günaydın kızlar,günaydın canım naber,yarın tatil hihoyyyt
yarın evi temizleyeceğiz,kızlar camlarda lekeler var,inşaay lekeleri,tel aldık ama çizmesinden korkuyorum,neyle silebilirim ki :uhm:
mısarcım annemde hazır baklavalık yufkadan baklava yapıyor,gerçekten nefis oluyor.anneminkinde içi kek gibi oluyor sanki
canım senin tatilin pazar günümü oluyor.daha toparlanmadım.bu hafta temizlik,haftaya da taşınacağız kısmetse,nakliye şirketi arıyoruz kaç gündür.yemek odası ve yatak odasının vidalarını söküp,tekrar monte etmeleri gerekiyor.bilmiyorum kafam karıştı.aldığımız firma yapıyor ama 200 tl istiyor.bu yüzden nakliye şirketine yaptıracağız,yapabilirlerse :çok üzgünüm:
öyle işte senin kolların niye ağrıyor ki anlamadım,dün ne aldın anlat bakem
aa ne demek tabiki kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin aramıza,kendini tanıtırmısınherkese günaydın...sitede yeni değilim ama topiğinizde yeniyim...çok hoş muhabbetleriniz var çok tatlısınız hepinizde...içten,samimi...benide aranıza alırsanız çok mutlu olucam :)
Günaydınnnnnnnnn arkadaşlar,yine iki görüşmem ve raporlarım var.Saat 11 e doğru geleceğim inşallah.İyi sohbetler
Camdan kalp hoşgeldin cnm?
Biraz kendini tanıtır mısın bizlere lütfen?
Kaç yaşındasın?
Evleneli ne kadar oldu?
Evlilik nasıl gidiyor?
Çalışıyor musun?
Eşin ne iş yapıyor?
Bebiş var mı?..........vs
herkese günaydın...sitede yeni değilim ama topiğinizde yeniyim...çok hoş muhabbetleriniz var çok tatlısınız hepinizde...içten,samimi...benide aranıza alırsanız çok mutlu olucam :)
arasan istediğini bulmassın zaten canım,inşallah bulursun bakalım,
3-4 gün önce benimde bileğim ağrıyordu,geçti çok şükür,sanırım uyurken elim dışarda kaldı,sızlıyordu.hemen kolumu sardım,geçti,ağır birşey kaldırdıysan ondan da olabilir.
canım nakliye şirketleri yapıyor ama hepsini sökmüyor.bide bizim gardrop sürgülü ve camlı,inşallah kırmazlar:1shok::sm_confused:
Günaydınnnnnnnnn arkadaşlar,yine iki görüşmem ve raporlarım var.Saat 11 e doğru geleceğim inşallah.İyi sohbetler
Camdan kalp hoşgeldin cnm?
Biraz kendini tanıtır mısın bizlere lütfen?
Kaç yaşındasın?
Evleneli ne kadar oldu?
Evlilik nasıl gidiyor?
Çalışıyor musun?
Eşin ne iş yapıyor?
Bebiş var mı?..........vs
angel canımcım zor ya,yemek takımlarımı,vs.kırılacak şeyleri toparlayıp,kendimiz götüreceğiz,ne olur ne olmaz.aslında bir nakliye şirketlerinden bazıları sözleşmede garantili diye yazıyor.ama onlarda 600-700 den aşağı değil,çokta vermek istemiyoruz,daha eve halı alıcağız.salona 4metrekare almıştık,sağolsun halıcı onu alıp 6 metrekare olanını verecek.farkını vericeğiz tabi.bir tanede biz alıcaz.toplam 2 tane 6 metrekare halı almamız gerekiyor.ve aldığımız halılar çok pahalı :çok üzgünüm::uhm:,perdemizde yok sayılır angelcım,anlayacağın bizde durumlar böyle,nakliye şirketine çok veremeyiz buyüzdenfisfisfissevgili eşim halıları taksitle alalım diyor.ayda 300 tl,bide kredi,kendide askere gidecek canım,ayarlarız diyor,ne kadar rahat bir eşim varmış benim,sen bana bırak diyorklava::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?