Angel canım saç olayı herkeste olan birşey,bünye olayı değil.hamilelik boyunca saçlar dökülmez,hormonlar fazla salgılandığı için,dökülmeyen saçlar doğumdan sonra dökülüyor.ama nasıl avuç avuç,sadece yengem değil,başkalarındada duydum canım :çok üzgünüm:
http://www.dermatology.svhm.org.au/... translation/TURKISH Postpartum Hair Loss.pdf
burdan bakabilirsin.:çok üzgünüm:
ay mısracım olursa şok olurum zaten,eşimin de işine gelir,askerden geldiğince,hazır çocuk yapılmış olur. :bbo:
canım bende 47 felanım sanırım.ama babam rahat bırakmıyor,hamileykende eminim bir sürü laf söyler.zayıfsın,düşük yaparsın.kilo al diye.abim bir ara yengemi bayağı bir zorluyordu,ye diye,tabak tabak,çok kilo aldı.sonra doktor abimle konuştuda abim durdu yani
canım ya çok yoğunsun,senden hiç haber alamamıyoruz ama :çok üzgünüm:kızlar herkese merhaba,gecmişe biraz göz attım pamugumuz ikiz bekliyormuş cok sevindim...mısracım canım sanada cok geçmiş olsun,infanta yeni işin hayırlı olsun....bu arada bebek yapmak isteyen tüm arkadaslara allah gönlünüze göre versin diyorum,hepinizi kocaman öpüyorum ve kaçıyorum...
evet canım yengemde zaten oyüzden döküldüğünü bilmiyormuş.ben söyledim.canım bakarakta anlıyorsun bariz,özellikle kulak arkası tepeler,çok belirgin,öyle işte aman,zor ya,işte ben böyle şeyleri duyunca geriliyorum:sm_confused:bilmem kuzum ben ilk defa duydum etrafımda o kadar hamile olan arkadaşlarım akrabalarım oldu ama belki olmuştur ama avuç avuç değildir yani dile döken olmadı hayırlısı canım ya.
canım ya çok yoğunsun,senden hiç haber alamamıyoruz ama :çok üzgünüm:
evet canım yengemde zaten oyüzden döküldüğünü bilmiyormuş.ben söyledim.canım bakarakta anlıyorsun bariz,özellikle kulak arkası tepeler,çok belirgin,öyle işte aman,zor ya,işte ben böyle şeyleri duyunca geriliyorum:sm_confused:
selam kızlar nasılsınız
çocuk sahibi olmak isteyenler mi var :jeyyar:
iyiyim canım benimde çok korkularım var ama
çocuk sahibi olmak için tedavi görmem gerekebilirmiş
şimdi olsunda korkusu önemli değil diyorum
yaz sonu çalışmalara başlayacağız
inşallah rabbim isteyen herkese verir
anlıyorum canım seni hayırlısı hakkımızda
saçımızın dökülmesine biraz kilolarada katlanıcaz artık bebişimiz için
bende doğumdan çok korkuyorum hele sezeryandan aklım çıkıyor ama benim normal doğum yapma şansım %10 muş sezeryan olursam da tamamen bayıltmaları lazım beni epidüralden de korkuyorum
aman ya bak benim ne kadar çok derdim var
bide tabi hamile kalabilirsem:çok üzgünüm:
selam kızlar nasılsınız
çocuk sahibi olmak isteyenler mi var :jeyyar:
canım bizde korkularımızdan bahsediyorduk,sezeryanda zor normal doğumda,normal doğum için suni sancı veriyorlar bide :1shok:,ay fenalık geldi bana,angel canım amcamın kızındada yüzünde lekelenmeler oldu.iyiyim canım benimde çok korkularım var ama
çocuk sahibi olmak için tedavi görmem gerekebilirmiş
şimdi olsunda korkusu önemli değil diyorum
yaz sonu çalışmalara başlayacağız
inşallah rabbim isteyen herkese verir
senin neden tedavi olman lazım cnm
benim korkumda tedavi aşaması yoksa diğerleri Allah ın izniyel atlatılabilri şeyler (kg. saş dökülemesi vs.)
hergüzelliğin bir olumsuzluğu oluyor zaten
olsun yayeterki bebeiş sağlıklı olsun
pamuk şeker kilo aldımı acaba.
birde ikiz bebek ailede olması gerekiyormuş galiba.
bizde yok her iki taraftada.
ay kızlar bana sağdan sağdan geliyorlar,bebek olayı beni darattı,kendimi yemeğe mi versem acep :bbo::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?