Yeni Evli Birinin İsteksizliği

Hmm yalan söylemiyorsa hiç olmadı derdi bunu namusluluk olarak gösterirdi ama bazen de şakasına mı diyor anlamıyorum üniversitede çok fena biriydim 3 4 kız bir arada yürütürdüm lafları olurdu
Külliyen yalan, 3 4 kızı götüren adam seninkinin yolunu mu bulamıyor. Toplamda 10 saniye be, masturbasyon yapana kadar içine girerdi.
Hayır ilk zamanlar biraz stres vardı artık olsun diye onu bile stres etmedim hatta o kadar uğraşma insanlar 1 sn de bitiriyor dediğimde böyle kapalı vajinan nasıl girilecek ki tepkisi aldım. Böyle ev işlerini yaparken biraz yardım ediyordu Ama beni sevmiyorsun mu böyle davranıyorsun dediğimde sevmesem kalkar süpürgene ki yardım ederim diye cevap aldım
Bu adam vajinanın nasıl bir şey olduğunu bile bilmiyor bence.
Deneme yapıyor ama o girişi yapamıyor bir bahane buluyor yok acıktım yoruldum telefon çaldı yada sona gelince kendine mastürbasyon yapıyor beni suçluyor arada ama ben bacağımı kapatmıyorum bunla suçladı bak bacağım açık dediğimde evet artık bacağını kapatmıyorsun daldırıp yapacağım diyip uzak durmaya başladı
Büyük ihtimalle gay, erken boşalan adam bile bu şekilde davranmaz. Kaç kurtar kendini.

Merhaba arkadaşlar 3 aydır gerdek gecesi gerçekleşmedi. Evlendiğim kişi düğün olsun çok seviyorum diye acele ediyordu Nişanlılık dönemi hevesli olmasına rağmen düğüne yakın zaten yorgun oluruz bence uyuruz dedi Düğün akşamı uyudu. Ertesi gün telefonu yatağı koltuğu yemeği mana etti. Evliliğin temeli gerçekleşemedi. Seni incitmek istemiyorum dediğinde beni zorlayabilirsin sorun yok demiştim Zorla taciz mi edeyim senin hazır olduğun zaman yaparız dedi. Bana sarılma öpme bazen oluyordu Devamlı telefon televizyon uğraşıyor. Hafta içi yorgunum başım ağrıyor Haftasonu davet ve gezmeleri sorun ediyordu. Böyle erteleme yapmalarıyla 3 ay geçti. Denemelerinde kendini rahatlatıyordu Her yapamadığında doktora gideriz diyip erteledi. Artık doktora gidelim deneme yapıp canını sıkma dediğinde akışına bırakalım zamanla olur bir kaç deneme daha yapalım tepkisi aldım. Ama bundan sonraki denemelerinde beni rahatlatır mısın diye yanıma yaklaştı zaten o eni sonu olacak bir iş dedi. Doktoru da maaşı işi bahane edip sakladığını görünce çok garip oldum. Bir erkek 4 ay olmuş nasıl böyle önemsemiyor anlamıyorum. Nasıl sıkıntı almıyor musun dediğimde ben sevdiğimden evlendim amacım cinsellik değildi diyor ben sıkıntı alırsam sen sıkıntı alırsın gerek yok dedi. Yani ben eşimin bu olayına hiç bir anlam veremiyorum erkekliği olduğu halde neden çaba yok beni istemiyorsa neden düğün yaptı sizce?
Tam benim basimdan geceni yazmissiniz ya🙄 3sene sevgili olduk cok istekliydi opup sarilmalar falan. Israr etti evlenelim diye ben evlilik istemedigim halde evlendik. Gerdek gecesi olamadi bi sure stressli diye bisey demedim. 2hafta boyle gecti ama annem artik annesine soylerim olmaz boyle diye kaynanama soyledi sonra o isi yaptik. Ondan sonrada da hic bana yaklasmasi falan olmuyordun öpmesi falan da yok. Ama erkekligi var ben de rahatlatiyordum onu ayni sizin gibi ama benimle iliskiye girmiyordu. Cok yasamadim 2ay dayanabildim bu duruma. Sonra teyzeziyle tartismistim o bahane anne evime döndüm. Annem inanmiyordu bana nasil yaomaz bir erkek diye. Sonra bizim eve gelio gidiyodu benim yanima kaldi bile 1 2 gece burda iliskiye girmedik sonra inandi annem. Şu an bosanma isiyle ugrasiyoruz

Tam benim basimdan geceni yazmissiniz ya🙄 3sene sevgili olduk cok istekliydi opup sarilmalar falan. Israr etti evlenelim diye ben evlilik istemedigim halde evlendik. Gerdek gecesi olamadi bi sure stressli diye bisey demedim. 2hafta boyle gecti ama annem artik annesine soylerim olmaz boyle diye kaynanama soyledi sonra o isi yaptik. Ondan sonrada da hic bana yaklasmasi falan olmuyordun öpmesi falan da yok. Ama erkekligi var ben de rahatlatiyordum onu ayni sizin gibi ama benimle iliskiye girmiyordu. Cok yasamadim 2ay dayanabildim bu duruma. Sonra teyzeziyle tartismistim o bahane anne evime döndüm. Annem inanmiyordu bana nasil yaomaz bir erkek diye. Sonra bizim eve gelio gidiyodu benim yanima kaldi bile 1 2 gece burda iliskiye girmedik sonra inandi annem. Şu an bosanma isiyle ugrasiyoruz
Aynı bende bu durumlar da bizim başımıza geldi inan ki çok şüpheli ya kapatma var desem millet 2 3 kızı birden dolaşıyor gözümle görmedim ama ayrıldıktan sonra gaylikten düşünüyorum erkek arkadaş grubunda canımlı tatlımlı konuşurdu

Aynı bende bu durumlar da bizim başımıza geldi inan ki çok şüpheli ya kapatma var desem millet 2 3 kızı birden dolaşıyor gözümle görmedim ama ayrıldıktan sonra gaylikten düşünüyorum erkek arkadaş grubunda canımlı tatlımlı konuşurdu
Bilmiyorum. Benim kocam gay deildi eminim buna psikolojik doktora gozukmesi gerekiyordu bizim burdaki toplumda boyle sey konusulmaz o yuzden bisey demedim maalasef bosaniyoruz. Sizinkisini anlamadim doktorlu degilsa o zaman gaydir maalasef

[/QUOTE
Eee annenize yapmadığınızı nasıl ispat ettiniz ki 😄

[/QUOTE
Eee annenize yapmadığınızı nasıl ispat ettiniz ki 😄 bu arada madem kalkıyordu neden yapamıyor bu salak herifler.sokmayı mı akıl edemiyorlar.

Merhaba arkadaşlar 3 aydır gerdek gecesi gerçekleşmedi. Evlendiğim kişi düğün olsun çok seviyorum diye acele ediyordu Nişanlılık dönemi hevesli olmasına rağmen düğüne yakın zaten yorgun oluruz bence uyuruz dedi Düğün akşamı uyudu. Ertesi gün telefonu yatağı koltuğu yemeği mana etti. Evliliğin temeli gerçekleşemedi. Seni incitmek istemiyorum dediğinde beni zorlayabilirsin sorun yok demiştim Zorla taciz mi edeyim senin hazır olduğun zaman yaparız dedi. Bana sarılma öpme bazen oluyordu Devamlı telefon televizyon uğraşıyor. Hafta içi yorgunum başım ağrıyor Haftasonu davet ve gezmeleri sorun ediyordu. Böyle erteleme yapmalarıyla 3 ay geçti. Denemelerinde kendini rahatlatıyordu Her yapamadığında doktora gideriz diyip erteledi. Artık doktora gidelim deneme yapıp canını sıkma dediğinde akışına bırakalım zamanla olur bir kaç deneme daha yapalım tepkisi aldım. Ama bundan sonraki denemelerinde beni rahatlatır mısın diye yanıma yaklaştı zaten o eni sonu olacak bir iş dedi. Doktoru da maaşı işi bahane edip sakladığını görünce çok garip oldum. Bir erkek 4 ay olmuş nasıl böyle önemsemiyor anlamıyorum. Nasıl sıkıntı almıyor musun dediğimde ben sevdiğimden evlendim amacım cinsellik değildi diyor ben sıkıntı alırsam sen sıkıntı alırsın gerek yok dedi. Yani ben eşimin bu olayına hiç bir anlam veremiyorum erkekliği olduğu halde neden çaba yok beni istemiyorsa neden düğün yaptı sizce?
Asla normal bir durum değil, belkide paravan evlilik yaptı..

Anlaşılır ztn geldiğinde yanıma bile gelio oturmuyordu hani biz tartistiktan sonra barismaya geliyordu 5 6 metra uzakda oturuyordu barisalim falan lafiydi anca. Annem ne bu kardes arkadas gibi gelip sarilmaz mi insan karisina ozledigini soylemez mi diyordu. Bildiginiz anlasilir 100da 100. Psikolojik hastalik bu tedavi olmaları gerekiyor kınamamak da gerekiyor aslinda böyle erkekler cokmus sonradan öğrendim gercekten cokmus bosanmayla ugrasiyordugum zamanlarda da bi cogu bu nedenle bosaniyordu. Yani erkekligi var yapamiyor bu da bi hastalik işte. Fizik deil da psikolojik .

Akla gelenleri sıralayalım erken-geç boşalma, erekte olamama ya da olmama ... Ama bunların hepsi bir eylem sonrası görülen durumlar. Denenmemiş bile kaciyo adam. Sizden değil ama, gerçeklerden... Bir erkeğin ortalama 72 saatte bir tamamen sperm doluyor testisleri. Her gün üretiliyor sperm. Kasıklarinin taş olması gerekirdi şimdiye..Ağrı yapar sinir yapar herbiseyi yapar yani akıl alır gibi değil. Ya 1 hafta olmasa afakan basması lazım eşinizi.. En sorunlu adam bile istek arzu duyar.. Size de aman birine söyleme diye rahatlat beni mimvalinde söyleniyor kuzucum. Üzgünüm ama bu işin altı dolu. Kurcalarsanız.. Evlilik muhteşem bir kamuflaj. Evli adama kim ne diyecekmiş. Ya çok net şöyle birşey hatırlıyorum benim arkadaşım sevgilisi duştan sonra rahatça poposunu döndüğü, eğildiği ve bundan cekinmedigi için şüphelenip çokta geçmeden erkek arkadaşının biseksuel olduğunu öğrenmişti. Dedi ki erkek çekinir ya bı utanir eğilmez öyle. Haklıda çıktı.Sherlock valla.. Çocuğu bende taniyodum. Şok olduk şok... Ama artık şaşırmıyorum böyle şeyleri duyunca.

Para an evlilik de olabilir de.. iktidarsızlık sorunu olan biriyle evlenmişti bi arkadaşım süreç aynı ona benziyor… o cebinde ilaçlar bulunca anlamıştı, yavaş yavaş oturdu taşlar. Kendisi ve adamın annesi biliyormuş zaten, babası şoke olup çok üzülmüştü, arkadaşımdan bahsetmiyorum bile, ayrıldılar sonra

Peki siz birlikte banyo falan yapıyor musunuz? Sizi çıplak görüp etkilenmiyor mu veya sizi beğenmediği bir fiziksel özelliğiniz mi var?

X