyim arkadaşlar birilerine yalakalık yapmadığım için her zaman ki gibi eleştiriliyorum.
Biraz kitap okuyacağım sonra görüşürüz

niye mısarcım,konuş rahatlarsın istersen,bugünde kimsenin keyfi yok,eşimide merak ettim ne yalan söylim,mesaj mı atsam ne
mısra iş hayatı böyle güzelim hep sorun,okul yılları ne güzeldi,sevemediğim,anlaşamadım insanlarla görüşmüyordum,şimdi mecbursun klava:

dünyanın düzeni artık bu olmuş ne yazıkki mısra
sen yalakalık yapmaz doğru ve dürüst davranırsan onlarında numaraları ortaya çıkar diye de sanada bulaşıyolar
sinir bozucu bi durum allah kolaylık versin canım

evet istanbuldayım canım
Sahrayıcedid'de (Erenköy) oturuyorum
ıstinyede çalışıyorum
Sen ne taraftasın

iyiym bende canım
abimde geçen sene girdi saçma sapan dediğiniz gibi mat tarih sormuşlar işletme mezunuydu abim izmirde yaptı askeri kampta askerde de çamaşırhane sorumlusu oldu giren çıkan falan
sonuçta illaki kazanacaklar sınavları ön eleme gibi bişey oluyor demekki ona göre birim belirliyolar

at canım ya boşver uzatma bende hep inat ediyorum o arasın diye ama sonuçta onlarda inat ederse işte sıkıntı oluyor 2 gündür burda değildi ya nasıl özlemişim artık biraz tartışma herhalde:1rolleyes:
ayy ne onlarla ne de onlarsız:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…