Yeni evli çifte aile terörü

6 ay evliliğin icinde görümce vefat ediyor,siz geze geze mi dönüyorsunuz akrabaları?Yani kızı vefat etmis kadının size sarması normal bence.
Aa ben orayı atlamışım. Gerçekten yazık ya. Biraz daha anlayışlı olunabilir. Kadının yapısı belki müdahaleye müsaittir ama en azından biraz kızını kaybetmesine saygı duyulmalı. Vefat bambaşka bir şey..

Ne gibi bir akıl verebiliriz size anlamıyorum ki. Bahsettiginiz kisiler 1. Derece aileniz. Huylarını siz biliyorsunuz açmayın ertesi gün dönün telefon sessizdeydi dersiniz olur biter.

Çıkın şu yeni gelin triplerinden. Neymiş 9 da aranmazmış. Ne zaman seks yapıp ne zaman cay icip yemek yediginizi nerden bilsin insanlar müsait degilsen meşgule at geç yani..

Off çok sıkıcısınız gerçekten

Aa ben orayı atlamışım. Gerçekten yazık ya. Biraz daha anlayışlı olunabilir. Kadının yapısı belki müdahaleye müsaittir ama en azından biraz kızını kaybetmesine saygı duyulmalı. Vefat bambaşka bir şey..
Bana acımasızca geldi.
Konu arasında bu arada esimin ablası vefat etti diyip gecilmesi
Kızı ölmüs kadının boru mu😑
Allah rahmet eglesin.
Evladını kaybetmis kadına bizi arama demek ne bilim ,en azından belli bi süre alttan alınır.

Eşinizin ailesi hakkında yorum yapmayacağım tabiki de sevmek ve sürekli aramak zorunda değilsiniz. Kendi ailenize karşı acımasız buldum sizi. Yok bunaldım ettim falan. Her gün 1dakika ayırıp aramak çok mu zor? Umarım yaşamazsınız ama gün gelir hastane kapısında anne babanızı beklerseniz keşke her gün arasaydım, gitseydim dersiniz. İlerde sizde anne olacaksınız. Onları anlamaya çalışın bence.

Merhaba arkadaşlar
Ben 25 eşim 30 yaşında daha yeni evliyiz 6.ayımızdayız 6 yıl flört dönemimiz oldu neysee evliliğimizi bir türlü yaşıyamıyoruz evlendiğimizde hemen balayına gitmedik öyle plan yapmadık iyiki yapmamışız çünkü düğün sonrası hemen covid olduk iş yoğunluğundan sebep kışın gitmeyi düşünüyorduk düğünden 2 hafta sonra benim kolum yandı bir ay çektim sonra eşimin ablası vefat etti gelenimiz gidenimiz oldu sonra araba almaya niyetimiz vardı gönlümüze göre bulduk almaya gittik şehir dışına eşimle. bu süreçte devamlı kaynanam arayıp bizi bunaltıyordu biz geze geze dönmeyi planlamıştık balayınada gitmediğimiz için kaynanam telefonlarda kaldı yok akıllı gelin bilmem ne eşimin bir kaç akrabasına uğradık yakın illerde oldukları için bu sefer kaynanam onlara gittik diye onları defalarca aramaya durdu yok napıyosunuz yok görüntülü arayın ben açmadım telefonlarını çok sinir etti beni çünkü kaynanamda zaten arama hastalığı var ben teşhisi koydum normal gündelik hayattada telefonu eline alır rehberi gözden geçirir aramaya başlar daha evlenmeden benide arıyordu ben çok araşmak istemiyordum o aramadığımda trip atıyordu tabiki evlendikten sonra dahada çoğaldı çok bunalttı beni her gün arıyordu bazen günde 2 kere arada açmıyordum tabiki bende arayıp hal hatır soruyorum ama istiyor her gün her gün konuşalım bıkkkınlık geldi gına geldi açmamaya başladım şimdi eskisi gibi sık aramıyor çünkü bakmıyorum dönmüyorum da eşimde bir şey demiyor çünkü huyunu biliyor kızmıyor bana yani
Ve şimdi bu ara her gün yaptığı eşim eve geliyor akşam 8 -9 -10 bu civarlarda arıyor akşam yoklaması yapıyor ve acayip sinir oluyorum akşamdan aramasına çok ayıplıyorum şahsen benide aradı geçen 8 bucuk 9 a geliyordu bakmadım akşamdan aradı diye bişey olsa gam yemiycem can sıkıntısından telefona millete sarıyor sonra hep trip atıyor unuttun beni yok gelin kalın bilmem ne sanki hiç gitmiyoruz kalmıyoruz evlendik 2 hafta sonra gittik kaynnanmlara 2-3 gün kaldım onun dışında yine kaldık kalıyoruzda arada çok bunaltıyolar baskı yapılıyor gibi hissediyorum hiç sevmediğim şey sıkışmış hissediyorum kendimi gel gelelim benim aileme babam bana çok çok düşkün kızlar yine evlendikten sonra benim ailemde peşimizi bırakmıyor babamda hergün onu aramamı istiyor bu bekarkende böyleydi arar tirip atardı beni niye aramıyorsun diye😂 babamın bana trip atmasını anlıyorumda kaynanamınkine anlam veremiyorum aramak zorundayım sanki kendi annemi babamı aramak zorundayım onlar bana atsın tirp kaynnamda oğluna atsın haksızmıyım yanlış mı düşünüyorum nedir bukadar bunaltmak anlamıyorım
Kendi ailemde bunaltıyor tabiki ben hoşlanmıyorum böyle şeylerden hiç bişeye fırsat vermiyolarki ben özliyeyim onları ben merak edim fırsat yok Devamlı gelmemizi istiyorlar eşimin bir pazar günü var gecen hafta pazar annemlerdeydik bu hafta pazar bbam arıyor akşamdan öyle sinir oldumki niye gelmediniz diyor dedim geldik ya gecen daha bir hafta oldu yani hafta içide gördü beni azda olsa dışarda bende babama düşkünüm ama çok abartıyor her iki ailede kırmamak için bişey diyemiyorum sonuçta biz yeni evlendik bir rahat bırakmıyolar bizim planımız olmıycakmı eşimle anlamıyorum nasıl davranmam gerekir ne demeliyim onlara her iki tarafada hiç gitmek istemiyorum çok bunaltıyolar beni ne yapmalıyımmm ??
Benimde kayinpederim böyle. Gece 12de bile arar ve o telefon acilmazsa acana kadar arardi beni ayri eşimi ayri. Esim 5de işten cikardi babasiyla konusarak girerdi eve hosgeldin bile diyemezdim, yilbaşi 12de arar birbirimizin yilbaşini bile kutlayamazdik öyle sabah aksam arardi. 1 sene böyle gitti bu en son esimle konustum babasi sürekli yanimizda gibiydi babasina durumu güzelce anlatmasini rica ettim ve eskisi gibi arayip canimizi sıkmıyor. Sende kendi esinle konus kirmadan durumu izah etsin kendi ailenlelede konus kirmadan güzellikle. İnan konusmazsan anlamazlar evliligimizin ilk 1 senesi böyle gecti ve ben cok mutsuzdum bu yüzden sürekli.

Vefat eden abla detayını bilmeseydim farklı düşünecektim aslında. Ama kadın üzüntüden kederden ne yaptığını bilmiyordur şimdi. Belki sizi kızı yerine koyuyor. Ben de kayınvalidem ile mesafeli olmayı tercih ettiğim için can-ciğer olun diyemiyorum. Ama en azından acısına alışana kadar biraz ekstra yakınlığı esirgemeyebilirsiniz.

Vefat eden abla detayını bilmeseydim farklı düşünecektim aslında. Ama kadın üzüntüden kederden ne yaptığını bilmiyordur şimdi. Belki sizi kızı yerine koyuyor. Ben de kayınvalidem ile mesafeli olmayı tercih ettiğim için can-ciğer olun diyemiyorum. Ama en azından acısına alışana kadar biraz ekstra yakınlığı esirgemeyebilirsiniz.
Hiçde kızı yerine koysa telefonunda gelin olarak kayıtlı olmam. Ayy lütfen abartmayın

Evet çokça açık bende bundan rahatsızım ya .
Saygısızlık yaptığımızı düşünmüyorum ölümlü dünya sonuçta yapacak bir şey yok onun dizinin dibinde oturup aylarca yasmı tutmalıyım nedir yani bende çiçeği burnunda taze gelinim 6 yıl beklemişim çok farklı yerlere çekiliyor konu ayıptır

Hiçde kızı yerine koysa telefonunda gelin olarak kayıtlı olmam. Ayy lütfen abartmayın
Ne alaka ya? Telefonunda ne diye kayıtlı olduğu mu yer belirliyor. Bende herkes isim soyisimle kayıtlı mesela. Abartmayınmış, ananız babanız kardeşiniz sağ mı, kayıp acısını bilir misiniz, abartmayınmış. Sizi insan yerine koyup arayanda kabahat.

Saygısızlık yaptığımızı düşünmüyorum ölümlü dünya sonuçta yapacak bir şey yok onun dizinin dibinde oturup aylarca yasmı tutmalıyım nedir yani bende çiçeği burnunda taze gelinim 6 yıl beklemişim çok farklı yerlere çekiliyor konu ayıptır
Çiçeği burnun da gelin hanım. O kadının yaşadığı acıya saygınız yok belli.
Ama şu da var kimse doğurduğu çocuğunu ararken bir başkasından izin alcak değil.

Insan eşinden biraz cekinir ya..
Ayni yatağı paylaştığın adamın kardeşine bu ifadeler... yada adam nasıl biriyle evli farkında mı?
Çok tas kalplisiniz çok..

Cicegi burnunda taze gelin hanımefendi. Meşgule atın, musait degilim anne, seni sonra ararım baba , duymamışım telefonu vs birsuru sayarım 😉 bunu bile kendine dert ediniyorsunuz inşallah 6 ay sonra burunda çiçek falan kalmayınca eşim şunu bunu dedi diye konular açıp da ben neleri dert ediyormuşum demezsiniz😊

X