• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

arkadaşlarla aynı fikirdeyim o yüzden o konuda yorum yok

yalnız şunu söylemeliyim siz haklı iken haksız olmuşsunuz

psikolojinizi anlamaya çalışıyorum belki zor durumdasınız

fakat bunun sebebi sizin tarzınız bence.

biraz yapıcı olun, eşinize bağırıp çağırıp evden uzaklaştıracağınıza anladığı

dilden konuşun, şunu da söylemeden geçemeyeceğim o masum çocuklar için o kelimler çok yanlış

siz 34 yaşındayken böylesiniz anormal olan bu bence

3-6 yaşındaki çocukları değil kendinizi sorgulamalısınız

ayrıca siz böyle devam ederseniz eşiniz annesinin yanına değil başka kadınlara gider benden söylemesi

farklı birşey söyleyeceğim biraz önce 12 kişilik misafirimiz vardı. yeni gittiler. sabah saat 12 den akşam yediye kadar 6 tane çocuk evde durdu. ben ne yaptıklarını anlatmıyorum siz tahmişn edin. eee şimdi onlara kötümü diyeyeim çocuk bu gittiği yerde durmaz evde durmaz ağlar yaramazlık yapar döker kırar varmı bundan farklısını gören... öyleyse öncelikle çocuklara hoş görün ondan sonra birçok şey düzelir. haa ben nemi yaptım mşsafilerimizle oturdum yedim içtim çocuklarada 2 oda verdim tv açtım kırılacak dökülecekleri ayırdım bir odaya koydum kapısınıo kiltledim. fazla yaramazlık yaptıklarında uyardım anneleride uyardı. onlar gidincede evimi topladım.bu kadar.

misafir ağırlamak böyle olur işte.. tebrik ederim seni canım.. kırılan dökülen eşya olsun hepsinin telafisi mümkün..

saf, salak, görgüsüz, şeytan, hizmetçi kılıklı, şımarık, asalak, mal, boş konuşan vsvsvs..
maşallah hakaret dağarcığınız bayağı geniş.. yazık..

katılıyorum hem de çok

üzülüyorum aslında böyle şeyler

kendini geliştirememiş insan modeli

etrafa çamur atarak kendini mi değerli kıldığını sanıyor acaba

Birinci evliliginizin bitisini anladik simdi,
3-6 yas cocuklara seytan diyosunuz yaziklar olsun yasim daha 22
1 cocugum var ama gercekten cok kötü bir örneksiniz,
umarim kimseyi etkileyipte kimsenin aklini karistirmis olmassiniz...
cok acimasissiniz....
umarim hersey esinizin ve ailesinin diledigi gibi olur;-)

insanın kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş

bu kınamalarınızı bir bir yaşarsınız siz de

şeytan çocuk(!), görgüsüz aile, vs vs vs

sözüm meclisten dışarı ama tipik 2. evlilik yapmış kadın modeli..

erkek tarafından kimse hayatına girmesin, karışmasın.

koca bunun kı...nda dönsün, oğlu gelmesin kızı görmesin vs. vs. vs. :ssz:

not: yanlış anlaşılmamak için düzenliyorum. Altta arkadaşa verdiğim cevabı burayada kopyalıyorum.

kesinlikle kötü niyetle yazmadım.. yani evlilik programlarına çıkan bayanların istekleri var gibi bu hanımda

oyüzdende sözüm meclisten dışarı dedim. bütün 2. evlilik yapmışları kastetmedim. kimse yanlış anlamasın.

Son düzenleme:
biz anladık eşinin niye sürekli annesine gittiğini, sen de anlasan da adama yazık olmasa daha fazla

kör bir dilenci boynuna: köre bir yardım yazılı bi kağıt asıyormuş. nehrin kenarında bir ressamla karşılaşmış. ressam neden ağladığını sorunca

-hiç para kazanamıyorum, bak körüm diye kimse işte vermiyor demiş. ressam hemen kartonu alıp üstüne:

bahar geliyor ama ben yine göremeyeceğm yazıp dilencinin boynuna asmış. bir de bu yolu dene demiş

o günden sonra dilencinin kazancı artmış

neyi söylediğiniz değil,nasıl söylediğiniz önemlidir. bu kafayla siz hiçbir yerde mutlu olamazsınız

yok artık yaa cocuklara seytan demıs resmen şaka gıbı:1:bende tam 4 tane gorumce var ve onların cocukları tabı ve bn kayınvalidemlerle bırlıkte oturuom dogal olarak hepsı bıze gelıo kiii geldıklerınde de yer yerınden oynuyo...su kadarını soylıyım evımdekı duvar kagtlarını bıle parcaladılar...ama cocuk onlar yaa ne kadar yaramaz olsada bırer melek zaten sen nasıl boyle bı yakıstırma yaparsın onlara??allah buyuk ıste boylelerıne vermez bı evlat...ama sımdı bızım yegenlere bı sorsanız benden degerlısı yok onlar ıcın hosgoru lazım bıraz hosgoru...anlasılan o kı asıl seytan asalak vs. ne dedıysen hepsı sensın ınsan nasılsa karsısındaakınıde oyle sanarmıs ne dogru bı dusunce....

kim haklı ise allah onunla olsun .
haksız olupta
hala kendını bilmeyen varsa iki mislini kendınden veya evladından görsün.

böyledir hesaplaşmalar
kısasa kısas
sistemin kanunu budur.

Son düzenleme:
arkadaşım kötü niyetle yazmadığını biliyorum ama sen ikinci evliliğini yapmış bayanlardan çok tepki alırsın

dediğim gibi niyetin iyi de olsa tepki gelecektir mesajını düzenle istersen

sen bilirsin

tabiki kesinlikle kötü niyetle yazmadım.. yani evlilik programlarına çıkan bayanların istekleri var gibi bu hanımda

oyüzdende sözüm meclisten dışarı dedim. bütün 2. evlilik yapmışları kastetmedim. kimse yanlış anlamasın.

tabiki kesinlikle kötü niyetle yazmadım.. yani evlilik programlarına çıkan bayanların istekleri var gibi bu hanımda

evet o kunuda haklısın, millet nelerle uğraşıyor neler gördük burda, dayak yiyen, hırpalanan kadınlar..

yani ortada bir problm yok kendisi yaratıyor

Bu siteyi yaklaşık bir aydır bütün bölümleriyle takip ediyorum.Sitedeki hemen hemen bütün bayanlar aklı başı yerinde vicdanlı,dobra,merhametli,ne söylediğini bilen ve her şeyden önemlisi güzel akıl veren tecrübeli insanlar.Arkadaşların yorumlarını okumadan size nasıl karşılık vereceklerini az çok tahmin ettim.Çünkü senin sorunun kendinle.Eğer k.v, k.peder ,eş sorunu,şiddet vb. şeyler yaşansaydı bayanlar sana yol gösterirdi.Bence siz evlenmeden önce evde dura dura çıldırmışsınız insan içine çıkmak istemiyorsunuz.Ne yani görümce kırmızı tuvalet giymiş ne oldu,yok ben daha güzelim,yok akrabalar beni daha çok seviyor,yok çocuklar şeytan.Asıl şeytan olan sizsiniz.Çok özür dilerim kırıcı olmak istemem ama ortada hiçbir sebep yokken 4 ayda evliliği bitirmek istiyorsun.Bu kuruma da saygın yok senin.Bence eşinle ve onun ailesiyle biraz yaşa ki insan olmayı öğren.Kıskanmıyorum diyosun görümceyle s.....k yarışı yapıyorsun.Senin yaptığını ilkokul çocukları yapmaz.Hemen bir uzmana danış yoksa çevrendekilere de zarar verceksin.

Ne kadar itici bir konuşma tarzınız var allah aşkına 3 ila 6 yaşındaki çocuklardan bahsederken bile şeytan salak soytarı gibi hakaretler onlar çocuk yaa daha 3-6 yaş nedirki sen ona bir şeker bile versen gülümser lütfen çocukları bari alet etmeyin gelin kaynana görümce kavgalarınıza
aynı düşüncelerdeydim okurken uslubu değişik geldi bana

Bence sinirleri bayağı yıpranmış konu sahibi arkadaşın o yüzden üstüne çok gitmemeniz daha iyi..

Son düzenleme:
Yani sahiden ne alaka gelip ufacik cocuklara burada bir ton laf etmek,

nedense bende tarzinizi hic begenmedim,ve birazda dönüp kendinize bakin lütfen!

kücücük cocuga buradan böyle laflar edebiliyorsaniz,mazallah pratikte neler yaparsiniz o cocuklara belkide firsatiniz olsa,34 yasindasiniz ya biraz daha ilimli olun,rahat olun,siz herhalde diyorsunuz dediyim dedik,caldigim düdük.

belkide görümce sizi gicik etmek istiyor,sizin tarzinizi begenmiyor?

kaynaniza niye laf ediyorsunuz,cocuklariyla cok icli disli diye,oglu sizi oraya cok götürüyor diye herhalde,ama sabirla bu ziyaretleri azcik azaltabilirsiniz,

gercekten cok ayip cocuklara o kadar yüklenmeniz.:19:

Back