Yeni evli oğlundan telefon isteyen kayınvalide

Aden98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
91
82
88
26
geçen cuma kayınvalidem eşimi aramış oğlum bana telefon sözün vardı alcak mısın benim telefonum iyice bozuldu demiş eşimde bana sordu alıyım mı ne diyosun söz vermiştim dedi ben de dedim ki maddi durumları gayet yerinde istese kendi alır dedim nakit parası yok ki dedi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz biz yeni evliyiz ve kira ödüyoruz onların ne kira derdi var ne bir şey durumları da gayet iyi kayınpederimin emekli maaşı var nakit paraları olmasa bile kenarda altınları vs var

Durumunuz kötü ne diyim almazsanız karısı aldırmadı olacak alırsanız siz sıkışcaksınız ama şimdiden bu kadar ince düşünürseniz tepenize çıkarlar
Ben olsam ne yapardım onu düşünüyorum galiba ucuzundan bir tane alırdım gücümüz buna Yetti diye 5000 liralık falan hem kadın istediğine pişman olurdu hem sizi kötülemezdi kendim götürüp de verirdim büyük bir şey yapmış gibi

geçen cuma kayınvalidem eşimi aramış oğlum bana telefon sözün vardı alcak mısın benim telefonum iyice bozuldu demiş eşimde bana sordu alıyım mı ne diyosun söz vermiştim dedi ben de dedim ki maddi durumları gayet yerinde istese kendi alır dedim nakit parası yok ki dedi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz biz yeni evliyiz ve kira ödüyoruz onların ne kira derdi var ne bir şey durumları da gayet iyi kayınpederimin emekli maaşı var nakit paraları olmasa bile kenarda altınları vs var
Ben 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim

Ben 1 ay önce kendime ıphone 16 pro aldım bilezik bozup çünkü eşimin o kadar nakiti yoktu aynı şeyi annende yapabilir ben kimseden istemedim sonuçta dedim
Bilezik bozup telefon almak bence mantıklı bir ekonomi yönetimi değil hele yeni evlisiniz bilemedim

Durumunuz kötü ne diyim almazsanız karısı aldırmadı olacak alırsanız siz sıkışcaksınız ama şimdiden bu kadar ince düşünürseniz tepenize çıkarlar
Ben olsam ne yapardım onu düşünüyorum galiba ucuzundan bir tane alırdım gücümüz buna Yetti diye 5000 liralık falan hem kadın istediğine pişman olurdu hem sizi kötülemezdi kendim götürüp de verirdim büyük bir şey yapmış gibi
13 bine bulduk bir tane telefon ama bakalım eşim hepten kötü bir şey olmasın falan dedi

Bilezik bozup telefon almak bence mantıklı bir ekonomi yönetimi değil hele yeni evlisiniz bilemedim
Evet değil tabi ki bunu kabul ediyorum ama bayadır istediğim hatta hayalini kurduğum bir şeydi çünkü bana lazımdı internet üzerinden kıyafet satıyorum çekimlerde de kullanırım diye çok almak istiyordum

parasi yokken bilezik bozup iphone 16 pro alan kadinin kaynanasi da boyle olur🤣
adam soz vermeseymis zamaninda ya da madem soz vermis alsaymis.
bu saatten sonra size sorulacak bir sey yok, almasi gerekir.
bir bilezik de anasinin telefonu ici satsin

parasi yokken bilezik bozup iphone 16 pro alan kadinin kaynanasi da boyle olur🤣
adam soz vermeseymis zamaninda ya da madem soz vermis alsaymis.
bu saatten sonra size sorulacak bir sey yok, almasi gerekir.
bir bilezik de anasinin telefonu ici satsin
O bilezikler benim mehirimdi istediğim şekilde kullanma hakkına sahibim o yüzden anası için bilezik bozamaz maalesef siz ne çok biliyorsunuz öyle

Eşim söz verdiyse sözünü yerde bırakmasın tabiki de ağzından çıkanın ardından dursun 🙂 alsın anacuğuna bi telefon feda olsun bende alıveririm nolcamış yaneee

Kimsenın para hesabını yapmaya oturmam söz verilmiş mi verilmiş bitti beni ilgilendirmez onların kirası altını emekli maaşı .
sözün bekarı evlisi olmaz ağızdan çıktı mı çıktı bitti .

eşimin o kadar nakiti yoktu
bilezik bozup ıphone 16 pro aldım
O bilezikler benim mehirimdi istediğim şekilde kullanma hakkına sahibim o yüzden anası için bilezik bozamaz maalesef siz ne çok biliyorsunuz öyle
mehir hani koca ölürse- bir bosanma olursa iddet süreci boyunca karisi kimseye muhtac kalmasin diye onu 4 ay 10 gün idare edebilecek bir rakam degil mi?
oyle bir durumda iphone mi bozduracaksiniz 😅 gercekten kirada kit kanaat yasayan insanlar icin gereksiz bir luks olmus. bu gidişle kiradan da cikamazsiniz, kit kanaat yasamaktan da .
Bekarken söz vermiş
bekarken soz verdiyse evlenmeden alsaymis neden almamis? evlenince sözler bosa mi düşüyor? bekarken borc alsa mesela artik evlendim diye odemeyecek mi?
tabii ki söz verdiyse almak zorunda. Tutamayacagi sozler vermemeyi ogrensin

Ben yeni evliyken aynı şey başıma geldi ama benim eşim tam bir haksz aileci yani artık eski eşim. Telefonu almış annesine ikinci el makul fiyata bana diyor ki anneme telefon alayım mı zaten almış yalandan beni sorguluyor kavga çıkmıştı bu yüzden sonra bu kavga çıkartan taraf cimri, annesini kıskanan taraf ben oldum onun sormadan almasında problem yoktu O yüzden yine gelmiş size soruyor bence problem etmeyin

Ayranınız yok içmeye gibi olmuş
Tabi ki sizin bilezikleriniz istediğiniz gibi harcarsınız ama eviniz kira ülke durumu belli
Yârın ihtiyacınız olur ona kullanabilirsiniz

Maddi durumu çok iyi olmayan insanların elinde pahalı telefonlar olması bana hep incelenmesi gereken sosyolojik bir durummuş gibi geliyor

Sanki o telefonla var olunuyor
Ben de varım burdayım gibi
Değişik

Zamanında söz vermiş çok da abattılacak bir mevzu değil Annesi de sizin gibi pro max almayacağına göre! :) bütçenizi çok da sarsmaz
Ayrıca annesine bir telefon almış çok mu ?
Gelinlik yapmayın (:

Back
X