Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar ya canlanın hadi ya,nerdesiniz pişttthihoyyythihoyyyt

Burdayim Misraammm
Ne kadar berbat bir gun bugun aman Allahim, patliyorum is yerinde
saatler geçmiyor durdu oylece
bekliyorum çikis saatimizi gidicez
Ve ancak pazartesi donerim cunku tatile ayriliyorum
Iste boyle benden hiç bir haber yok oylece bos bos oturuyorum masada
ayyyy nefesi zor aliyorum bugun açikçasi

yaralım bugün yoktu,yarında izinli.:sm_confused:
mısra boşver be güzelim,inan sizinle konuştukça rahatlıyorum.eski iş arkadaşlarımı özlüyorum.hepsiyle aram iyiydi.şimdi ise hiç öyle değil.kaynaşamadım birtürlü.almak istemiyorlar aralarına,aslında çok iyi niyetli bir insanım,beni tanımıyorlar,ama elden ne gelir.bunu şunun için anlattım.aslında herkesin başında bir dert var.bende memnun değilim.ama umursamamayı öğrendim artık.sen hiç muhattap olma,elvet maskeleri düşer arkadaşım

mısraaa

ne yazıkki insanlar okadar menfaat düşkünü olmuşlarki bunun için asıl erdem olan davranışlardan vazgeçiyorlar. ne yazıkki bu tür insanlar heryerde var ve can sıkmaya devam ediorlar.kısa süreli kazanmış gibi görünselerde uzun vade de kaybeden hep onlar oluyor.sengözlerimebaksanab

bu arada sen ne işle meşgulsün. devlet memurusun sanırım.

zaten işyerleri hep öyle işte biz burda 80 kişi çalışıyoruz servisi çık 30 kişi varız ortalarda işte showroom muhasebe sekreterlik falan derken kalabalık bi ortam güğvenipte derdimi anlatacağım 2 kişi var 3 değil zaten millet birbirnin kuyusunu kazıyor
dediğin gibi arkadaşım bi gün düşer herkesin maskesi

mrb yaralım nasılsın
ay havada burda karardı iyice galiba yağmur yağacak

Aynen senin gibiyim

Hava çok guzel burda bir yandan da o yuzden bunaliyorum
yok kizlar bugun canim burnumda cunku babam için onemli randevularim vardi iptal oldu
dert yakamizi birakmiyor
benim morelim çok bozuk
sohbetinize katilamicam maalesef

Canım resmi bir kurumda kafa tamircisi olarak çalışırım

Hava çok guzel burda bir yandan da o yuzden bunaliyorum
yok kizlar bugun canim burnumda cunku babam için onemli randevularim vardi iptal oldu
dert yakamizi birakmiyor
benim morelim çok bozuk
sohbetinize katilamicam maalesef

Ne randevusu cnm merak ettim?Sağlıkla mı ilgili?

Angelcım sen yine şanslıymışsın 2-3 kişi varmış derdini anlattığın burda hiç yok konuşabileceğim biri.

Öfffffffff imdatttttttttt yeni biri daha geldi,görüşme yapmam lazım hiç canım istemiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr(((((

Öfffffffff imdatttttttttt yeni biri daha geldi,görüşme yapmam lazım hiç canım istemiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr(((((

eğer aynı şehirde olsaydım gelirdim yanına
bi görüşmede benle yapardın aslında hepimizin buna çok ihtiyacı var

kızlar kadınlar kulübünde bir gariplik var,zor girdim yine :sm_confused:

ıstemiyorummmmmmmmmmmmmmm artıkım kelin ilacı olsa kendi başına sürer modundayım:)

Ben de giremiyorum yavs bugün klübe.

Şimdi çıkıyorum,eve gideceğim yeşil fasülye-pilav-cacık birde bulabilirsem hazır yufkadan baklava yapacağım.(ılk kez deneyeceğim sonucu bildiririm)ÇOKTA UYKUM VAR NASIL OLACAKSA

kolay gelsin canımcım

öff ya bugün de benim ağrılarım kollarım çok ağrıyor bayadır sanki böyle çok ağır kaldırıyomuşum gibi yani şurdan şuraya koymaya mecalim olmuyor çok çabuk ağrıyor
bende iş çıkışı arkadaşımla buluşcam burdan işten arkadaşla alışverişe gitcez avm gezicez
bide kot etek alıcam mini pileli gördüm geçen bayıldım yani dizüstü üstünde gömlek yada badi alcam pazar günü teyzemin kızının sözünde giycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…