Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşyerinde her daim yalakalık-ikiyüzlülük vs var.
Aylardır görmemezlikten gelmeyi başardım ama bugünkü bir olay şok etti.Ne kadar çok maskeleri var insanların bir değil en az 5 maske.Ama ben yürüdüğüm yoldan asla sapmayacağım,kabak her zaman benim başıma patlasada.Doğruluk ve dürüstlüğün hayattaki en büyük erdem olduğuna inanırım böylede yaşarım.
Birgün herkesin maskesi düşecek ve ben keyifle izleyeceğim bu filmi.THE END
Burdayim Misraammm
Ne kadar berbat bir gun bugun aman Allahim, patliyorum is yerinde
saatler geçmiyor durdu oylece
bekliyorum çikis saatimizi gidicez
Ve ancak pazartesi donerim cunku tatile ayriliyorum
Iste boyle benden hiç bir haber yok oylece bos bos oturuyorum masada
ayyyy nefesi zor aliyorum bugun açikçasi
Burdayim Misraammm
Ne kadar berbat bir gun bugun aman Allahim, patliyorum is yerinde
saatler geçmiyor durdu oylece
bekliyorum çikis saatimizi gidicez
Ve ancak pazartesi donerim cunku tatile ayriliyorum
Iste boyle benden hiç bir haber yok oylece bos bos oturuyorum masada
ayyyy nefesi zor aliyorum bugun açikçasi
mısraaa
ne yazıkki insanlar okadar menfaat düşkünü olmuşlarki bunun için asıl erdem olan davranışlardan vazgeçiyorlar. ne yazıkki bu tür insanlar heryerde var ve can sıkmaya devam ediorlar.kısa süreli kazanmış gibi görünselerde uzun vade de kaybeden hep onlar oluyor.sengözlerimebaksanab
bu arada sen ne işle meşgulsün. devlet memurusun sanırım.
Hava çok guzel burda bir yandan da o yuzden bunaliyorum
yok kizlar bugun canim burnumda cunku babam için onemli randevularim vardi iptal oldu
dert yakamizi birakmiyor
benim morelim çok bozuk
sohbetinize katilamicam maalesef
Öfffffffff imdatttttttttt yeni biri daha geldi,görüşme yapmam lazım hiç canım istemiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr(((((
Öfffffffff imdatttttttttt yeni biri daha geldi,görüşme yapmam lazım hiç canım istemiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr(((((
al bendende okadarAngelcım sen yine şanslıymışsın 2-3 kişi varmış derdini anlattığın burda hiç yok konuşabileceğim biri.
İstemiyorummmmmmmmmmmmmmm artıkım kelin ilacı olsa kendi başına sürer modundayım:)
Ben de giremiyorum yavs bugün klübe.
Şimdi çıkıyorum,eve gideceğim yeşil fasülye-pilav-cacık birde bulabilirsem hazır yufkadan baklava yapacağım.(İlk kez deneyeceğim sonucu bildiririm)ÇOKTA UYKUM VAR NASIL OLACAKSA![]()