- 2 Temmuz 2022
- 77
- 21
- 26
- Konu Sahibi Umutlu Biri
Aynen öyleİstediği kadar size iftara atmaya çalışsın. KOCALIK görevini yapamamaktan bir güzel boşayıverin onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyleİstediği kadar size iftara atmaya çalışsın. KOCALIK görevini yapamamaktan bir güzel boşayıverin onu
o iş uzak durmakla olmuyor pek çok inandırıcı gelmiyor onun iftiraları umursamayınZaten kendi de yapmadığını kabul ediyor iftirası kız uzak durdu gibi saçma laflar
Masturbasyon bağımlılığı testeron düşüklüğü var kesin benim esim bole olsa anind boşarım ne halta evlendim 25 sene elime erkek eli değmediAsla normal bir durum değil, belkide paravan evlilik yaptı..
hepsini geçtim hep esimin performansi iyi olsun diye dua bile ettim
Zaten kendi de yapmadığını kabul ediyor iftirası kız uzak durdu gibi saçma laflar
Hakim epey güler sanırım bu suçlamaya ama sonuçta gerekçeniz ortak olduğundan boşanmanız çok sürmeyecektirAynen öyle
Ne oldu şimdi son durum nedir
Bitti mahkeme ilk duruşmada boşadı her iki taraf boşanmak isteyince sorun çıkmadıNe oldu şimdi son durum nedir
Kalkmadan mı rahatlatıyorsunuz onu anlamadım.eee madem kalkıyorsa neden yapmıyor ?Merhaba arkadaşlar 3 aydır gerdek gecesi gerçekleşmedi. Evlendiğim kişi düğün olsun çok seviyorum diye acele ediyordu Nişanlılık dönemi hevesli olmasına rağmen düğüne yakın zaten yorgun oluruz bence uyuruz dedi Düğün akşamı uyudu. Ertesi gün telefonu yatağı koltuğu yemeği mana etti. Evliliğin temeli gerçekleşemedi. Seni incitmek istemiyorum dediğinde beni zorlayabilirsin sorun yok demiştim Zorla taciz mi edeyim senin hazır olduğun zaman yaparız dedi. Bana sarılma öpme bazen oluyordu Devamlı telefon televizyon uğraşıyor. Hafta içi yorgunum başım ağrıyor Haftasonu davet ve gezmeleri sorun ediyordu. Böyle erteleme yapmalarıyla 3 ay geçti. Denemelerinde kendini rahatlatıyordu Her yapamadığında doktora gideriz diyip erteledi. Artık doktora gidelim deneme yapıp canını sıkma dediğinde akışına bırakalım zamanla olur bir kaç deneme daha yapalım tepkisi aldım. Ama bundan sonraki denemelerinde beni rahatlatır mısın diye yanıma yaklaştı zaten o eni sonu olacak bir iş dedi. Doktoru da maaşı işi bahane edip sakladığını görünce çok garip oldum. Bir erkek 4 ay olmuş nasıl böyle önemsemiyor anlamıyorum. Nasıl sıkıntı almıyor musun dediğimde ben sevdiğimden evlendim amacım cinsellik değildi diyor ben sıkıntı alırsam sen sıkıntı alırsın gerek yok dedi. Yani ben eşimin bu olayına hiç bir anlam veremiyorum erkekliği olduğu halde neden çaba yok beni istemiyorsa neden düğün yaptı sizce?
nedenini söylediniz mi peki
Bu mantıkla erkeklerin 15 yaşından itibaren ölene kadar 2,3 günde bir ilişkiye girmesi lâzım.testisleri taş gibi olmasın diye.ömür boyu bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar bile ilişki yaşayamayan milyonlarca erkek var.abartsaydınız.Akla gelenleri sıralayalım erken-geç boşalma, erekte olamama ya da olmama ... Ama bunların hepsi bir eylem sonrası görülen durumlar. Denenmemiş bile kaciyo adam. Sizden değil ama, gerçeklerden... Bir erkeğin ortalama 72 saatte bir tamamen sperm doluyor testisleri. Her gün üretiliyor sperm. Kasıklarinin taş olması gerekirdi şimdiye..Ağrı yapar sinir yapar herbiseyi yapar yani akıl alır gibi değil. Ya 1 hafta olmasa afakan basması lazım eşinizi.. En sorunlu adam bile istek arzu duyar.. Size de aman birine söyleme diye rahatlat beni mimvalinde söyleniyor kuzucum. Üzgünüm ama bu işin altı dolu. Kurcalarsanız.. Evlilik muhteşem bir kamuflaj. Evli adama kim ne diyecekmiş. Ya çok net şöyle birşey hatırlıyorum benim arkadaşım sevgilisi duştan sonra rahatça poposunu döndüğü, eğildiği ve bundan cekinmedigi için şüphelenip çokta geçmeden erkek arkadaşının biseksuel olduğunu öğrenmişti. Dedi ki erkek çekinir ya bı utanir eğilmez öyle. Haklıda çıktı.Sherlock valla.. Çocuğu bende taniyodum. Şok olduk şok... Ama artık şaşırmıyorum böyle şeyleri duyunca.
Yani bende 3 ay vajinismustum bizde 3 ay berbaer olmadık hiç zorlamadi eşim ama tabi bı şekilde yakınlaşma olduğu için kendini rahatlatiyodu sizde ki problem ne olduğunu anlayamadımMerhaba arkadaşlar 3 aydır gerdek gecesi gerçekleşmedi. Evlendiğim kişi düğün olsun çok seviyorum diye acele ediyordu Nişanlılık dönemi hevesli olmasına rağmen düğüne yakın zaten yorgun oluruz bence uyuruz dedi Düğün akşamı uyudu. Ertesi gün telefonu yatağı koltuğu yemeği mana etti. Evliliğin temeli gerçekleşemedi. Seni incitmek istemiyorum dediğinde beni zorlayabilirsin sorun yok demiştim Zorla taciz mi edeyim senin hazır olduğun zaman yaparız dedi. Bana sarılma öpme bazen oluyordu Devamlı telefon televizyon uğraşıyor. Hafta içi yorgunum başım ağrıyor Haftasonu davet ve gezmeleri sorun ediyordu. Böyle erteleme yapmalarıyla 3 ay geçti. Denemelerinde kendini rahatlatıyordu Her yapamadığında doktora gideriz diyip erteledi. Artık doktora gidelim deneme yapıp canını sıkma dediğinde akışına bırakalım zamanla olur bir kaç deneme daha yapalım tepkisi aldım. Ama bundan sonraki denemelerinde beni rahatlatır mısın diye yanıma yaklaştı zaten o eni sonu olacak bir iş dedi. Doktoru da maaşı işi bahane edip sakladığını görünce çok garip oldum. Bir erkek 4 ay olmuş nasıl böyle önemsemiyor anlamıyorum. Nasıl sıkıntı almıyor musun dediğimde ben sevdiğimden evlendim amacım cinsellik değildi diyor ben sıkıntı alırsam sen sıkıntı alırsın gerek yok dedi. Yani ben eşimin bu olayına hiç bir anlam veremiyorum erkekliği olduğu halde neden çaba yok beni istemiyorsa neden düğün yaptı sizce?
Dilekçede yazıyor evlilik temeli olmaması diye.nedenini söylediniz mi peki