Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Bak bak bak herkesler bebiş yapma hazırlığında,içimden bir his üçünüzünde aynı anda hamile kalacağını söylüyor.

Bebek bakmak özellikle çalışan bir kadın için çokkkk zor.Benimde iki tane yeğenim var.Büyüğü ben büyüttüm neredeyse,şimdi minik kızımızda 11,5 aylık annem bakıyor ama kadın resmen felç olacak.Çokkkk zor.

Ben düşünmüyorum ne maddi nede manevi olarak hiç hazır değilim.En önemli kısmı maddi,bakıcılar olmuş en az 500 tl,bir o kadarda bez ve mama parası aman kalsın.

Raporu yazamıyorum,vaka ağır geldi,kız psikolojimi bozdu yavs

kızlar herkese merhaba,gecmişe biraz göz attım pamugumuz ikiz bekliyormuş cok sevindim...mısracım canım sanada cok geçmiş olsun,infanta yeni işin hayırlı olsun....bu arada bebek yapmak isteyen tüm arkadaslara allah gönlünüze göre versin diyorum,hepinizi kocaman öpüyorum ve kaçıyorum...

Angel canım saç olayı herkeste olan birşey,bünye olayı değil.hamilelik boyunca saçlar dökülmez,hormonlar fazla salgılandığı için,dökülmeyen saçlar doğumdan sonra dökülüyor.ama nasıl avuç avuç,sadece yengem değil,başkalarındada duydum canım :çok üzgünüm:
http://www.dermatology.svhm.org.au/... translation/TURKISH Postpartum Hair Loss.pdf
burdan bakabilirsin.:çok üzgünüm:
ay mısracım olursa şok olurum zaten,eşimin de işine gelir,askerden geldiğince,hazır çocuk yapılmış olur. :bbo:
canım bende 47 felanım sanırım.ama babam rahat bırakmıyor,hamileykende eminim bir sürü laf söyler.zayıfsın,düşük yaparsın.kilo al diye.abim bir ara yengemi bayağı bir zorluyordu,ye diye,tabak tabak,çok kilo aldı.sonra doktor abimle konuştuda abim durdu yani

bilmem kuzum ben ilk defa duydum etrafımda o kadar hamile olan arkadaşlarım akrabalarım oldu ama belki olmuştur ama avuç avuç değildir yani dile döken olmadı hayırlısı canım ya.

canım ya çok yoğunsun,senden hiç haber alamamıyoruz ama :çok üzgünüm:
bilmem kuzum ben ilk defa duydum etrafımda o kadar hamile olan arkadaşlarım akrabalarım oldu ama belki olmuştur ama avuç avuç değildir yani dile döken olmadı hayırlısı canım ya.
evet canım yengemde zaten oyüzden döküldüğünü bilmiyormuş.ben söyledim.canım bakarakta anlıyorsun bariz,özellikle kulak arkası tepeler,çok belirgin,öyle işte aman,zor ya,işte ben böyle şeyleri duyunca geriliyorum:sm_confused:

anlıyorum canım seni hayırlısı hakkımızda
saçımızın dökülmesine biraz kilolarada katlanıcaz artık bebişimiz için
bende doğumdan çok korkuyorum hele sezeryandan aklım çıkıyor ama benim normal doğum yapma şansım %10 muş sezeryan olursam da tamamen bayıltmaları lazım beni epidüralden de korkuyorum
aman ya bak benim ne kadar çok derdim var
bide tabi hamile kalabilirsem:çok üzgünüm:

iyiyim canım benimde çok korkularım var ama
çocuk sahibi olmak için tedavi görmem gerekebilirmiş
şimdi olsunda korkusu önemli değil diyorum
yaz sonu çalışmalara başlayacağız
inşallah rabbim isteyen herkese verir

senin neden tedavi olman lazım cnm
benim korkumda tedavi aşaması yoksa diğerleri Allah ın izniyel atlatılabilri şeyler (kg. saş dökülemesi vs.)

hadi bakalım mısra
dediğin gibi 3 kişi birdenmi hamile kalacaz
yeni topic açarız yeni evliler hamile diye
:9):
ordada kaynatırız süper olur.

yemek yaptım
yürüşe gidecegim ordan çarşıya şimdiden hazır olsun
inş. güzel olur
tavukla domates tavası yemekte.

selam kızlar nasılsınız
çocuk sahibi olmak isteyenler mi var :jeyyar:

canım bizde korkularımızdan bahsediyorduk,sezeryanda zor normal doğumda,normal doğum için suni sancı veriyorlar bide :1shok:,ay fenalık geldi bana,angel canım amcamın kızındada yüzünde lekelenmeler oldu.
kendimi hazır hşssetiğimde bende istiyorum.aslında hamile kalmak zor bişey heralde,bende her ay korkuyorum ,angel canım prolaktin hormonunmu yüksekti senin,öyle birşey yazmıştın sanki,oda hamile kalmaya engel

tünaydın bayanlar :sm_cool: herkeslere huzurlu ve mutlu bi gün diliyorum
ben nedense çok keyifliyim bugün gece üşüdüm biraz ondan mı acaba
nedense ben geceleri üşürsem ertesi gün çok keyifli ve enerjik oluyorum genelde yada bana öyle geliyo sırnaşık şey
mısraa geçmiş olsun canım kalble ilgili bi sorun olmamasına çok sevindim
fıtık tedavisinde de masajı mutlaka dene babama doktor doğrudan ameliyat günü vermişti ilerlediği için
düzenli olarak masaj yaptırdı şimdide arada yaptırıyo hiç bi şikayeti kalmadı çok şükür tabi kendine dikkat etmek şart

pamuk ya ne güzel bi haber böyle umarım sağlıklı bi şekilde alırsın bebeklerini kucağına
eşimde hep ikiz istiyo
inşallah rabbim isteyen herkese vakti gelince çok bekletmeden bebek sahibi olmayı nasib eder :Saruboceq:
saç dökülmesini bende ilk kez duydum ya enteresan bi durum ama kilodan korkmayın benim etrafımda ilk hamileliğinde abartılı kilolar alan kimse yok yani
buda ırsi midir acaba annem ilk iki hamileliğinde 7 kilo almış da sositososito

senin neden tedavi olman lazım cnm
benim korkumda tedavi aşaması yoksa diğerleri Allah ın izniyel atlatılabilri şeyler (kg. saş dökülemesi vs.)

hergüzelliğin bir olumsuzluğu oluyor zaten
olsun yayeterki bebeiş sağlıklı olsun
pamuk şeker kilo aldımı acaba.
birde ikiz bebek ailede olması gerekiyormuş galiba.
bizde yok her iki taraftada.

ay kızlar bana sağdan sağdan geliyorlar,bebek olayı beni darattı,kendimi yemeğe mi versem acep :bbo::1no2:

benim piko gibi bir durumum var düzensiz adet oluyorum yumurta tembelliği var
ben kendimi bildim bileli hiç düzenli değildi zaten 5 ay, bazen 6 ay hiç adet görmediğim olurdu
kızken alttan muayene edemedikleri için kesin birşey söyleyemiyorlardı doktorlar doğum kontrol hapı veriyorlardı. 1 ay sonra yine gidecem adet olamazsam ilaç verecek doktor

prolaktin hormonu fazlalığı sitede bir arkadaşa daha demişlerdi üzülmüştü baya
araştırdım kesinlikle sitres yapmamak lazımmış ilaç kullanınca normal seviyeye dönüyormuş
üzüntü sitres yasak yani

hergüzelliğin bir olumsuzluğu oluyor zaten
olsun yayeterki bebeiş sağlıklı olsun
pamuk şeker kilo aldımı acaba.
birde ikiz bebek ailede olması gerekiyormuş galiba.
bizde yok her iki taraftada.

bende öyle biliyordum ailede olması gerek diye
ama gülben ergenin iki taraftada yokmuş

canım bir kere benimde prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı,ilaçla düştü,
stella canım bende tam tersiyim.yumurtlama zamanı,yumurta çatlamıyormuş.
o yüzden benimkide kesilmiyor senağlama

ya ben hiç kötü yanlarını düşünemiyorum hamileliğin sonucunda o minicik bedenleri kucağına almak olunca her şeye değer bence :asigim:
alınan kilolar normal doğumdam sonra pek kalmıyo genelde
lekelenme anneme de olmuştu en son kardeşimde o sezeryanla doğmuştu bilmem ilgisi var mı ama sonra geçtiler bişiy kalmadı

buarada dirim dünkü sınavı sormayı unutmuştum eşime ama şimdi sordum sınav ales tarzındaymış
25 sözel 25 sayısal mantık paragraf geometri falanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…