burda bazılarınız bana çok saldırdınız ama gerçekten tüm olanlar bana yaptıkları beynimi allak bullak yaptı. bunun bahsettiğim kavgamızın ardından hızlıca nişanlanmasıyla bende birisiyle görüşmeye başladım önüme bakmaya çalıştım. o süreçte hala arıyordu ona da bunu söyledim. bana son zamanlar soruyordu napıyorsunuz falan bende bikaç olumlu şey söyledim daha kötü oldum şimdi falan dedi. mutlu musun onla dedi evet dedim. bana dediki sen kendine hangi duayı okuyorsun dedi. (aramızda beş yıldır böyle dua mevzusu geçmezdi pek, ve bu sorusu da bana ilginç geldi mutlu olmamı duaya bağladı hangi duayı okuyorsun kendine dedi bende öyle belirli bişey yok dedim. o kişiyle evlenmeyi düşündüğümü de söyledim ona. o da işte kötüyüm diyip dua isteyip görüşelim diyordu. ve bu olaylar olurken ben artık onu unuttuğumu zannediyordum hayatımdaki kişiye bişeyler hissettmeye başlamıştım. ama bu son aramasının ardından 6 gün sonra düğünü olduğunu öğrenince bende ipler koptu en başa döndüm. sihirli bir değnek olsa 1 saniyemi harcamazdım beş yılıma acıyorum. beni çok üzüp ağlattığını bildiği için başkasıyla mutlu olduğumu duyunca şaşırıp duaya bağlamıştı olayı dua sayesinde ben toparlandım da mutlu oldum başkasıyla diye düşünmüştü. gerçekten öyle bir dua varsa o duaya ihtiyacım var bu kanser hücresini artık gömmek istiyorum