Akla gelenleri sıralayalım erken-geç boşalma, erekte olamama ya da olmama ... Ama bunların hepsi bir eylem sonrası görülen durumlar. Denenmemiş bile kaciyo adam. Sizden değil ama, gerçeklerden... Bir erkeğin ortalama 72 saatte bir tamamen sperm doluyor testisleri. Her gün üretiliyor sperm. Kasıklarinin taş olması gerekirdi şimdiye..Ağrı yapar sinir yapar herbiseyi yapar yani akıl alır gibi değil. Ya 1 hafta olmasa afakan basması lazım eşinizi.. En sorunlu adam bile istek arzu duyar.. Size de aman birine söyleme diye rahatlat beni mimvalinde söyleniyor kuzucum. Üzgünüm ama bu işin altı dolu. Kurcalarsanız.. Evlilik muhteşem bir kamuflaj. Evli adama kim ne diyecekmiş. Ya çok net şöyle birşey hatırlıyorum benim arkadaşım sevgilisi duştan sonra rahatça poposunu döndüğü, eğildiği ve bundan cekinmedigi için şüphelenip çokta geçmeden erkek arkadaşının biseksuel olduğunu öğrenmişti. Dedi ki erkek çekinir ya bı utanir eğilmez öyle. Haklıda çıktı.Sherlock valla.. Çocuğu bende taniyodum. Şok olduk şok... Ama artık şaşırmıyorum böyle şeyleri duyunca.